سلام. من ميخوام از انگليس يه گوشي موبايل بخرم بيارم ايران.ميدونم كه بايد قفلشو باز كنم ولي يكي از دوستان با قاطعيت ميگفت به جز دوبي موبايلهلي هيچ كشوري روي سيم كارتهاي ايران كار نميكنه. حرفش درسته؟
سلام. من ميخوام از انگليس يه گوشي موبايل بخرم بيارم ايران.ميدونم كه بايد قفلشو باز كنم ولي يكي از دوستان با قاطعيت ميگفت به جز دوبي موبايلهلي هيچ كشوري روي سيم كارتهاي ايران كار نميكنه. حرفش درسته؟
اگر که گوشی مال اوپراتورهای خاصی مثلVodaphoneو cingular یا O2... باشه.باید بدی قفلش رو باز کنن.چون فقط روی سیم کارتهای خودشون جواب میده.نوشته شده توسط stariq
نه داداش من ... عموی بنده از ایالات متحده امریکای جهانخوار یک عدد پی 910 آی اورده بود و به راحتی با سیم کارت ما مچ میشد. البته شاید در آینده سیستم های IMEI ایران هم فعال بشه ولی فعلا همه جا امن و امان است.
اگر که گوشی مال اوپراتورهای خاصی مثلVodaphoneو cingular یا O2... باشه.باید بدی قفلش رو باز کنن = کاملا درسته.
موبایلت هرچی باشه ببر برات راش می ندازن.!نوشته شده توسط stariq
اينو ميدونم كه بايد unlock بشه. پس بقيه اش مشكلي نيست. ممنون از همه. عروسيتون ايشالله![]()
![]()
به صورت قانونی ریجستر نمیشه ولی بده با 15000 تومان قانون رو برات دور میزنن ! حاجی تو ایران کار نشد نداره !!!!!
ببينstariq عزيز .اين كار رو نكن . من تاحالا 6 , 7 تا موبايل از انگليس اوردم . 3 تاش مشكل نداشت ولي بقيه مشكل آنتن دهي دارن . كنار بعضي دكل ها آنتن ميدن كنار بعضي ديگه نميدن .
بايد خوش شانس باشي كه راحت كار كنه .
از ايران گوشي بخر و خودتو راحت كن .
به نظر من به ريسكش نمي ارزه حالا خود داني !!!!
یکی از دوستای من هفته پیش یک W810 براش از انگلیس فرستادن.20000 تومان داد قفلش رو باز کردن و برای رجیستر هم گفتن هر کسی میتونه 1 گوشی مجانی رجیستر کنه.این کار رو شیراز کرده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)