سلام دوستان اگه ميشه منو رهنماي كنيد كا800 بهتره يا كا 750 كا 800 چي بهتري نسبت به كا 750 داره عكسشو كي ميدونم 3/3 ميگاپيكسل توپه
750 2 مگاپيكسل بدك نيست
كدام يكي را بگيرم
سلام دوستان اگه ميشه منو رهنماي كنيد كا800 بهتره يا كا 750 كا 800 چي بهتري نسبت به كا 750 داره عكسشو كي ميدونم 3/3 ميگاپيكسل توپه
750 2 مگاپيكسل بدك نيست
كدام يكي را بگيرم
از نظر کارایی نسبت به قیمت k750 بهتره ولی صدای کمی بهتر+ فلاش بهتر+ واکمن بهتر داره
k800
k800 علاوه بر كيفيت دوربين عكاسي آن از كيفيت صداي بيشتري نيز برخوردار است k800 صداي آن 72 پلي فونيك است و لي k750 صداي 40 پلي فونيك است . ضمنا سرعت انتقال داده ها در كا 800 ، 384 كيلو بايت بر ثانيه مي باشد براي گرفتن اطلاعات بيشتر به سايت زير مراجعه كن :
www. GSMarena.com
مشخصه كه كا 800 بهتره از همه لحاظ و به گفته دوستان فقط فيلمبرداري با كيفيتي نداره
پس اگه از نظر مالي مشكلي نداري همون كا 800 رو بگير
معلومه که K800 گوشی کاملا جدیدی هست.دوربین قوی و فیلم برداری اون هم نه این که بد باشه در مقایسه با N73 گفته میشه که خوب نیست.صدای قوی داره.مونیتورش هم خیلی شفافیت بالایی داره.
ك800 خيلي بهتره![]()
دوربينش مي ارزه به يه ك750![]()
![]()
جواب اين سوال بستگي به مسايل مالي افراد دارد.و
.................................................. ...................
.................................................. ..............................
.................................................. ...........................................
.................................................. .................................................. .....
.................................................. .................................................. ...............
.................................................. .................................................. .......................
.................................................. .................................................. ...............................
.................................................. .................................................. .......................................
ولي به نظر من كه اين دوتا اصلا قيبل قياس نيستند از هر لحاط. 170 تومن هم كه اختلاف قيمت دارن.
من یک کا 800 دارم خوبه البته بستگی داره از گوشیت چه بخوای سری به سایت سونی اریکسون بزن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)