تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: نحوه رفتار ایرانی ها

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض نحوه رفتار ایرانی ها

سلام
    دوستان من چندین سال در مورد این قضیه فکر میکردم و مشاهدتم کنار هم گذاشتم و تقریبا مطمئن شدم.
    اکثریت ما به محض داشتن قدرت(این قدرت میتونه از یک شغل ساده مثل ابدارچی تو اداره گرفته تا بالا ) ، یا داشتن تحصیلات بالاتر ، یا اصلا در یک زمینه از کسی دیگه بالاتر باشیم، شروع به فخر فروشی ، زورگویی ، نگاه بالا از پائین داریم.

من چند تا از متخصص های پزشکی و غیرپزشکی که بعضا اصلا ایران بزرگ نشده اند یا خیلی زود رفتن از ایران در ارتباط هستم.
    اصلا نحوه جوابدهی، رفتار و ... مشخص نمیکنه اینا یک متخصص در کار خودشون هستند و چنین رتبه یا قدرتی دارند.
    فکر میکنی با دوست نزدیک خودت داری حرف میزنی، اینقدر راحت جواب میدن ، اینقدر افتاده هستند. واقعا تفاوت خیلی خیلی زیاد بین این دو دسته هست

اما در ایران انصافا نگاه کنید، از اون آبدارچی و کارمند اداره و دانشگاه گرفته تا استاد و پزشک جامعه. .. رفتارشون با بقیه چجور میشه؟
    خیلی زود و راحت خودمون رو گم میکنیم! نمیدونم یک جور انگار بهمون زور گفتند و الان دوست داریم زور بگیم و خشم فرو خورده رو جور دیگه خالی کنیم و اون حقارت رو جبران کنیم.
    تمایل به زورگویی و ازار رسانی داریم
    Last edited by Life24; 27-10-2017 at 10:53.

2. 4 کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shangil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

سلام
    دوستان من چندین سال در مورد این قضیه فکر میکردم و مشاهدتم کنار هم گذاشتم و تقریبا مطمئن شدم.
    اکثریت ما به محض داشتن قدرت(این قدرت میتونه از یک شغل ساده مثل ابدارچی تو اداره گرفته تا بالا ) ، یا داشتن تحصیلات بالاتر ، یا اصلا در یک زمینه از کسی دیگه بالاتر باشیم، شروع به فخر فروشی ، زورگویی ، نگاه بالا از پائین داریم.

من چند تا از متخصص های پزشکی و غیرپزشکی که بعضا اصلا ایران بزرگ نشده اند یا خیلی زود رفتن از ایران در ارتباط هستم.
    اصلا نحوه جوابدهی، رفتار و ... مشخص نمیکنه اینا یک متخصص در کار خودشون هستند و چنین رتبه یا قدرتی دارند.
    فکر میکنی با دوست نزدیک خودت داری حرف میزنی، اینقدر راحت جواب میدن ، اینقدر افتاده هستند. واقعا تفاوت خیلی خیلی زیاد بین این دو دسته هست

اما در ایران انصافا نگاه کنید، از اون آبدارچی و کارمند اداره و دانشگاه گرفته تا استاد و پزشک جامعه. .. رفتارشون با بقیه چجور میشه؟
    حیلی زود و راحت خودمون رو گم میکنیم!
    این رفتار ایرانی ها از اول ش هم بوده. ما الکی بزرگ کردیم همه چی رو. به تاریخ میبالن ایرانی ها ولی ا نصافا چه تاریخی. تاریخی با مردمان اینطوری به چ درد من میخوره!
    کاملا حرفتون درسته. البته این رفتار از 4 دهه پیش بدتر هم شده بسیار بدتر. شما برید نگهبان یه اداره ببینید چ رفتاری باهاتون داره.
    البته من به افراد از نظر شان اجتماعی بیشتر از نگهبان هم حق میدم چنین رفتاری بکنن میدونین چرا؟ چون مردم کشش رو ندارن. اگر یک متخصص بیاد با یک نگهبان دم یک اداره دولتی نسبتا بزرگ شیک و پیک حرف بزنه اونم فکر میکنه چی شده و قیافه میگیره!! این رو من به عینه دیدم.
    کلا وضعیت افتضاح شده
    حالم از این مملکت گند به هم میخوره و بالا میارم هر روز!

4. 2 کاربر از shangil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2017
    محل سكونت
    خطه دلاور پرور

پيش فرض

ایران چون آدم باهوش و زرنگ و رند و خرخون کم نداره ، همیشه از دنیا زور میشنوه چه در عهد اسکندر مقدونی چه در عهد دونالد ترامپ . هم از شرق هم از غرب . برا همین وقتی از بیرون همش زور باشه از داخل هم زور متبلور میشه .. مسلما چیز دیگه ای شکوفا نمیشه .

6. این کاربر از kerminio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

معمولا کشورهایی که سابقه تمدن سازی و یا امپراتوری داشتند , امروزه شهروندانی کمی مغرور دارند
    مثل فرانسه که روزی ناپلئون به تمام اروپا مسلط بود و مثالهای از کشور انگلستان و آلمان و گاها ایتالیا ...

این رویه اجتماعی که الان تو ایران باب شده هم برمیگرده به اواخر دوره افشاریه ...چس از هجوم نادرشاه به هندوستان و فتوحاتی که داشت باز این غرور و تعصب و نژادپرستی خفیف به جامعه ورود پیدا کرد و بعد از این دوره و سقوط اجتماعی و فرهنگی که شاهان قاجار به مردم تحمیل کردن, دچار یک دوگانگی و فروپاش فرهنگی و مدنی و اجتماعی شدیم

قاجار اعث تحقیر این حس خود بزرگ بینی ملی شد ... حالا جامعه داره از خودش انتقام میگیره ...

8. این کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamid3369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    ایلام

پيش فرض

نحوه رفتار ایرانی ها بر میگرده به خانواده و محدودیت ها و ازادی هاشون و عقده ها ..قومیت و فرهنگ و منابع مادی ..

10. این کاربر از hamid3369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

سلام

خیلی زود و راحت خودمون رو گم میکنیم! نمیدونم یک جور انگار بهمون زور گفتند و الان دوست داریم زور بگیم و خشم فرو خورده رو جور دیگه خالی کنیم و اون حقارت رو جبران کنیم.
    تمایل به زورگویی و ازار رسانی داریم
    همه اینجوری نیستند.خود من الان تاجرهایی میشناسم که خیلی خیلی خاکی هستند.دلیلش اینه که پول باد اورده ندارند.از بچگی کار کردند زحمت کشیدند الان وضعشون خوب شده
    دکتر هایی میشناسم که خیلی خیلی مهربون و خوبند.چون از بچگی کار کردند خرج تحصیلشون رو در اوردند زمان جنگ توی مناطق جنگی طبابت کردند و الان ثروتمندند

بیشتر کسانی که پولدارند و خودشون رو میگیرند یک شبه پولدار شدند یا پدر پولداری دارند اینه که خودشون رو گم میکنند
    بیشتر کسانی که

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •