سلام
ببین من نظر خاصی نمی دم چون اصلا شاید مورد من با تو خیلی فرق کنه.
به نظرم ابتدا یه نظمی به کارهات بده. همین طور به روابط ت حالا می خواد با دوستانت باشه یا عشق یا هر چیزی.........
منم در دوره فوق لیسانس چنین مشکلی پیدا کردم. مجبور شدم یه برنامه ریزی بکنم. مثلا دوستات معمولی اگر پیامی دارن می گفتم بذارید 12 تا 2 صبح چک می کنم. بقیه 9 تا 9:30 دقیقه صبح. اگرم کار واجبه اس ام اس بدید و در نهایت بهم زنگ بزنید.
یه سری هم که فروم های مورد علاقه م هست همون تا ساعت 2 شب چک می کردم. البته الان دیگه دوستان فرومی ندارم.
اینترنت رو قطع نکن بذار وصل باشه و اخبار مهم رو همیشه بگیر. خب الان که کتاب خیلی گرون شده اصلا مجبوری (البته اگر مثل من فقیر باشی

) پی دی اف بخونی.
من منابع مطالعاتیم بیشتر انگلیسی هست و اصلا نمی تونم مثلا 800 صفحه رو پرینت بگیرم. بهو می بینی از 800 صفحه نهایت 10 صفحه قرمول یا مثالی چیزی در میاد و پرینت میشه. کتاب های فارسی هم بعضی انتشاراتی ها قانونی اومدن با کتابخوان مخصوص می فروشن خیلی ارزون تر و یا کتاب صوتی.
موسیقی هم گوش بده هیچ ایرادی نداره.
باز هم حس می کنی راحت نیستی و نمی تونی عادت کنی مجبوری پیش روانشناس یا پزشک بری.
حالا یه چند روز تست کن ببین بهتر می شی؟ تبلت صفحه بزرگ داشته باشی که خیلی بهتره. من متاسفانه نتونستم بخرم. ولی می دونم که اگر داشتم خیلی موفق تر بودم.