با سلام
دوستان بحث قدیمی هست که میگن سری اول هر گوشی که میاد بهتره
یعنی از نظر کیفیتی بهتره
مثلا تا گوشی موجود شد سری اولش رو بخریم ؟ آیا شما تجربه مشابهی داشته
با سلام
دوستان بحث قدیمی هست که میگن سری اول هر گوشی که میاد بهتره
یعنی از نظر کیفیتی بهتره
مثلا تا گوشی موجود شد سری اولش رو بخریم ؟ آیا شما تجربه مشابهی داشته
سلام
مسلما اینطور نیست چون معمولا سری های اول سری های بتا یا آزمایشی هستند . بعد از اینکه مردم سری اول رو خریدن کم کم شروع به کشف ایراداتشون می کنن و اون شرکت گوشی سازی سعی می کنه در سری های بعد اون ایرادات رو رفع کنه بنابراین به نظر من اگر پولتون رو دوست دارید باید صبر کنید که سری های جدیدتری از سری یک ساخته بشه بعد بخرید .
فرقی نمیکنه ، هیچ وقت محصول آزمایشی برای فروش عرضه نمیشه ، وقتی گوشی به خط تولید میره که تمام آزمایشات رو طی کرده باشه ، تنها تفاوت ممکن سر مدل و سری گوشی ها برای کشور های مختلف که فرضا بر سر باند های پشتیبانی شده شبکه موبایل و این چیز هاست ، یا تفاوت هایی در امکانات گوشی که در مدل های مختلف عرضه میشه ، مثلا گوشی نوت سامسونگ با پردازنده اسنپدراگون ایران نمیومد و از این دست تفاوت ها که کاملا در مدل گوشی مشخص میشه
سلام
تجربه و نظر بنده :
بنده سال 2001 تا نوکیا 3310 اومد بازار خریدمش . عالی بود
6600 نوکیا هم همینطور
نوکیا 6680 هم همینطور
ولی i-mat مدل jasjam تا اومد بازار خریدمش 750 دلار !!!!
یک هفته بعدش فهمیدم چه آشغالی هست . جیگرمون خون شد از دستش . هنگ پشتِ هنگ . کند بودن . کشویی بودنش خیلی مشکل ساز شد و صفحه اش گاهی قطع و وصل میشد . با هزار بدبختی 3 سال باهاش مدارا کردم چون کسی نمیخربدش یا مفت میخواستن بخرنش
بعد از 3 سال دیگه صفحه اش کلاً از کار افتاد
بعدش HTC- HD2 که لقب LEO (شیر) گرفت رو خریدم به محض اینکه اومد بازار . خریدم 900 دلار در نوامبر 2009
اوایلش واقعاً پشیمون شدم از خریدش چون فارسی ساز و عربی ساز نداشت و زیاد هم هنگ میکرد
حتی رفتم بفروشمش اما خیلی ارزون مخریدنش
اما بعد از اومدنِ ROM خاورمیانه دیگه بیشتر مشکلاتش برطرف شد . چند تا برنامه کاربردی هم براش اومد شد توپِ توپ . عجب گوشی .
هنوز هم دارمش . همین الان این مطلب رو با LEO فرستادم
دو ماه دیگه 9 ساله میشه . گمان نکنم کسی غیر از بنده لیو داشته باشه و سال 2009 هم خریده باشه و سیستم عاملش هم همون وبندوز 6.5 اصلیش باشه و هنوز هم داشته باشدش .
باتری اصلیش حدود 8 سال کار کرد !!! .
الحق که شیر هست . سیستم عاملش WINDOWS MOBILE 6.5 هست که 9 ساله منقرض شده اما کلی ویژگی داره .
وقتی اندروید 4 اومد بازار , قابل نصب بود روب لیو وی نصب نکردم چون ویندوز 6.5 ویژگیهایی داره که اندروید نداره
خلاصه هنوز هم مثل شیر داره کار میکنه و کلی ایوَل داره .
======================================
اما در کل بهتره گوشی نوبر نخرید . چند ماهی صبر کنین تا دیگران بخرند و عیب و ایراداش مشخص بشه و براش آپدیت بیاد و نظرات مردم رو هم دنبال کنین در سایتهایی مثلGSMARENA تا مطمئن بشین همونی هست که میخواین . بعد از چند ماه قیمتش هم ممکنه کمی بیاد پایین
===================================
صرفه جویی های میلیونی در هزینه های خودرو و زندگی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تشکر ، جناب MOHAMMAD_ASEMOONI همیش هاز توضیحاتتون لذت میبرم چون جامع و کامله . تشکر![]()
منم یادمه NEC خریدم نوکیا n70 n95 n99 n73 نوکیا ساده سامسونگ کشویی واقعا نوستالژی بودن ایرادی هم نداشتن...مدل c7 هم داشتم عالی بود معرکه بود دوربینش نگو...الانم honor6x2016دارم گوشی محشریه..اگر نظر منو میخواین سامسونگ بروزرسانی و قابلیت های بهتری نسبت به هواوی داره بنظر من باید گوشی گارانتی دار خرید نه قاچاق که معلوم نیست کار کرده یا نه...اگرم نقص داشت تعویض میکنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)