سلام
در کدام کشورها مردم در زمینه بیماری کرونا به وضع عادی برگشته اند؟
و به نظرتون کشور ما چه وقتی به وضع عادی برمی گردد؟؟
سلام
در کدام کشورها مردم در زمینه بیماری کرونا به وضع عادی برگشته اند؟
و به نظرتون کشور ما چه وقتی به وضع عادی برمی گردد؟؟
انشاءالله ظهور آقا
امریکا، اروپا (اکثر غرب) ، امارات، اسراییل، کانادا، استرالیا
و اخیرا ترکیه
ایران رو ولش، کافیه به مراکز واکسیناسیون بزنید، اوضاع اسفبار ، هرج و مرج بدون هیچگونه پروتکل بهداشتی، اخه جاهایی رو که هم برای اینکار انتخاب کردند احمقانه است مانند مسجد مدرسه...
سالمندان را صف با باتراکم بالا و شماره بندی کردند ، بسیار هم توهین و بی احترامی می کنند، رواج پارتی بازی به شدت زیاده.
اون ور دنیا به مردمشون احترام می گذراند در کمال احترام حتی اصرار و حتی با هدیه در جاهای مرتب منظم و سوله و سالن های خیلی بزرگ دارند تزریق می کنند.
اون وقت اینجا یک مسجد اخه چه مساحت و فضایی برای اینکار هست؟ حتی مدرسه؟! اگه میبینید تو امریکا مدرسه هم ممکنه باشه مدرسه آنجا با اینجا قابل قیاسه؟! مدرسه اونجا خودش شهرکه. اینها همگی از مدیریت و ادم نیست هان از هوش پایین ۶ کلاسه هاست .
واقعا خنده داره من خودم امروز تو صف دیدم یکسری میومدند می گفتند ما جانبازیم و حال کارت داشتند یا نداشتند سریع میبردشوند تو.
اخه جانباز تو چرا جانباز شدی؟! برای همین ملت و مردمت شدی درسته نه؟! حالا همون ملت و مردم را فراموش کردی و سواستفاده می کنی؟!
کشور از بدبختی ترکیده. این همون قایم شدن پشت خدا و دینش هست تا ستم و ظلم کنند.
این ایرانو همین روشنفکرایی مثل شما ها بتونن نجات بدن.....وگر نه بقیه ملت که کلا پرتن.
انتصاباتون رو دیدید؟! فکر کنم خوب متوجه لغت ملت شدید. ملت دیگه ملت شماها نیستند.
Sent from my iPhone using Tapatalk
.
حالا فهمیدید چرا اصرار داشتند به جای واردات صبر کنیم واکسن داخلی بزنیم؟
واکسن برکت ۸/۵ دلار
واکسن استرازنکا ۲ دلار
Sent from my iPhone using Tapatalk
من نمیدونم چرا عده ای دلشون میخواد الکی موج منفی راه بندازن...واقعا چه مشکلی دارن خدا میدونه.
این قیمت تمام شده واکسن ها بر اساس سایت های خارجی هست.در ضومن اون واکسن استرازنکا که کلا اشغال بوده و خود انگلیس هم استفاده نمیکنه.
![]()
فعلا که کشورهایی که سینوفارم مصرف کردن با تشدید شیوع کرونا مواجه شدن دوباره
بحرین، شیلی، مغولستان و جمهوری سیشل که بین ۵۰ تا ۶۸ درصد جمعیت خود را عمدتا با واکسن چینی واکسینه کردهاند از هفته گذشته جزو ده کشور جهان بودهاند که شدیدترین شیوع دوباره این بیماری را شاهد بودهاند
پروپزال برکت هم در واقع همان سینوفارم است که به اصرار دفتر فرمان امام ایرانیزه شده .شاید عوام رو بشه قانع کرد زوری ولی جامعه پزشکی میدونن با چی طرف هستن و این عدد سازی ها دردی از کسی دوا نمیکنه . نتیجه کارای پزشکی حکومتی میشه مستعان
و اصولا حکومت از کرونا برای اقتدارنمایی پوشالی استفاده کرد. ابتدا از صف کشیدن رهبران غربی (البته فقط تو صداسیما) تا عددسازی هایی که خوده جامعه پزشکی هم نمیتونه قبول کنه تا............مستعان. از اول هم اصرار داشتن که یک واکسنی به نام ایران ساخته بشه حالا چقدر ایرانی باشه مهم نیست . هدف این بود که نام ایران هم رویت بشه بین کشورها
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)