تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: اسم این پرنده چیه که زیاد رو درختهای شهر تهران دیدم (تصویر)

اگه نباشه جاش خالی می مونه Free Spirit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2016

14 اسم این پرنده چیه که زیاد رو درختهای شهر تهران دیدم (تصویر)

سلام

من زیاد این پرنده رو درختهای خونمون و همسایه ها می بینم که کمی بزرگتر از گنجشک هست و معمولا جفتی با هم می چرخن و پرواز می کنن. خیلی سریع پرواز می کنه و تا کوچکترین حرکتی ببینه سریع فرار می کنه. به سختی تونستم از پشت پنجره این عکس رو بگیرم. صدای زیبایی هم از خودش در میاره (البت نه در حد بلبل و سره). اسمشو رو نتونستم تو اینترنت با جستجو پیدا کنم. گفتم چون تو تهران پرواز می کنن شاید شما هم دیده باشید و بدونید اسم این پرنده زیبا چی هست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه dvb55's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام

من زیاد این پرنده رو درختهای خونمون و همسایه ها می بینم که کمی بزرگتر از گنجشک هست و معمولا جفتی با هم می چرخن و پرواز می کنن. خیلی سریع پرواز می کنه و تا کوچکترین حرکتی ببینه سریع فرار می کنه. به سختی تونستم از پشت پنجره این عکس رو بگیرم. صدای زیبایی هم از خودش در میاره (البت نه در حد بلبل و سره). اسمشو رو نتونستم تو اینترنت با جستجو پیدا کنم. گفتم چون تو تهران پرواز می کنن شاید شما هم دیده باشید و بدونید اسم این پرنده زیبا چی هست.

همیشه برای پیدا کردن چیزی از روی عکس از جستجو بر اساس تصویر گوگل استفاده کنید با استفاده از گزینه آپلود عکس خودتون

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با توجه به عکسی که گذاشتین به نظرم اینه:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. این کاربر از dvb55 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mehryar1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام
    بله اینم بلبله بهشون میگن بلبل خرما
    پرنده قشنگیه مثل اینکه ویکی پدیا میگه بومی جنوبه ولی اخیرا تو تهران هم زیاد دیده میشه

5. این کاربر از mehryar1973 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام

اونطرف آب هم بلبل خرمایی زیاده . البته از کشورهای دیگه خصوصاً ایران میبرند برای فروش
    خیلیهاشون فرار میکنند و در مناطقی که بهش رسیدگی میشه و پر از باغ و گل و بوته و چمن هست زندگی میکنند و زاد و ولد کرده اند و تعدادشون زیاد شده . بهش میگن بَلبول
    خیلی پرنده های دیگه هم هست مثل تُرقه , طوطی , کاسکو , سار , بلبل , کبوتر , یاکریم و چیزهای دیگه که اسمهاشون رو نمیدونم
    صبحها صدای آوازشون از همه طرف میاد . خصوصاً در بهار اول که بین زمستون و تابستون هست و حدود 45 روزه و بهار دوم که بین تابستون و زمستون هست .
    اونطرف آب پاییز نداره و بهارش هم کوتاه هست

- - - Updated - - -

سلام

اونطرف آب هم بلبل خرمایی زیاده . البته از کشورهای دیگه خصوصاً ایران میبرند برای فروش
    خیلیهاشون فرار میکنند و در مناطقی که بهش رسیدگی میشه و پر از باغ و گل و بوته و چمن هست زندگی میکنند و زاد و ولد کرده اند و تعدادشون زیاد شده . بهش میگن بَلبول
    خیلی پرنده های دیگه هم هست مثل تُرقه , طوطی , کاسکو , سار , بلبل , کبوتر , یاکریم و چیزهای دیگه که اسمهاشون رو نمیدونم
    صبحها صدای آوازشون از همه طرف میاد . خصوصاً در بهار اول که بین زمستون و تابستون هست و حدود 45 روزه و بهار دوم که بین تابستون و زمستون هست .
    اونطرف آب پاییز نداره و بهارش هم کوتاه هست

7. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •