تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: نظرسنجی در مورد مغازه سوپری

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض نظرسنجی در مورد مغازه سوپری

سلام
    کسایی که تجربه دارن جواب بدن تا بعدا این نظرات به درد بقیه افراد هم بخوره

به نظرتون زدن یک مغازه سوپر مارکت یا ( ارزانسرای حبوبات و خشکبار برای یک فرد تازه کار که میخواد با سرمایه نه چندان زیاد شروع کنه ) در کدوم یکی از این محلات میتونه موفق تر باشه ؟

1. محله شلوغ با تردد خوب خانوار اما با تعداد سوپر مارکت و شغل های مشابه ( کرایه مغازه 350.000 تومان )

2. محله خلوت ( کاملا مسکونی آپارتمانی ) اما با تعداد سوپری کم ( کرایه مغازه 300.000 تومان )

به نظرتون یک تازه وارد در کدوم یک از این محلات بهتر میتونه به درآمد برسه ؟

دوستانی که با تجربه هستن لطفا جواب بدن و لطفا از بحث و کل کل جلوگیری بشه ممنون میشم

آخر فروم باز mojt90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2016
    محل سكونت
    در سایت های :::::مای موویز - والا مووی - کینگ مووی و imovies-dl ::

پيش فرض

محله شلوغ بهتره شک نکن . اشتباه نکن در محله خلوت بزنی

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

محله شلوغ بهتره شک نکن . اشتباه نکن در محله خلوت بزنی
    اخه تو اون محل شلوغ هر 20 متر بیست متر میبینم سوپری هست

آخر فروم باز shangil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

قبلا هم گفتم به علت وضع اسفناک مملکت هر کسی میاد سوپری میشه
    سوپری خودش یه هنره ولی آنقدر مملکت رو به گند کشیدن که امکان کار مناسب هر شخص نیست
    تا یه شغل باب میشه همه حمله میکنن بهش.
    متاسفانه محله شلوغ و اروم برا تازه کار هر دوش منفی هست به دلایلی که گفتید مگر اینکه خیلی حرفه ای باشید.
    کلا با توجه به پستهای شما توصیه میکنم یا به عنوان شاگرد کار کنید اصلا ببینید دوست دارید اون کار رو ابتدا
    Last edited by shangil; 28-07-2018 at 08:48.

5. این کاربر از shangil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mojt90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2016
    محل سكونت
    در سایت های :::::مای موویز - والا مووی - کینگ مووی و imovies-dl ::

پيش فرض

اخه تو اون محل شلوغ هر 20 متر بیست متر میبینم سوپری هست
    به نظرم باز شلوغ بهتره .

بعد با این فروشگاه های بزرگ ارزانی با تخفیف زیاد که در سطح کشور باز شده دیگه کمتر از سوپری میخرند . بعد به نظرم به کار دیگه ای فکر کن دیگه گند سوری در کشور دراومده .

سوئ تفاهم شه دوست عزیز ، هر کسی که بیکار میشه سریع سوپر مارکت میزنه

7. این کاربر از mojt90 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

به نظرم باز شلوغ بهتره .

بعد با این فروشگاه های بزرگ ارزانی با تخفیف زیاد که در سطح کشور باز شده دیگه کمتر از سوپری میخرند . بعد به نظرم به کار دیگه ای فکر کن دیگه گند سوری در کشور دراومده .

سوئ تفاهم شه دوست عزیز ، هر کسی که بیکار میشه سریع سوپر مارکت میزنه
    گنده همه کارا در اومده . از بس بیکار داریم همه حمله کردن به 4 تا شغل

مرسی

9. 2 کاربر از pedram9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام
    کسایی که تجربه دارن جواب بدن تا بعدا این نظرات به درد بقیه افراد هم بخوره

به نظرتون زدن یک مغازه سوپر مارکت یا ( ارزانسرای حبوبات و خشکبار برای یک فرد تازه کار که میخواد با سرمایه نه چندان زیاد شروع کنه ) در کدوم یکی از این محلات میتونه موفق تر باشه ؟

1. محله شلوغ با تردد خوب خانوار اما با تعداد سوپر مارکت و شغل های مشابه ( کرایه مغازه 350.000 تومان )

2. محله خلوت ( کاملا مسکونی آپارتمانی ) اما با تعداد سوپری کم ( کرایه مغازه 300.000 تومان )

به نظرتون یک تازه وارد در کدوم یک از این محلات بهتر میتونه به درآمد برسه ؟

دوستانی که با تجربه هستن لطفا جواب بدن و لطفا از بحث و کل کل جلوگیری بشه ممنون میشم
    سلام

به نظرم شما اول یه بررسی ساده بکنید متوجه می شید همه تمایل دارن از فروشگاه های بزرگ زنجیره ای این چیز ها رو تهیه کنن که ارزونتره. دوست داداش من در یه محله شلوغ چنین کاری رو شروع کرد. بیشتر حبوبات و خشکبار. هم بسته بندی هم روباز و فله هم اینکه بعد یه مدت خودش دستگاه بسته بندی خرید.

تا 2 سال تقریبا فروشی نداشت از سال سوم با تخفیف های تا 70 درصدی!!!! تونست مشتری پیدا کنه. بعد آبلیمو و غوره و انار و ...... و بعد هم سبزی جات خشک و .... اضافه کرد. طرز برخوردش رو عوض کرد. رایگان تا دم منزل می برد و ... . بالاخره تونست جا بیافته. خیلی هم تبلیغ کرد. به خیلی از ساکنین کد اشتراک و تخفیف های خفن داد. الان سال پنجم کارش هست. تقریبا سر پا هست و راضی.

ولی در حد بخور و نمیر. نه بریز و بپاچ.

قیمت اجاره در جای شلوغ رو خیلی بهت خوب گفتن. این دوستی که من می گم بیشتر از 10 برابر این مقدار میده!!!!

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام

به نظرم شما اول یه بررسی ساده بکنید متوجه می شید همه تمایل دارن از فروشگاه های بزرگ زنجیره ای این چیز ها رو تهیه کنن که ارزونتره. دوست داداش من در یه محله شلوغ چنین کاری رو شروع کرد. بیشتر حبوبات و خشکبار. هم بسته بندی هم روباز و فله هم اینکه بعد یه مدت خودش دستگاه بسته بندی خرید.

تا 2 سال تقریبا فروشی نداشت از سال سوم با تخفیف های تا 70 درصدی!!!! تونست مشتری پیدا کنه. بعد آبلیمو و غوره و انار و ...... و بعد هم سبزی جات خشک و .... اضافه کرد. طرز برخوردش رو عوض کرد. رایگان تا دم منزل می برد و ... . بالاخره تونست جا بیافته. خیلی هم تبلیغ کرد. به خیلی از ساکنین کد اشتراک و تخفیف های خفن داد. الان سال پنجم کارش هست. تقریبا سر پا هست و راضی.

ولی در حد بخور و نمیر. نه بریز و بپاچ.

قیمت اجاره در جای شلوغ رو خیلی بهت خوب گفتن. این دوستی که من می گم بیشتر از 10 برابر این مقدار میده!!!!

منظور من از جای شلوغ بر خیابان اصلی نیست

یک محلی هست که خانوار های زیاده و پر تردد هستن همه غروبا میان بیرون برای خرید .

چون محله متوسط و فقیری هست و خرید هاشون رو روزانه انجام میدن

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

منظور من از جای شلوغ بر خیابان اصلی نیست

یک محلی هست که خانوار های زیاده و پر تردد هستن همه غروبا میان بیرون برای خرید .

چون محله متوسط و فقیری هست و خرید هاشون رو روزانه انجام میدن
    شهرستان هستید درست می گم؟

اگر اینطوره کلا فرمولاسیون فرق می کنه. شما شانس بهتری دارید. مخصوصا اگر شهرستان کوچیک باشه و همه همدیگر رو بشناسن.

همین محلی هم که می فرمایید خوبه. به نظر من کارتون رو شروع کنید. همون جای شلوغ. انشاالله سبب خیر و برکت بشه براتون.

13. این کاربر از رومنس بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

شهرستان هستید درست می گم؟

اگر اینطوره کلا فرمولاسیون فرق می کنه. شما شانس بهتری دارید. مخصوصا اگر شهرستان کوچیک باشه و همه همدیگر رو بشناسن.

همین محلی هم که می فرمایید خوبه. به نظر من کارتون رو شروع کنید. همون جای شلوغ. انشاالله سبب خیر و برکت بشه براتون.
    من رشت هستم

15. این کاربر از pedram9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •