قضیه از امروز صبح شروع شد.تو سایت p30world بودم که همینطوری سایت های تبلیغاتی رو
سرم خراب شد.وحتی زمانی که دیسکانکت هم هستم بعضی هاشون مییان.
وحتی الان که دارم این مطلب رو مینویسم.
لطفا کمکم کنید :cry:
خیلی ضروریه.
قضیه از امروز صبح شروع شد.تو سایت p30world بودم که همینطوری سایت های تبلیغاتی رو
سرم خراب شد.وحتی زمانی که دیسکانکت هم هستم بعضی هاشون مییان.
وحتی الان که دارم این مطلب رو مینویسم.
لطفا کمکم کنید :cry:
خیلی ضروریه.
حميد جان سلام. احتمالا شما از IE استفاده مي كني . فكر مي كنم اگه از برنامه هايي Popup blocker استفاده كني مشكلت حل بشه. من از اپرا و فايرفكس استفاده مي كنم و هيچ پنجره تبليغاتي برام باز نمي شه. شما يا بايد از برنامه هاي مخصوص بستن تبليغات استفاده كني يا از مرورگرهايي مثل اپرا يا فايرفكس كه خودشون اين قابليت رو دارند.
hamid_badboy64, جان تو سايت ما بودي اين اتفاق افتاد ؟؟ :shock: ما تو سايتمون از اين جور چيز ها نداريم
شايد تو سايت كرك و سريال رفتي قبلا و سيستمت آلوده شده
در هر حال بايد از برنامه هاي ضد جاسوسي و ... استفاده كني
البته من یادم رفت بگم که در سایت p30world همچین چیزی وجود نداره که خود آقا سینا زحمتشو کشیدند.
پیشنهاد می کنم اگه میخوای از IE استفاده کنی و پنجره های تبلیغاتی باز نشن یکی از این 4 کار رو بکنی:
1- یه تولبار نصب کن مال گوگل باشه بهتره
2-از ویندوز سرویس پک 2 استفاده کنی
3- از برنامه های آنتی پاپ آپ استفاده کنی
4-از یه مرور گر بهتر استفاده کنی (اپرا یا فایر فاکس)
چي شد؟ :shock: اول مي گي اگه مي خواي از IE استفاده كني اين كارو بكن، بعد يكي از اون كارها اينه كه از اپرا يا فايرفكس استفاده كنه؟!!نوشته شده توسط zitanix
![]()
:shock:
خلاصه کلی گفتم دیگه سرم گرم بود نفهمیدم چی دارم تایپ میکنم :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
اين لوگوت خيلي قشنگه. عوضش نكن ديگه! پنگوئن هاي من هم تنها نمي مونن!
قابلی نداره میخوای یکی هم واسه تو بفرستم؟
اگه به همين قشنگي باشه آره خوب. ممنون مي شم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)