وقتي دارم با ويندوز كار ميكنم هي ر به ر اين پنجره باز ميشه و اعصابم رو خرد ميكنه. فقط نگيد كه سي دي ويندوز رو بهش بدم چون اين كار رو كردم ولي افاقه نكرد. بگين چه جوري ميشه از شرش خلاص شم.
![]()
وقتي دارم با ويندوز كار ميكنم هي ر به ر اين پنجره باز ميشه و اعصابم رو خرد ميكنه. فقط نگيد كه سي دي ويندوز رو بهش بدم چون اين كار رو كردم ولي افاقه نكرد. بگين چه جوري ميشه از شرش خلاص شم.
![]()
كاريش نميشه كرد .بايد سي دي ويندوز رو بدي يه جاي كار براي فايل هاي ويندوز مشكل داره
سلام دوست عزيز اگر هميشه مياد ويندوزت مشكل داره
احتمالاَ بايد دوباره نصبش كني
شما احتمالا یه بر نامه نصب کردی که فایل های ویندوز رو دستکاری کرده یا عوض کرده
البته اگه آنتی ویروس نداری حتما نصب کن و یه اسکنم کنی بد نیست
عزيز جان من همين ديروز ويندوزم رو نصب كردم ولي بلافاصله كه دقايق پاني نصب رسيد و وارد ويندوز شدم با اين پنجره مواجه شدم و همينجوري هم هي تند و تند باز ميشه.نوشته شده توسط satttanism
ديروز ويندوز نصب كردم و هميشه هم از روي همين سي دي نصب ميكردم(ويندوز MRT از سري 10 سي ديه مجيك پك) ولي هيچ وقت اين مشكل رو نداشتم.نوشته شده توسط mirmohammadi
ویندوز Mrt دست کاری شدس به نظر من اصلا به درد نمی خوره با یه ویندوز دیگه امتحان کن
ميشه اسم بهترين و جديدترين ويندوز رو با قيد مشخصات كامل بگيد لطفا (به غير از ويستا)
ويندوز ايكس پي ............؟
ویندوز ایکس پی مدیا سنتر
و یا ایکس پی با سرویس پک 2 آگوست 2006
2 تا نکته:
1- اگه ایران هستی حتما برای شرکت ebay رو بخر
2- به هیچ عنوان ویندوز های دست کاری شده و ... رو اصلا نخر و دانلود نکن
یه مقدار به امنیت بیشتر توجه کنیم خیلی خوبه مخصوصا برای خودمون
دوست عزیز گفتی که دو نوع متفاوت از ویندوز را نصب کردی این امکان وجود داره که هنگام دومین نصب فایل هایی از ویندوز اول باقی مونده باشه که چندان تطابقی با ویندوز دوم ندارد.آیا موقع نصب Format کردی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)