اس ام اس ماه رمضان
اس ام اس ماه رمضان
اس ام اس ماه رمضانحضرت محمد (ص) :ماه رمضان ماه خداست و ماهى است که خداوند در آن خوبی ها را مى افزایدگناهان را پاک می کند و آن ماه برکت است.پیامک ماه رمضانرمضان، ماه بازگشت استبازگشت به آغوش مهربان خدارمضان، ماهی است که ناامیدی از درگاه خدا رخت بر می بنددحلول ماه پر برکت رمضان بر شما مبارکاس ام اس های ماه رمضانبه ماه خدا نزدیک شدیم وقت بخشیدن و صاف کردن دلهاست.اگر نگاهی، صدایی، زبانی از حقیر بر دلت ترکی انداختهبه بزرگواری میزبان این ماه ببخش شاید فرصتی برای جبران نباشداس ام اس ماه رمضانقُل قُل گرم سماور در اتاقمیبرد من را به عصر کوزههامیبرد تا لحظهی افطارهامیبرد من را به ماه روزههاآغاز ماه مبارک رمضان بر شما مبارکاشعار ماه رمضانکم کم هلالِ ماهِ خدا می رسد ز راهاوقاتِ نابِ اهلِ بکاء می رسد ز راهمهمان کند خدا همگان را به سفره اشوقتی که ماهِ جود و سخا میرسد ز راهتبریک ماه رمضانماه رمضان شد می و میخانه بر افتادعشق و طرب و باده به وقت سحر افتادافطار به می ، کـــــــرد برم پیر خراباتگفتـــــــم که تو را روزه به برگ و ثمر افتادبا باده وضو گیر که در مذهب رنـــداندر حضرت حق این عملت بــــــــــارور افتادامام خمینی (ره)اس ام اس ماه رمضانمژده ای منتظران، ماه خدا آمده استماه شبهای مناجات و دعا آمده استماه دلدادگی بنده به معبود رسیدبر سرسفره شاهانه گدا آمده استحلول ماه مبارک رمضان ، ماه رحمت و برکت مبارک باد.جملات زیبا برای ماه رمضانسفره ی ذکر تو بر سجاده ی نماز باز شدگویی به خدا بوی عطر علی همه جا رنگ گرفتماه مهمانی خدا مبارک بادمتن ماه رمضانعازم یک سفرمسفری دور به جایی نزدیکسفری از خود من تا به خودممدتی هست نگاهمبه تماشای خداستو امیدم به خداوندی اوستپیشاپیش فرا رسیدن ماه رمضانماه بارش باران رحمت الهی را تبریک می گویمالتماس دعاشعر ماه رمضانخبر آمد که بهار دل ما آمده استمژده ی کم شدن فاصله ها آمده استباز از عرش خداوند ندا آمده استبندگان ماه خدا ، ماه خدا آمده است

جواب بصورت نقل قول