اس ام اس نیمه شعبان
اس ام اس نیمه شعبان
اس ام اس نیمه شعبانبه انتظار تو نشستن ، اشتباه ماست ، به انتظار تو باید ایستادمیلاد امام عصر عج تبریک و تهنیت بادتبریک نیمه شعبانبر چهره پر ز نور مهدی صلواتبر جان و دل صبور مهدی صلواتتا امر فرج شود مهیا بفرستبهر فرج و ظهور مهدی صلواتاس ام اس نیمه شعباناى وارث ذوالفقار مولا برگرد!اى نور دو چشم آل طاها، برگردما شعله به شعله سوختیم از غم یاساى منتقم حضرت زهرا، برگردمتن نیمه شعبانامام کاظم (ع) :جسم او از دیدگان غایبولی یاد او در دل های مؤمنین زنده خواهد بودشعر نیمه شعبان
جلوه گل عندلیبان را غزلخوان می کندنام مهدی صد هزاران درد درمان میکندمدعی گوید که با یک گل نمی گردد بهارمن گلی دارم که عالم را گلستان میکندعید منتظران مبارکاس ام اس نیمه شعبان
میلاد با سعادت منجی عالم بشریتبرپاکننده قسط و عدل منتقم خون حسین (ع)حضرت ولیعصر ، امام زمان ، مهدی موعود (عج)بر عموم شیعیان جهان مبارک باداس ام اس رسمی نیمه شعبان
اگر مهدی زهرا باز گرددجهان آیینه اعجاز گرددسرم را پیش پایش می گذارمکه با خاک رهش دمساز گرددمیلاد مهدی موعود (عج) مبارک باداشعار نیمه شعبان
اى گل که ولاى تو در جان من استداغ غم دورى تو مهمان من استیک لحظه بیا به جان زهرا سوگندجاى قدمت به روى چشمان من استاس ام اس اداری نیمه شعبان
مهدی جان!به روسیاهیمان نگاه نکن و به دستهایمان که خالی و گنه کارندقلبمان را ببین که هر روز، صبح و شام تو را میخوانند . . .پیام تبریک نیمه شعبان
آمدنت چون رستاخیز، عدل گستر است و چون سپیده صبحنوید آغازی دوباره برای همه خوبی هاستمیلاد مهدی موعود (عج) مبارک بادتبریک ولادت حضرت مهدیمیلاد دوازدهمینگل بوستان امامت و ولایت امام عصر و الزمان مبارکتبریک ولادت امام زمان عجبخوان دعای فرج را دعـا اثر دارددعا کبوتر عشق است و بال و پر داردبخوان دعای فرج را کـه یـوسـف زهـراز پشت پرده ی غیبت به ما نظـر دارداس ام اس ولادت امام مهدیدعا می کنم غرق باران شویدچو بوی خوش یاس و ریحان شویدچو یاران مهدی شمارش کننددعا میکنم جزء یاران شوید

جواب بصورت نقل قول