تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 14

نام تاپيک: توهم می کنم یا واقعیت دارد؟ [...] اینترنتی!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Tehran

2 توهم می کنم یا واقعیت دارد؟ [...] اینترنتی!!

اشکالی ندارد، خدا را شکر!
    گوگل هم کم آورده، شما دیگر نمی توانید هیچ کدام از نرم افزار های گوگل را داونلود کنید. چون شماره آی پی شما به کشور خاصی مربوط می شود. گوگلی های کالیفرنیا تسلیم دولتی های ناحیه کلمبیا شدند. درست مثل شرکت سان میکروسیستمز، اگر نرم افزاری دارید که جاوا بخواهد، شرمنده این محصول در کشور شما قابل دسترسی نیست!! هر چند در تمام دنیا به صورت رایگان برای همه قابل دسترس است ولی شما فرق دارید. البته از توجه تان سپاسگذاریم!!!!
    این کارها را بعنوان چیزی غیر از [...] نمی فهمم. نرم افزارهایی که فلسفه وجودی آنان استفاده عمومی و رایگان برای همه است. برای کاربران در بعضی کشور ها ناگهان محدودیت پیدا می کند.
    اگر قضیه کپی رایت و هکر هاست، پس برزیلی ها و چکی ها باید ارتباطشان با شبکه جهانی قطع شود. اگر هم سیاسی است چه ربطی به من و گوگل دارد. قبلا برایم ثابت شده بود که همه چیز در لنگه دنیا خر تو خر است و هر کس هر کاری دلش می خواهد می کند ولی با این کارها اطمینان قلبی پیدا کردم. می دانم که می شود هر سیستمی را دور زد اما من به عنوان یک کاربر تا چه زمان باید با مخفی کاری و هزار دوز و کلک در شبکه بچرخم؟ آسیب شناسی جامعه شناختی نمی کنم!! فقط به عنوان یک انسان غرور خودم را در نظر می گیرم. به هر حال نگرانم، شاید بیل گیتز هم کم بیاورد.

غرض اصلیم این نیست که برای شما درد دل کنم فقط از هم آی پی های عزیز تقاضا دارم که لطفی در حقم بکنند. چند وقتی است که نمی توانم هیچ فایلی را از SourceForge.net داونلود کنم. از دوستانی که این مطلب را می بینند می خواهم برای من لطفی بکنند و برای نمونه از این سایت فایلی را داونلود کنند. (نترسید فایل زیر دویست کیلو هم پیدا می شود.)
    همانطور که می دانید SourceForge خانه ایست برای نرم افزار های با متن باز. به خاطر همان غرور و باقی قضایا ترجیح می دهم از نرم افزارهای رایگان استفاده کنم و مشکل اینجاست که بسیاری از این نرم افزار ها حتی اگر سایت مستقل هم داشته باشند باز فایل هایشان را باید از SourceForge.net دریافت کرد.

ممنونم.

لینک برای امتحان (حجم 5 کیلو بایت):
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لینک جدید که همین حالا که دارم برای شما می نویسم باز نمی شود (حجم 3.4 مگا بایت) :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد التحریر:
    دوستانی که لطف می کنند و نمونه ای رو داونلود می کنند، اگر صلاح دیدن قسمت سه رقمی سمت چپ آی پی شون که فایل رو با همون گرفتن رو هم در جوابشون قرار بدهند. راضی به زحمت نیستم اگر نمی توانید پیدا کنید مهم نیست.

بعد التحقیر :
    هزار رحمت به وزارت ارشاد !!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط javid_blogsky
    دوست عزیز برای دریافت فایل از این سرور حتما باید یکی از گزینه هایی که تو آسیا قرار دارد رو انتخاب کنید که من Ishikawa, Japan رو پیشنهاد می کنم چون سرعت مناسب تری نسبت به Tainan, Taiwan داره
    عزیز مشکل اینجاست که حتی همین صفحه هم باز نمی شود. از مرحله همان لینکی که در اول موضوع دادم جلوتر نمی رود. خودم قبلا بسیار از این سایت استفاده می کردم. حتی اکستنژن سرور محلی سورس فورج رو هم روی فایرفاکسم دارم.
    البته با چند سرویس دهنده دیگر هم امتحان کردم به همین مشکل برخوردم. از جمله با سپنتا. حتی الان هم با ای دی اس ال آسیاتک هم آن صفحه کذایی باز نمی شود!!
    شاید بیش از بیست نرم افزار که مرتب از آنها استفاده می کنم در سورس فورج باشند، همه آنها را از همان جا گرفتم ولی حالا نسخه های جدیدتر هیچ کدام را نمی توانم بگیرم!
    ممنون از توجه شما

نقل قول نوشته شده توسط javid_blogsky
    خوب منم مشكلي نداشتم برا دانلود ارور اي پي بهتون مي ده واسه دانلود ؟؟
    پیام خطایی وجود ندارد. مسئله اینجاست که هنوز من مطمئن نیستم بخاطر ای پی باشد. فقط هدر یک خطی بالای صفحه باز می شود و همانطور می ماند. با فایرفاکس، اینترنت اکسپلورر و اپرا هم امتحان شده. ولی همچنان در همه ی این مرورگرها همانطور است.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2005

13 بدون شرح!

We're sorry, but due to restrictions placed by US law, we are unable to offer you the opportunity to download WebSphere at this time due to your country of origin. If you believe that this was in error, please contact SF.net with your IP address (85.185.22.132).

حـــــرفـه ای MaFia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2004
    محل سكونت
    Stockholm

پيش فرض

اینجا Adsl داتک صدای ما رو از تهرون می شنوید
    همه چی خوب و مشکلی نیست
    دانلود شد
    شماره بنده
    213.207

پروفشنال online-amir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    انگلیس

پيش فرض

يعني ديگه نمي تونيم نرم افزار هاي گوگل رو دانلود كنيم! پس چرا گوگل تولبار فارسي مي گذاره؟!!!! بيشتر توضيح بده!

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

کاربر های فارسی زبان که فقط ايران نيستن
    من با داتک ديال آپ نتونستم پيکاسا جديد رو دانلود کنم
    من بيشتر از اين ميترسم که سرويس جی ميل مسدود بشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط online-amir
    يعني ديگه نمي تونيم نرم افزار هاي گوگل رو دانلود كنيم! پس چرا گوگل تولبار فارسي مي گذاره؟!!!! بيشتر توضيح بده!
    شرمنده ولی به نظرم گوگل تولبار فارسی نرم افزار نیست. یک تبلیغ افزاره!! تا همین حالا picasa و Sketch Up رو نمی تونین بگیرین. خوشتبختانه GoogleTalk و Hello و GoogleEarth مشکلی ندارن. البته اطمینانی نیست.

نقل قول نوشته شده توسط Babak
    کاربر های فارسی زبان که فقط ايران نيستن
    من با داتک ديال آپ نتونستم پيکاسا جديد رو دانلود کنم
    من بيشتر از اين ميترسم که سرويس جی ميل مسدود بشه
    موقعی که می گویم [...] اینترنتی !!! آنوقت خود شما [...] می کنید. مطمئن نیستم ولی چند روز پیش نتونستم ایمیل جدید از AOL بگیرم. آنها هم در حال حاضر نمی توانند درخواست من رو اجرا کنن!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه matrix1000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

6

نقل قول نوشته شده توسط MaFia
    اینجا Adsl داتک صدای ما رو از تهرون می شنوید
    همه چی خوب و مشکلی نیست
    دانلود شد
    شماره بنده
    213.207
    سلام

مافیا جان ، نحوه جواب دادن و شوخی شما ، و شوخ طبعی شما واقعآ بیسته

بازم ممنون ، هم از جوابی که گرفتم و خیالم راحت شد که فعلآ خبری نیست ، هم بابت معرفی نوع سرویسی که گفتید.

هم شوخی با حال شما.

فقط یه مطلبی گفتید صدای ما رو از تهرون می شنوید ، پس چطوریکه محل سکونت شما سیسیل هست

بازم مرسی و ممنون.

موفق باشید
    .

پروفشنال M.K_Soft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

البته انرژي هسته اي از همه مهم تر است. گوگل و ياهو و وضع اصفناگ It كشور و اصلا منو شما كجا حساب مي شيم؟!!!!!!!!!

پروفشنال eng2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    توی π30 world

پيش فرض

l ول نمی شد ولی .....
    من با نرم افزار Gpass راحت دانلود کردم

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •