دوستان ما ترشی گزاشتین گفتیم زود خراب نشه کمی نمک زیاد ریختیم
اوایل عالی بود خیلی خوشمزه
الان چند روزه شوریش به چشم میاد
چیکار کنیم کم فوری میخوام چه میشه کرد ؟
لطفا کسی میدونه بگه
دوستان ما ترشی گزاشتین گفتیم زود خراب نشه کمی نمک زیاد ریختیم
اوایل عالی بود خیلی خوشمزه
الان چند روزه شوریش به چشم میاد
چیکار کنیم کم فوری میخوام چه میشه کرد ؟
لطفا کسی میدونه بگه
برای خراب نشدن ترشی اون رو باید توی جای خنک گذاشت نه اینکه نمک زیاد بریزید
سرکه ترشی رو عوض کنید
یا اینکه توش سیبزمینی ترشی بریزید.سیب زمینی ترشی یه سیب زمینی های خاصی هست..با سیب زمینی معمولی فرق دارد
دمت گرم ولی
تموم شد!
خخخخ نوش جانتان
من همون اولش که پرسیدی جواب دادم.فکر کنم دیر خوندی
ولی حالا تجربه شد برای دفعه بعد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)