Last edited by italodance; 13-04-2021 at 10:52.
42 سال هيچ كاري براي كشور نكردن هر چي هم داريم از قبل انقلاب مونده![]()
دقیقا احسنت، موندم هدف کنونی اصلا چی هست، اصلا سخن چیه و چی میخواند از جان و مال مردم.
Sent from my iPhone using Tapatalk
اخیرا در مجله The Economist نقشه ای از چشم انداز واکسیناسیون کرونا در جهان چاپ شده بود، که اشاره به کشورهای ثروتمند جهان دارد که به سرعت خود واکسیناسیه و تامین می کنند و کشورهای فقیر قاعدتا کندتر و با تاریخ چند سالی عقب تر ، که متاسفانه کشور ایران به یکی از این کشورهای فقیر تبدیل و ترسیم شده است، جای تاسف و همدردی را با مردم کشورم دارم.
More than 85 poor countries will not have widespread access to coronavirus vaccines before 2023
منبع:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر روز بدتر از دیروز حس نا امیدی بیشتر.ایکاش مرگ دکمه ی ساده ای بود منو میبرد و 30 سال دیگه میاورد .. ببینم چه خبره. ولی حیف دائمیش هست مرگ موقتی نیست....هر چند این روزا تو فکرم میاد و رد میشه .
دوست عزیز italodance شما هم با این اخبار هایتان کمکی به ما نمیکنید ( قبول دارم حقیقت و ... رو رو میکنید و درسته. ) . این رو دارم جدی عرض میکنم . بدتر سوزشو بیشتر میکنید بدتر نمک میپاشید رو زخم مردم و امثال ما ها .(سوء تفاهم نباشه خدایی نکرده )
لطفا تورو قرآن (اینو عمومی عرض میکنم . یعنی همه ی ما ! ) کاسه ی داغتر از آش نشید بدتر دردمون زیاد تر میشه و اذیتمون میکنه که آقا فلان کشور امثال واکسن میزنه کرونا جمع میشه مردمش از شر ماسک و ... خلاص میشن اما کشور ما چند سال دیگه تازه اونم معلوم نیست. این خودش آزارش خیلییی بده .
طرف میگه آقا نرید مسافرت و بیرون بدتر بیماری پخش میشه ( این رو منم حتی از قرنطینه خسته شدم و میدونم متأسفانه مردم تو چه وضعیتی هستن .حق دو طرفه هست. ) . دیدم همه چپیدن شمال و .... گند زدن به وضعیت . بدترشم کردن . اما یک مقدار خودمون رعایت کنیم بلکه بتونیم به وضعیت کمکی کنیم . البته تنها مشکل ما هم نیستا . مشکل از جاهای دیگه هم هست اونا هم تو این وضعیت دخیلن. طرف بخاطر چندتا مواد غذایی با قیمت دولتی و تنظیم بازار صف میکشه و حالا کرونایی بین اینا و... اون پیشکش . حالا این وسط هرکی کرونا بگیره و بمیره به قول مردم گناهش گردن خودش.
مرگ رو واسه همسایه میخوان . تهران جریان یک بنده خدایی داشت از خانمه سرقت میکرد رو گفته باشم. یارو گوشی در آورد فیلم گرفت . من خیلی خواهشی و مودبانه بهش گفتم میشه به من و دوستام یه کمکی کنید؟ برگشت گفت چرا من برم جلو تو برو یا فلانی بره! همینو گفت دیگه ادامه ندادم . منو رفیقام رفتیم جلو و گرفتیمشون بلافاصله با پلیس تماس گرفتیم و با اهل محل سپردیمش دست پلیس . داستان کاملش توی لینک زیر هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا نمیدونم در مورد نامردی ها چی بگم اینقدر داستان هست که تموم شدنی نیست!! هرجا نامرد دیدم. مدعین مردی میگن مردی به ریش و سیبیله. (اگر اینجور بود بز از همه مرد تره که ! ) من حتی دیدم تو یه اداره بیش از 20 نفر مرد ایستاده بودن و 3 تا خانم بین آنها بود . دختره رفته بود لب پنجره آویزون شده بود!!!! (معلوم نیست مادرش کجا بود بیا جمعش کنه . تازه 10 دقیقه بعداز جمع کردن حادثه مادرش اومد و دختر از ترس زبانش بند آمده بود . ) یعنی اگر افتاده بود 100 درصد مرده بود!!! خانمه دوید وسط دختر 5 ساله رو کشید بالا و بهش کمک کرد دوباره بیاد تو . دختر داد میزد جیغ میکشید خانمه رفت وسط! بین این همه مــــــــــــرد مدعا . بازم طبق معمول (خیلی متأسفام که اینو میگم . ) ملت دنبال سوژه فیلم میگرفتن!!!! . گفتم توی بین این همه آقا فقط یه زن بود که جرئت و مرام و مردونگی داشت همه مثل ماست وایستاده بودن نگاه میکردن . (از جمله خودم که از اون روز به بعد از ناراحتی و ... سعی کردم عوض کنم خودمو و خوشبختانه موفق بودم ) از ترس پول تلفن زنگ هم نزدیم به آتش نشانی . چه کار بدی کردیم هرگز خودمو نمیتونم ببخشم . ولی خداروشکر ختم به خیر شد.
دوستان دست بردارید از این رفتار نگید به من چه به اون چه من چیکارم تو چیکاره و از این داستانا! تو لحظه ی حادثه اگر از دستتون کمکی بر میاد حتما کمک کنید یا اگر کاری نمیتونید بکنید حداقل یه زنگی بزنید به آتش نشانی!!
یه مشت لوس و بچه ننه (خیلی عذر میخوام ) از خوردنشون فیلم میگیرن!! یا غذا تست میکنن و تبلیغ میکنن یا هزارتا غلط دیگه!! سایتای شرط بندی رو تبلیغ میکنن!!
درضمن سایتای شرط بندی اصلاا به هیچ وجه واقعی نیستن!! همشون برنامه ریزی شدست!! یعنی این وسط هیچکسی چیزی نمیبره . اگر قرار بود همه برنده باشن سنگ رو سنگ بند نمیشد که ! تنها کسی که پول میره تو جیبش همین صاحب سایتاست هیچکسی خیری ندیده!! طرف زندگیشو باخته!! سر این سایتا!! به هیچ وجه به این سایتا اعتماد نکنید هیچکدومشون واقعی نیستن!!! همه این سایتا صاحب مشترک دارن!!! پول نریزید تو جیب کلاه بردارشون که زندگی ملتو میبرن!!
واقعا نمیدونم چی بگم !
دیگه حرفی ندارم .
موفق باشید.
بله کسرا جان ممنون بابت درد و دلت. واقعا همینکه همین حرفها رو میزنی نشون میدادی که واقعا جزیی از جامعه هستی و انسانیت و معرفت تو وجودت زنده است.
متاسفانه جامعه در شرایط بدی روزگار میگذرونه که خودت بالا اشاره کردی.
بدتر میبینم خیلی ها به دلیل ترس و بی احساسی خودشون را از بدبختی خارج می کنند اما حقیقت اینکه با ترس و بی احساسی نمیشه زندگی کرد و هیچوقت از بدبختی هم خارج نمی شوند این بدبختی هست که بشون میچسبه و هر جا و همه جا باشون همراه میشه.
کسانی که به مشکلات دیگران ،جامعه و کشور بی تفاوت هستند اصلا شهروند نیستند. کسی که به دردی واکنش میده آن انسان و شهروند هست.
برام جالبه که کشوری روزگاری در نعمت بود و در دنیا سربلند و محترم بود چطور به فلاکت رسیده، این خودش نمونه ای از درسهای تاریخ این کره خاکی هست. دقیقا مانند داستانهای کتب مذهبی.
خوب این نشان از مردمان آن سرزمین داره، مقصود من یک نفر و ۱۰۰ نفر نیست ، همه مقصرند. اما اگر بخواد گره ای از مشکلی باز بشه باز همون مردم سرزمین هستند که باید گره و مشکل را حل کنند.
فعلا کشور ما ایران گرفتار یک کمپلکس مشکلات داخلی و خارجیه از یکطرف عده ای بجای اشتغالزایی و تقویت تولیدات داخلی که در اونها مزیت رقابتی داریم چشم به واردات و بیکار کردن ملت دارن فعلنم منتظرن دوباره پولای بلوکه آزاد شه و دوباره بزنن توی کار رانت و واردات مثلا چه لزومی داشت مجوز واردات شکر در این مملکت داده شه به سلاطین شکر تا تولید داخل کمرش بشکنه و کارگراش به این روز بیوفتن باید این دستهای فاسد برملا شه چقدر بی عرضگی بسه دیگه
از اونورم انگل.یسیها هر کشوری رو توی یک قرن گذشته خواستن از درون از هم بپاشن با توطئه های اقتصادی کاری کردن پولش بی ارزش شه تا شورش گرسنگان راه بندازن خیلی جاها هر کی سیاست ضد غرب داشت همینکارو کردن نمونش دهه 1960 توی عراق الانم همینکارو با ایران کردن و تازه روزای خوبمونه بقول زیباکلام با رفتن این حکومت اگه نمره ی دموکراسی ایران 9 هست بعدش میشه صفر توی تونس فقر و بی قانونی باعث شده امروزه مردم لعنت بفرستن به اون کسی که باعث انقلاب چند سال قبل شد و حکومت بن علی سرنگون شد درست مثل مصر و لیبی و عراق . ایران هم بهتون قول میدم بزودی
فقر همه جا هست ، ولی سوال اصلی اینه که چرا مملککت ما به این همه نفت وگاز باید فقر باشه ...
ارمنستان هم فقر هست .. ولی مملکت ما نباید باشه اگه هست به خاطر اینه که بیخود گیر دادیم به رژیم یهودی اسرائیل
دنیا به ریش ما میخندد
کشور مجارستان هم برید خیلی مردم کله شون تو سطل آشغال دنبال روزی هست
ولی مملکت ما اگه یه سیاست معقول داشت با این همه نفت و گاز ما هم باید رفاه مردم عرب حوزه خلیج فارس را داشتیم ولی نداریم چرا ؟ خودتون بهتر میدونید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)