اس ام اس تشکر
اس ام اس تشکر
اس ام اس تشکرنمی دانم کدامین جمله را برای توصیف محبت هایتان بنویسمانسانی از جنس بلور ، آسمانی و مهربانچقدر زیبا واژه ها را آسمانی می کنیدممنون بابت همه تلاش ها و محبت هاتوناس ام اس تشکراز خداوند سپاسگذارمچون زیباست ، زیبایی را دوست داردو زیبایی هایی مثل ما را آفرید . . .اس ام اس تشکر زیبا
همه تشکر و قدردانی ام برای کسی استکه در همه سختی ها کنارم بودو در تک تک لحظات زندگی همراه و هم قدممممنونم ازت بابت تمام آنچه که بی منت به من بخشیدیاس ام اس تشکر عاشقانهگاهی اوقات فکر کردن به بعضی هاناخودآگاه لبخندی روی لبانت می نشانددوست دارم این لبخند های بیگاه و آن بعضی ها راو ازت متشکرم بابت لبخندهایی که به من هدیه کردیجملات زیبا برای تشکرمیگن اگه عزیزی جزئی از خاطرات خوب زندگیت شد،برای بودنش ازش تشکر کنمتشکرم که هستیاس ام اس تشکرمحبت تنها جوشکاری است کهدل های شکسته را رایگان جوش می دهدممنونم به خاطر تمام محبت هایی که به من داشتیشعر تشکردر سرزمین خاطرهها آنان که خوبند همیشه سبزندو آنان که محبتها و دوستیها رابر قلبشان برافراشتند همیشه به یاد میمانند.بابت همه خاطرات خوبمان ممنوناس ام اس اداری تشکر
بسی شایسته است به پاس تلاشها و زحمات مستمر شمادر راستای توسعه و پیشرفت همه جانبه،نهایت سپاس و قدردانی خویش را خدمت حضرت عالی ابراز داریم.متن رسمی تشکرتشکر و تقدیر برای شماست کههمواره لطفتان را به من ارزانی داشتید.از زحماتتان بینهایت تشکر میکنم.اس ام اس های تشکرچگونه می توانم تمام لحظه هاییکه چون سرو در مقابلم ایستادیو با شور عشقت مرا سیراب کردی جبران کنمجز اینکه بهترین درود هاو دعاهای خیرم را بدرقه راهت کنم . . .اس ام اس تشکرراز تشکر در خنده استخنده با تشکر زیباستتشکری که از سر دل نباشد ارزش ندارد

جواب بصورت نقل قول