اس ام اس شب قدر
اس ام اس شب قدر
اس ام اس شب قدربا خودم میگفتمکه چگونه خواهی بخشیداین بنده شکننده توبه های مکرر راو نومید می شدماما تو در جانم زمزمه کردیکه کریمیو با کریمان کارها دشوار نیستالتماس دعااس ام اس شب قدرشب قدر ،آبستن سپیده فلاح و رستگاریانسانهای دل سپرده به مهر مهربانترین مهربانان است.متن شب قدرشب قدر است بیا قدر بدانیم کمیخانه دل ز گناهان بتکانیم کمیشعله افتاده به ملک دلم از فرط گناهدوست را از دل این شعله بخوانیم کمیالتماس دعاپیامک شب قدرو کنون وقت دعاستوقت شکر از کرم و لطف خداستوقت عاشق شدن و مهر و صفاستوقت امید بر قلم عفو خداستالتماس دعااشعار شب قدرسحرسجاده ات راچون گشودیو با معبود خود خلوت نمودیو خواندی خالقت را عاشقانهو اشکی هدیه کردی دانه دانهتو را جان علی ما را دعا کندعا بر عبد ناچیز خدا کنالتماس دعامتن رسمی شب قدراز غافلان حساب دلم را جدا کنیدحرف و حدیث کهنه خود را رها کنیدچیزی به شب نمانده به خلوت که می رویدقدر است، قدری دل شکسته ی مارا دعا کنیدالتماس دعااس ام اس ناب شب قدرحق الناس تنها چیزی است کهدر قیامت با شفاعت هم حل نمیشودآنچه از من بر دل داری در این شب قدر ببخشالتماس دعااس ام اس های شب قدرخدایا در این شب های قدرقدم هایی را که برایم بر میداری بر من آشکار کن،تا درهایی را که به سویم میگشایی ندانسته نبندمو درهایی را که به رویم میبندی به اصرار نگشایممتن زیبا برای شب قدراین منم، بیدار، از هول گناهمى کنم، بر آسمان شب، نگاهاین منم، از راه دور افتاده اىرایگان، عمر خود از کف داده اىاین منم، در دستِ غفلت ها اسیراى خداى مهربان، دستم بگیرجملات زیبا شب قدرشب قدرشب بیدار شدن است ، نه بیدار ماندندعا کنیم بیدار شویماگر یادتان بود و باران گرفت ،دعایی به حال بیابان دل ما هم بکنیدالتماس دعا در این شب عزیزاس ام اس شب قدرآیا در رؤیاهایتان ، سبکبالی و لذت پرواز روح را احساس کرده اید ؟شب قدر، رویایی است که به حقیقت می پیونددالتماس دعامسیج شب قدرخداونداخسته ام از فصل سرد گناه و دلتنگ روزهای پاکمبارانی بفرست ، چتر گناه را دور انداخته امالتماس دعاشعر شب قدرشب های دراز بی عبادت چه کنم؟طبعم به گناه کرده عادت چه کنم؟گویند کریم است و گنه می بخشدگیرم که ببخشد زخجالت چه کنم؟التماس دعااس ام اس شب قدرتسبیحی بافته ام؛نه از سنگ، نه از چوب، نه از مرواریدبلور اشکهایم را به نخ کشیده امتا برایت دعا کنم هرآنچه را که آرزو داریالتماس دعا در شب های قدرمتن اداری و رسمی شب قدرباز امشب لیله القدر خداستذکر یارب یارب و ورد دعاستگاه استغفار و دل لرزیدن استگاه توبه گاه آمرزیدن استگاه عجز و التماس و هم نیازروبه درگاه کریم چاره سازگاه جوشن خوانی شب تا سحربارش باران اشک ازچشم ترپس به وقت ابتهال وحال زاریاد کن از این حقیر بیقرارالتماس دعا

جواب بصورت نقل قول