تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: نظرخواهی درمورد باز کردن مغازه

داره خودمونی میشه 212's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض نظرخواهی درمورد باز کردن مغازه

با سلام خدمت دوستان .
    بنده کارم عکاسی و فیلمبرداری است و در یه مغازه اجاره ای کار میکنم ولی به دلیل اینکه شهر کوچکی داریم و درامد کافی نداریم خدمات رایانه ای هم انجام میدم . یعنی کارهای اینترنتی ( ثبت نام ها و .. ) نصب ویندوز و ... و همچنان هم فعال است .
    حالا یه مغازه دارم که در یه خیابان هست که جایی زیاد خوبی نیست ولی اکثر مغازه های اونجا ارایشگاه زنانه و کارهای مربوط به زنان هست و نزدیک مدرسه دخترانه هم هست . حالا مغازه قبلی که کرایه هست رو کاری ندارم چون کسی هست کارکنه اونجا شراکتی . این مغازه جدید رو خودم مدنظرم بود به طور تخصصی خدمات رایانه ای بزنم ، یعنی فروش قطعات ، خدمات اینترنتی ، تایپ و ... و این هم بگم الان به بازدهی سریع مغازه فکر نمیکنم و میخوام یواش یواش مشتری جذب بشه چون خودم هم فعلا جایی مشغول هستم . حالا به نظر شما با توجه به این که در این کار تجربه کافی رو دارم همین مغازه رو که گفتم بزنم یا مغازه دیگر پیشنهاد میدید . مثلا ،لوازم ارایشی ، لباس زیر زنانه ، سیسمونی کودک ( البته وسایل بهداشتی ) یا هر مغازه ای که مدنظر تون هست که میتونه بهتر باشه . سپاسگزارم از همتون
    متراژ مغازه 15 متر
    مغازه اطراف ( ارایشگاه زنانه ، مردانه ، ساندویچی ، لوازم تحریر ، گل فروشی ، )
    یه مدرسه دخترانه کنارش با فاصله 50 متری .

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان .
    بنده کارم عکاسی و فیلمبرداری است و در یه مغازه اجاره ای کار میکنم ولی به دلیل اینکه شهر کوچکی داریم و درامد کافی نداریم خدمات رایانه ای هم انجام میدم . یعنی کارهای اینترنتی ( ثبت نام ها و .. ) نصب ویندوز و ... و همچنان هم فعال است .
    حالا یه مغازه دارم که در یه خیابان هست که جایی زیاد خوبی نیست ولی اکثر مغازه های اونجا ارایشگاه زنانه و کارهای مربوط به زنان هست و نزدیک مدرسه دخترانه هم هست . حالا مغازه قبلی که کرایه هست رو کاری ندارم چون کسی هست کارکنه اونجا شراکتی . این مغازه جدید رو خودم مدنظرم بود به طور تخصصی خدمات رایانه ای بزنم ، یعنی فروش قطعات ، خدمات اینترنتی ، تایپ و ... و این هم بگم الان به بازدهی سریع مغازه فکر نمیکنم و میخوام یواش یواش مشتری جذب بشه چون خودم هم فعلا جایی مشغول هستم . حالا به نظر شما با توجه به این که در این کار تجربه کافی رو دارم همین مغازه رو که گفتم بزنم یا مغازه دیگر پیشنهاد میدید . مثلا ،لوازم ارایشی ، لباس زیر زنانه ، سیسمونی کودک ( البته وسایل بهداشتی ) یا هر مغازه ای که مدنظر تون هست که میتونه بهتر باشه . سپاسگزارم از همتون
    متراژ مغازه 15 متر
    بستگی به بودجه شما داره.ولی با توجه به نکاتی که فرمودید سوپر مارکت ، مغازه خرازی و لوازم ارایشی خوب هست. ولی به نظر من خرازی بهتر هست.خانم ها از کوچک تا بزرگ همیشه به لوازم خرازی نیاز دارند.خوبی این مغازه اینه که از نخ و سوزن تا جوراب و لوازم تحریر و لوازم ارایش را میتوانید در اون قرار بدید

اگه نباشه جاش خالی می مونه saman1330's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان .
    متراژ مغازه 15 متر

اتفاقن منم عکاس هستم (ولی اتلیه نزدم و میخام یه مغازه دیگه باز کنم)
    با توجه به چیزایی که گفتی بنظرم بهترین گزینه لوازم ارایشی هست.
    موفق باشی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •