تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 16

نام تاپيک: درخواست همكاري از طراحات حرفه اي سايت

داره خودمونی میشه mi.graphist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض درخواست همكاري از طراحات حرفه اي سايت

دوستان سلام.من نمي دونم كه اين درخواستم رو بايد كجا مطرح مي كردم براي همين اومدم اينجا.من يه فروشگاه اينترنتي دارم كه فروشم بد نيست.ولي جديدا سيستم هاي تبليغاتي رو ديدم كه بعضي از فروشگاهها به كار گرفتند و موفق هم هست.به عنوان به شما ميگن هر كسي از طريق لينك هاي شما وارد سايت ما بشه مثلا 10 تومان بهت مي ديم و يه پنل هم طرف داره كه ميفهمه از سايتش چند نفر وارد اون سايت شدن و درآمدش رو مي سنجه.
    مي خواستم ببينم كه اينجور سيستمي اولا مجانيه واگر مجاني لطف كنيد و منبع بگين و اگر مجاني نيست حدودا چقدر هزينش هست و كساني كه آشنايي دارند براي صحيت در مورد قيمت با شما 09124022230 تماس بگيرن.
    خيلي ممنون.ومنتظرم

پروفشنال AMIR_EVILPRINCE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    آمل - مازندران

پيش فرض

داش 250000 تومان آب می خوره aspx2

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ببينم كسي با phpنمي تونه كار كنه.البته من يه سيستم تعويض بنر رايگان توي hotscripts پيدا كردم.حتي سيستم هاي ptc رو هم ميشه گيز آورد.ولي من يه يسستمي مي خوام مثل سيستم اين سايت: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

آقا يعني واقعا كسه ديگه اي در اين زمينه اطلاعات نداره.

داره خودمونی میشه mohsenshahbazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

این سیستم اشاره شده امنیت و پایداری کمی داره و کلیه کنترل ها دستی انجام میشه .
    یعنی طرف میاد داخل پنل مدیریت و بازدید های امروز رو چک میکنه از طریق ای پی ها و بازدید های اضافی از ای پی های مشابه رو حذف میکنه - به صورت دستی

سیستم مشابه این هستند که مجانی هم پیدا میشه ..شما باید به دنبال اسکریپت های affiliate بگرديد . اين اسكريپت ها اين امكان رو مهيا ميكنند كه يك نفر عضو سيستم شما بشه و از طريق يك لينك مشخص براي شما بازديد بفرسته و اين بازديد ها در حساب طرف ثبت يشه . كه البته با امكانات و دقت بيشتر . داخل همون Hotscript يا resourceindex بگرديد . اسكريپت هايي با اين كاركرد پيدا ميكنيد .

خوش باشيد

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

آقا منم چند تاي پيدا كردم.ولي همونطور كه تو لينكي كه دادم مي خوام اتومات لينك باكس بسازه و براي هر محصولم يه لينك خاص بسازه.اگه كسي كه بيشتر از من از زيبان phpحاليشه پيدا كنهو بزاره.فكر كنم خيلي ها واسشون جالبه.منم ميگردم

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

آقا مشكلاتم تا حدود زيادي حال شد.حالا يه ويرايشگر خوب مي خوام براي پي اچ پي كسي سراغ نداذه؟

داره خودمونی میشه mohsenshahbazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

یعنی در طی 1-2 روز php رو ياد گرفتي !؟!!!!؟؟؟؟!؟!؟!؟

اديتور براي پي اچ پي هم از Zend استفاده كن . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

نه.من خيلي وقته php رو به صورت آماتور كار مي نم.اين رو هم مي خوام براي ويرايش كد هاي آمده!!!

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

آقا قربون دستتون كسي لينك مستقيم نداره يه برنامه خوب و كم حجم من فقط مي خوام كد ها رو فارسي كنم.دمتون گرم.منتظرم.در ضمن هر كي ديگه در اين خصوص اطلاعاتي داره بزاره

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •