سلام دوستان از بین شرکت های ADSL و LTE کدوم الان اینترنت شبانه رایگان ارائه میده؟ من چند سال بود از مبین نت گرفته بودم ولی جدیدا طرح رایگان شبانه ش رو برداشت دیگه. دنبال یه شرکت جدید هستم
سلام دوستان از بین شرکت های ADSL و LTE کدوم الان اینترنت شبانه رایگان ارائه میده؟ من چند سال بود از مبین نت گرفته بودم ولی جدیدا طرح رایگان شبانه ش رو برداشت دیگه. دنبال یه شرکت جدید هستم
سلام
طبق قانون وزارت ارتباطات هیچ شرکتی اجازه دادن اینرتنت رایگان شبانه نداره
هییییچ شرکتی در ایران؟!!
چه شرکت های ADSL، چه LTE، چه مخابرات چه ...؟!! هیچ کدوم؟!!
یعنی چی آخه
درود
سرویس موردنظر در هیچکدام از شرکت های سرویس دهنده اینترنت ارائه نمی شود
![]()
Last edited by CORTANA; 16-08-2020 at 15:04.
صبانت یه بسته داشت به اسم شباهنگ ماهی ۷۵۰۰ت میشد از ساعت ۲تا۷ رایگان استفاده کرد، الان نمیدونم هنوز باشه یا نه
Sent from my K00R using Tapatalk
یعنی اینکه اینترنت رایگان ممنوعه!!!!! هیچ شرکت اجازه این کار نداره
خدا جمیع رفتگان را بیامرزد!!! تموم شده اون دوران برادر!
ممنون از دوستان عزیز بابت پاسخوهاشون
بله ظاهرا هیچ شرکتی اینترنت رایگان شبانه نداره دیگه، حتی همین صبانت هم که دوستمون معرفی کرد اون طرح شباهنگش رو برداشته.
آخه این چه وضعیه! الان ما که دانلود خیلی زیادی داریم باید چیکار کنیم؟! اینطوری که کلی باید هزینه حجم اضافه بدیم!
از بچه های شاتل بپرسید.خودش توی سایت این نوشته:
براساس سیاستهای تشویقی شاتل، مشتریان میتوانند با پرداخت ۱۰،۰۰۰ تومان در ماه و خرید بستههای ترافیک شبانه، در ساعات ۱ تا ۸ بامداد بدون محاسبه ترافیک از سرویس اینترنت خود استفاده کنند
جشنواره تابستانی صبانت با 90% شبانه رایگان. بهتره با کارشناسشون هم تماس بگیرید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی ممنون از دوستان عزیز لطف کردین. حالا یکاریش میکنم دیگه، احتمالا از یه شرکتی که حجم روزانه خیلی زیادی با قیمت مناسب ارائه میده، اینترنت میگیرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)