تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 1 از 1

نام تاپيک: کلاه برداری سایت LAPBUY.com

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2020

13 کلاه برداری سایت LAPBUY.com

سلام روز بخیر.
    سایت کلاهبردار: lapbuy
    رئیس سایت: مرتضی عبیری که فرد اصلی هست.
    شماره تماسش: 09199119112
    آدرسش: تهران ری منطقه شهرداری 20، میدان هادی ساعی، خیابان شهید فدایی، کوچه معین خواه، پلاک ۹، طبقه همکف
    شماره ثابت سایت که 40 بار یکبار وصل میشه 02155956322 که همش زیر نظر همون عبیری هست که قطع و وصل میکنه
    شماره تماس موبایلش اینه که بالا دادم و خیلی ادم بد بدهنی هست و فحاشی بدی میکنه که مواظب باشید اگر اشغال کرد حتما بلاک میکنه شمارو

فروش: آقای 40/45 ساله ای که همشری در اومدم باهاشون و ادم خوبی هستند ولی ازشون مرتضی عبیری کلاهبرداری کردن و با شرایطی که در جریانش نیستم پیششون کار میکنن.

خانم اعظم شفیعیان کیست؟ خانومی هستند که یک سال از از این مجموعه جداشدن. چرا اینماد به اسم ایشونه؟ بخاطر اینکه به گفته ی خودشون هزاران بار درخواست دادن اسمشونو عوض کنن ولی اینماد گفته که فعلا شکایت روی نماد است و اسم تغییری نمیکنه تا شکایات تمام بشه. و عملا این خانوم خانوم بسیار خوبی هستند.

چطور این موارد را بدست اوردم؟ با شکایت از دادسرا و تقبل هزینه ی بسیار زیادی و همچنین همکاری با پلیس فتا و یک سری ازدوستان.

موضوع:
    تاریخ 1399-09-13 یک سفارش دادم و پرداخت کردم، وباتوجه به اینکه تهران بودم باید 2 روزه تحویل میدادن ولی باتوجه به به اینکه 12 روز گذشت و با یک بدبختی تماس های گرفتیم با فحاشی برخورد کردیم و پول را ندادن و کلاهبرداری کردن لطفا ازشون به هیچ عنوان خرید نکنید و همش دروغه و اصلا موجودی کلا را ندارن علکی زدن داریم و قیمت پایین میزنن که خریدار راغب بشه به خرید. ولی گول نخورید من علیرضا عیبیری رو 6 ماه حبس کردم ولی بازم ادم نشد. ! حتما مواظب باشید.

مدارک در پست بعد اپلود میشه.

2. این کاربر از radar.mhr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •