چند بار در حالت خشم و کینهء بسیار شدید نفرین کردم... مدت کوتاهی بعدش حوادثی رخ دادند. بطور مثال یک بار 24 ساعت نکشید که هواپیمای ترابری ارتش در شهرمان سقوط کرد... یک بار دیگر حتی تهدید کردم گفتم قدرت نفرین را خواهید دید... حدود 4 ساعت بعد زلزلهء 5 ریشتر در یکی از شهرهای ایران آمد و مدت کوتاهی بعد هم هواپیمای میگ سقوط کرد...
زلزله ها و سیل هایی در کار بوده است.
یوگی های هندی با این قدرتها کاملا آشنا هستند... صحبت های یکی شان در این مورد را گوش میکردم که بنظرم بسیار درست است... میگفت که همه چیز در جهان هستی انرژی است... و اینکه نفرین هم یک انرژی است... انرژی ای با هدفی برای تخریب و نابودی یا صدمه زدن به کسی یا چیزی
این حرفش برایم جرقه ای بود چون خودم هم بنوعی پی برده بودم به این مسئله
نفرین یک انرژی مخرب آزاد میکند... حال بستگی به شخص دارد که میزان/قدرت این انرژی چقدر باشد، و البته آدمهایی مثل ما اعتقاد داریم که تنها نفرین برحق میگیرد و نفرین اثر نمیکند مگر اینکه توسط خداوند تایید شود و مشروع باشد. میگویند نفرین اگر ناحق باشد حتی به سمت خود نفرین کننده برمیگرد!
البته در کل نفرین کردن خوب نیست، ولیکن وقتی ظرفیت انسان کاملا پر شود و راه دیگری نداشته باشد، مثل بنده، نفرین میکند. وقتی نتوانی جلوی خودت را بگیری.