روزنامه دنیای اقتصاد در گزارشی از تغییر منوی رستوران‌ها به دلیل گرانی گوشت خبر داده و نوشته است که برخی رستوران‌های تهران غذاهایی با اسکلت مرغ و استخوان را به فهرست منوی خود اضافه کرده‌اند.

در این گزارش آمده که رستوران‌های جنوب شهر چلوکباب برگ را از منوی خود حذف کرده‌اند و حتی برخی خورشت را با گوشت مرغ سرو می‌کنند.

در همین حال زرشک‌پلو با اسکلت مرغ، چلو با استخوان قلم و برنج و دنبه به فهرست غذاهای این رستوران‌ها اضافه شده‌ است.

دنیای اقتصاد در گزارش خود نوشته است که سفارش اصلی این رستوران‌ها سه پرس برنج با یک خورشت قیمه یا قرمه سبزی است.

این روزنامه به نقل از برخی از صاحبان رستوران‌ها کاهش قدرت خرید مردم را دلیل اصلی این وضعیت دانست.

تورم و وضعیت وخیم اقتصادی بر سبد خرید شهروندان ایرانی به طور محسوسی اثر منفی گذاشته است.

منبع:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]