تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 16

نام تاپيک: ويروس يا هر چيزي كه بشه حال طرفو اساسي گرفت (نياز فوري اورژانسي 100درصد)

پروفشنال salar2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    نا كجا اباد

12 ويروس يا هر چيزي كه بشه حال طرفو اساسي گرفت (نياز فوري اورژانسي 100درصد)

با عرض سلام وخسته نباشيد خدمت تمامي دوستان گلم

من يه برنامه ميخوام تو مايه هاي ويروس يا هر چيزي كه بشه حال طرفو اساسي گرفت

اخه من يه رفيق دارم ميخوام كمي اذيتش كنم به همين خاطر يه برنامه ميخوام كه بتونم كمي اذيتش كنم وبعدا بتونم مشكلشو دوباره برطرف كنم يعني يه جورايي اون به من احتياج بشه منظورمو كه ميفهميد ها ؟

گوشي اون N70 هستش و گوشي من نيز ان 70 هست بلوتوس اون هم هميشه روشنه (اصلا ريخت برنامه تو گوشي طرف با من شما فقط يه برنامه يا يه ويروس چيزي معرفي كنيد و با يكم اموزش )

ببينم ميشه گوشي هاي سامسونگ رو ويروسي كرد سامسونگ رفيق ديگم بلوتوس هم داره نميدونم مدلش چي بود ولي فكر كنم مدلش E 530 بود

-=--=---=- دوستان عزيز من بي صبرانه منتظر جواب هستم -=-=-==-=-

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    نا كجا اباد

پيش فرض

ببينم كسي نبود كمك كنه ؟

آخر فروم باز NINTENDO_DS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

اين اخر نامرديه از دوستان خواهشمندم همچين چيزي رو قرار ندن چون باعث سوختن سيم كارت طرف ميشه

Banned masoud-lat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران/کشتی کج

پيش فرض

به توچه واسه كسي مشكل پيش مياد

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    نا كجا اباد

پيش فرض

نه رفيق منظورم يه چيزيه كه فقط حال طرفو بگيرم نميخوام كه بزنم بدبختش كنم ميخوام كمي اذيت بشه همين و بس بعدشم من برم واسش دوباره گوشيشو درست كنم (اينجوري بگم كه جلوش كلاس بزارم )

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    نا كجا اباد

پيش فرض

اصلا اقا اينجوري بگم كه من يه رفيق دارم كه موبايل فروشي و خيلي ادعاش ميشه ( ولي زيادم حاليش نيست فقط ميخواد جلوي من كلاس بزاره ) منم تصميم گرفتم يه حالي بهش بدم تا متوجه بشه دنيا دست كيه فقط ميخوام كمي اذيت بشه و دوباره گوشيشبه حالت اولش برگرده چون از رفيقاي خوبم هستش نميخوام بزنم بدبختش كنم

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    نا كجا اباد

پيش فرض

كسي نبودددددددددددددددددددددد ددددددددددددددددددددددددد ددددددددددددددددددددددددد ددددددددددددددددددددددد

آخر فروم باز NINTENDO_DS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

جناب مسعود خان لطف كنيد طرز صحبت كردنتون رو درست كنيد در ضمن من اصلا جواب شما رو ندادم و نخواهم داد چون شما رو در حد خودم نميدونم من دارم با ايشون صحبت ميكنم درحالي كه شما اومدي و با دادن پستي بيهوده داري بيخودي دخالت ميكني
    سالار جان ميگردم يك ويروس ساده برات پيدا كنم به شرطي كه استفاده درست ازش بشه

پروفشنال @ MARYAM @'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

ریست کردن گوشی توسط بلوتوس

- متن Tarfandestan[Tab]dot[Tab]com را در notepad نوشته و ذخیره کنید.( دقت کنید منظور از [Tab] فشردن کلید Tab است).
    2- این فایل متنی را توسط بلوتوث یا اینفرارد و یا USB به گوشی انتقال دهید.
    3- فایل را در گوشی باز کرده ، اگر به عنوان Message آمده آن را Save کنید (دقت کنید در قسمت Note ذخیره میشود) و توسط دکمه مداد روی گوشی یا همان Pen متن مورد نظر را انتخاب و در همان حال دکمه Copy را بزنید.
    4- به قسمت Connect/Bluetooth گوشی رفته و در قسمت My phone's name این متن را Paste کنید. پس از این کار مشاهده خواهید کرد که یک به هم خوردگی در قسمت نام بلوتوث وجود دارد.
    5- بعد از این هر کسی بخواهد توسط بلوتوث شما را بیابد گوشی اش ریست خواهد شد.
    مزایا: روش بسیار موثری است تا از ورود ویروسها به گوشی خود رهایی پیدا کنید. آن هم بدون اینکه نرم افزار خاصی نصب کنید و بدون اینکه به گوشی ارسال کننده ویروس آسیبی برسانید.
    معایب: فقط در گوشی های نوکیا این عمل موثر است. و هنگامی که قصد رد و بدل کردن اطلاعات با دوست خود توسط بلوتوث را دارید باید این اسم را عوض کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Programer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط @ MARYAM @
    ریست کردن گوشی توسط بلوتوس

- متن Tarfandestan[Tab]dot[Tab]com را در notepad نوشته و ذخیره کنید.( دقت کنید منظور از [Tab] فشردن کلید Tab است).
    2- این فایل متنی را توسط بلوتوث یا اینفرارد و یا USB به گوشی انتقال دهید.
    3- فایل را در گوشی باز کرده ، اگر به عنوان Message آمده آن را Save کنید (دقت کنید در قسمت Note ذخیره میشود) و توسط دکمه مداد روی گوشی یا همان Pen متن مورد نظر را انتخاب و در همان حال دکمه Copy را بزنید.
    4- به قسمت Connect/Bluetooth گوشی رفته و در قسمت My phone's name این متن را Paste کنید. پس از این کار مشاهده خواهید کرد که یک به هم خوردگی در قسمت نام بلوتوث وجود دارد.
    5- بعد از این هر کسی بخواهد توسط بلوتوث شما را بیابد گوشی اش ریست خواهد شد.
    مزایا: روش بسیار موثری است تا از ورود ویروسها به گوشی خود رهایی پیدا کنید. آن هم بدون اینکه نرم افزار خاصی نصب کنید و بدون اینکه به گوشی ارسال کننده ویروس آسیبی برسانید.
    معایب: فقط در گوشی های نوکیا این عمل موثر است. و هنگامی که قصد رد و بدل کردن اطلاعات با دوست خود توسط بلوتوث را دارید باید این اسم را عوض کنید.
    این طرفند بر روی گوشی های با ورژن سیمبین 8 به بالا عمل نمی کند

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •