تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 16

نام تاپيک: آپلود فایل با ترافیک داخلی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2018

14 آپلود فایل با ترافیک داخلی

دوستان فایل ها مون رو در چه سایتی آپلود کنیم که ترافیک داخلی حساب شه؟

کلی فایل دارم که باید آپلود شه، امنیت مهم نیست فقط ترافیک داخلی حساب شه.

شدیدا به کمک تون نیاز دارم.

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس Dr Nima's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

دوستان فایل ها مون رو در چه سایتی آپلود کنیم که ترافیک داخلی حساب شه؟

کلی فایل دارم که باید آپلود شه، امنیت مهم نیست فقط ترافیک داخلی حساب شه.

شدیدا به کمک تون نیاز دارم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و با افزونه IRI Link checker رو هم میتونی ببینی چه این سایت یا هر سایت دیگه ای داخلی هستش یا نه ولی بهتره از isp خودت هم بپرسی

بعد از نصب افزونه آیکون افزونه در کنار نوار آدرس قابل مشاهده خواهد بود. آیکون برنامه برای هر زبانه و سایتی که در آن زبانه بارگزاری شده است به صورت خودکار تغییر میکند. این آیکون در صورت داخلی بودن سایت به آیکون تیک سبز رنگ و برای سایت‌های با ترافیک بین‌الملل به یک ضربدر نارنجی تغییر می‌کند.
    بعد از نصب یا فعال سازی افزونه باید صفحه سایت را رفرش (بارگذاری مجدد) کنید تا افزونه برای آن صفحه فعال شود.همچنین می‌توانید با راست کلیک بر روی لینک‌های درون صفحه و کلیک روی گزینه "بررسی لینک" از داخلی بودن لینک دانلود، ویدئو و عکس مطمئن شوید. پس از کلیک نتیجه آن روی یک نشان زیر آیکون افزونه با کلمه ir برای لینک‌های داخلی نمایش داده میشود.

3. 6 کاربر از Dr Nima بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

و با افزونه IRI Link checker رو هم میتونی ببینی چه این سایت یا هر سایت دیگه ای داخلی هستش یا نه ولی بهتره از isp خودت هم بپرسی

بعد از نصب افزونه آیکون افزونه در کنار نوار آدرس قابل مشاهده خواهد بود. آیکون برنامه برای هر زبانه و سایتی که در آن زبانه بارگزاری شده است به صورت خودکار تغییر میکند. این آیکون در صورت داخلی بودن سایت به آیکون تیک سبز رنگ و برای سایت‌های با ترافیک بین‌الملل به یک ضربدر نارنجی تغییر می‌کند.
    بعد از نصب یا فعال سازی افزونه باید صفحه سایت را رفرش (بارگذاری مجدد) کنید تا افزونه برای آن صفحه فعال شود.همچنین می‌توانید با راست کلیک بر روی لینک‌های درون صفحه و کلیک روی گزینه "بررسی لینک" از داخلی بودن لینک دانلود، ویدئو و عکس مطمئن شوید. پس از کلیک نتیجه آن روی یک نشان زیر آیکون افزونه با کلمه ir برای لینک‌های داخلی نمایش داده میشود.
    ببخشید ولی فکر نکنم صرفا آیپی ایران کار ساز باشه . پس چرا تست سرعت میگیریم با سرور ایران داخلی حساب نمیشه ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

ببخشید ولی فکر نکنم صرفا آیپی ایران کار ساز باشه . پس چرا تست سرعت میگیریم با سرور ایران داخلی حساب نمیشه ؟
    خوب درسته فقط سرور ایران بودن کافی نیست اون افزونه میگه که سایت داخلی هست و ایا تو لیست ترافیک نیمه بها هست یا نه همون ترینبیت فکر کنم از همه بهتر هست بهترین کار اینه یک مقدار اپلود کنی و ببینی داخلی حساب میشه یا نه چون هر isp لیستش با isp دیگه فرق میکنه درحالی که نباید فرق کنه.

تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

خوب درسته فقط سرور ایران بودن کافی نیست اون افزونه میگه که سایت داخلی هست و ایا تو لیست ترافیک نیمه بها هست یا نه همون ترینبیت فکر کنم از همه بهتر هست بهترین کار اینه یک مقدار اپلود کنی و ببینی داخلی حساب میشه یا نه چون هر isp لیستش با isp دیگه فرق میکنه درحالی که نباید فرق کنه.
    اینکه همش 5 گیگ فضا میده با حجم آپلود هر فایل 200 مگ که

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2018

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

همونطور که یکی از دوستان در تاپیک مخابرات توضیح دادف دو رنج ای پی که متعلق به دو سرور تحت ترافیک داخلی trainbit بودند در اخرین اپدیت فهرست سایتهای ترافیک داخلی، حذف شدند. و چون به طور پیشفرض trainbit فایلها رو روی این سرورها اپلود میکنه در حال حاضر این سایت برای ترافیک داخلی دیگه کاربرد نداره.

نکته اینجاست که اگه این سیاست خود trainbit باشه شاید با خرید اکانتهای ویژه بشه قابلیت تعیین سرور رو بدست اورد (مثل سایت uploadboy) که من اطلاعی ندارم خودم و دوستانی که پیگیر این ماجرا هستند بعدا انشالا اطلاع رسانی میکنند.

سایت شاتلند هنوز برای لیچ کردن فایلها و تبدیل به ترافیک داخلی در دسترسه که البته نیاز به اکانت ویزه داره که برای کاربرای شاتل در دسترسه فقط.

9. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2018

پيش فرض

همونطور که یکی از دوستان در تاپیک مخابرات توضیح دادف دو رنج ای پی که متعلق به دو سرور تحت ترافیک داخلی trainbit بودند در اخرین اپدیت فهرست سایتهای ترافیک داخلی، حذف شدند. و چون به طور پیشفرض trainbit فایلها رو روی این سرورها اپلود میکنه در حال حاضر این سایت برای ترافیک داخلی دیگه کاربرد نداره.

نکته اینجاست که اگه این سیاست خود trainbit باشه شاید با خرید اکانتهای ویژه بشه قابلیت تعیین سرور رو بدست اورد (مثل سایت uploadboy) که من اطلاعی ندارم خودم و دوستانی که پیگیر این ماجرا هستند بعدا انشالا اطلاع رسانی میکنند.

سایت شاتلند هنوز برای لیچ کردن فایلها و تبدیل به ترافیک داخلی در دسترسه که البته نیاز به اکانت ویزه داره که برای کاربرای شاتل در دسترسه فقط.
    تشکر ویژه از آقا میثم.

الان سایتی دارید که بشه با مخابرات داخلی آپلود کرد؟

من کارم طوری هست که روزی 1 الی 2 گیگ آپلود دارم. واقعا نیاز دارم به سایتی که ترافیک داخلی حساب کنه.

11. این کاربر از mohsenP3000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

تشکر ویژه از آقا میثم.

الان سایتی دارید که بشه با مخابرات داخلی آپلود کرد؟

من کارم طوری هست که روزی 1 الی 2 گیگ آپلود دارم. واقعا نیاز دارم به سایتی که ترافیک داخلی حساب کنه.

برای اپلود از روی سیستم سایت uploadboy یک سری سرورهاش داخلی هستن (داخل لیست مشخصه. مثلا سرور ir6). برای لیچ کردن با اکانت رایگان ممکن نیست اما اپلود از روی سیستم با اکانت رایگان ممکنه. همینطور محدودیتهایی میزان دانلود و فضا داره که دقیق بخونید شرایطش رو متوجه میشید.

13. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

این لیست سایت ها با ترافیک نیم بها برای همه اپراتورها کاملا یکسانه یا هر اپراتوری لیست مخصوص به خودش رو داره؟

افزونه مشابه برای فایرفاکس موجوده؟

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •