تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 23

نام تاپيک: کوبش قلب بدون افزایش ضربان قلب

آخر فروم باز ms368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض کوبش قلب بدون افزایش ضربان قلب

با سلام خدمت دوستان، پزشکان و محققان گرامی

چند وقت پیش دچار حملات مکرر پانیک شدم و بعد از ۱ ماه با تست انواع دارو ها (زیر نظر پزشک) دارم کم کم بهبود پیدا میکنم (هنوزم اذیت میشم ولی دارم خودمو با دوچرخه سواری و بیرون رفتن با خونواده تو پارک و دیدن فیلم های کمدی سرگرم میکنم تا بهتر شم)

حسی که منو الان اذیت میکنه پانیک نیست
    بعد از ۹ ساعت از خوردن قرص " پروپرانول ۱۰ " تپش قلب میاد سراغم اما فرقی که با تپش قلب های دیگه که تجربه کردم داره اینه که این تپش قلب به صورت ناگهانی ظهور نمیکنه و یواش یواش کوبیدنش به سینم رو حس میکنم اما افزایش ضربان قلب ندارم، همون بین ۶۵ تا ۷۵ هست که نرماله، فقط یه کوبشه که زیاد هم ناراحت کننده و قوی نیست
    اکو قلب، تست ورزش، مانیتورینگ ۲۴ ساعته ضربان قلب، مانیتورینگ ۲۴ ساعته فشار خون و نزدیک ۲۰ نوار قلب هم برا پانیک قبلا گرفته بودم که توی هیچ کدومش مشکلی نبوده
    اما توی تست ۲۴ ساعته ضربان قلب افت ضربان قلب در زمان خواب (۵۴ در دقیقه) و افزایش ضربان قلب در زمان خواب (۱۲۳ در دقیقه) مشاهده شد که البته چون من نزدیک ۱ ماه پروپرانول مصرف کرده بودم و برای این تست مجبور به قطع این دارو شده بودم، پزشک گفت عادیه و مشکلی نداره چون که بدنت به قرصا عادت کرده بوده و شما اون روز مصرف نکردی که همین علت باعث بالا و پایین رفتن ضربان قلب در خواب شده بود و البته گفته این افزایش و کاهش ضربان قلب دارای بی نظمی نبوده و مشکلی نیست

کوبش هیچ گونه اذیتی ایجاد نمیکنه و فقط باعث بیخوابی و فکرای ناجور میشه و گاهی اوقات ترس میشه.
    پروپرانول هم روزانه ۲ عدد میخورم که الان چند روزه به خاطر کوبش قلب هر ۹ ساعت یکی میخورم
    این ۲ سوالو دارم که ممنون میشم اگه اطلاع دارید جواب بدید

1. من میخام بدونم کوبش قلب بدون افزایش ضربان قلب یعنی کوبش با سرعت ۷۰ در دقیقه عادیه و مشکل قلبی محاسبه نمیشه و یه جور تپش قلبه ؟

2. میخام بدونم که خوردن پروپرانول در زمانی که ضربان قلب عادیه و زیاد نیست اما کوبش خفیف حس میشه خطرناک نیست؟ چون من اغلب درر زمان استراحت ضربان قلبم تا ۶۰ هم میاد که البته ۶۰ عادیه ولی میترسم با خوردن پروپرانول در اون لحظه که کوبش دارم ضربان قلب رو از ۶۰ بیاره پایین تر که این خطرناکه.

ممنون.

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2017
    محل سكونت
    خطه دلاور پرور

پيش فرض

قرص پروپانولول اگه روانپزشک براتون تجویز کرده ، روانپزشک شو معرفی کنید پزشک قانونی ..

این قرص برای تنظیم ضربان قلبه و هیچ جای دنیا برای بیماری روانی تجویز نمیکنند . (غیر از ایران)

چون نوع ایرانی این قرص بیشتر شبیه کشکه تا قرص ، من خودم 10 - 20 تاشو یه جا خوردم برای خود زنی ، هیچ طورم نشد هنوز هم سر و مر گنده زندگی مو میکنم و شاید قلب ام مرتب تر بزه از روز اول

---------------

ولی پنیک اتک بد چیزیه دنبالشو بگیرید ، تغییر محیط ورزش هر چیز دیگه ای که کمک کنه اگه به اصطلاح develope بشه میشه اول muscle twitch بعد میشه بی حسی و بقیه امراض عصبی ...

3. این کاربر از kerminio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

قرص پروپانولول اگه روانپزشک براتون تجویز کرده ، روانپزشک شو معرفی کنید پزشک قانونی ..

این قرص برای تنظیم ضربان قلبه و هیچ جای دنیا برای بیماری روانی تجویز نمیکنند . (غیر از ایران)

چون نوع ایرانی این قرص بیشتر شبیه کشکه تا قرص ، من خودم 10 - 20 تاشو یه جا خوردم برای خود زنی ، هیچ طورم نشد هنوز هم سر و مر گنده زندگی مو میکنم و شاید قلب ام مرتب تر بزه از روز اول

---------------

ولی پنیک اتک بد چیزیه دنبالشو بگیرید ، تغییر محیط ورزش هر چیز دیگه ای که کمک کنه اگه به اصطلاح develope بشه میشه اول muscle twitch بعد میشه بی حسی و بقیه امراض عصبی ...
    ممنون بابت پاسخ
    در مورد قرص پروپرانول اولین بار پزشک قلب تجویز کردن اونم با دوز ۲۰ میلی گرم ۲ بار در شبانه روز، و زیر نظر پزشک اعصاب وو روان هم این دارو تایید شد و گفتن مصرف کنید، بعد ها بیمارستان قلب گفتن ضربان قلبتو زیادی پایین میاد و از ۲۰ یه ۱۰ ملی گرم تغییر دادن (۲بار در شبانه روز)

اما اینکه این دارو کار خاصی نمیکنه کاملا در اشتباهید، این دارو باعث تنظیم ضربان قلب میشه به صورتی که من دیشب تا صبح کوبش قلب داشتم و پس از خوردن این دارو ظرف مدت ۱۵ دقیقه بعد کوبش قطع شد و پزشک اعصاب و روانن هم تایید کرد که این قرص علاوه بر تنظیم ضربان قلب کمی هم باعث کاهش استرس میشه.
    ۱۰ سال پیش هم پانیک داشتم ولی نمیدونستم پانیک چیه اما توی قرصام پروپرانول هم بود، یادمه هر وقت یکی دو روز دارو رو مصرف نمیکردم،‌ تپش قلب شدیدی میگرفتم ولی بعد از دراز کشیدن روی زمین خوب میشدم، اگه بدن به دارو وابسته شه خیلی خطرناکه که دارو رو خود سر قطع کنید

در مورد خط آخری که نوشتید، اطلاعاتتون در چه سطحه؟ میتونید یکم توضیح بیشتر در مورد پانیک اتک بدید ؟ مراحلی که گفتید رو یکم میشکافید؟
    ورزش باعث میشه که پانیک بدتر شه؟
    یکم گیج شدم لطفا بیشتر توضیح بدید

بازم ممنون.

اگه نباشه جاش خالی می مونه CHAPTER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    -_-

پيش فرض

سلام
    حملات پانیک (Panic Attack)، تپش قلب (Heart Palpitations) و علائم دیگری که تجربه می کنید به علت اختلال در عصب واگ (Vagus Nerve) است. نورولوژیست با یک آزمایش بالینی می تواند از عملکرد صحیح عصب واگ شما مطلع شود.

البته خود شما نیز در منزل می توانید، این آزمایش را انجام دهید، کافی است در مقابل آینه ای بایستید و کلمه Ah (آ...آ...آ...) را بگوید، در صورتی که عصب واگ در یک سمت (مثلاً چپ) دچار اختلال باشد، زبان کوچک به سمت عصب واگ سالم (راست) منحرف می شود.

Last edited by CHAPTER; 15-10-2017 at 08:50. دليل: درج تصویر

6. 2 کاربر از CHAPTER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    حملات پانیک (Panic Attack)، تپش قلب (Heart Palpitations) و علائم دیگری که تجربه می کنید به علت اختلال در عصب واگ (Vagus Nerve) است. نورولوژیست با یک آزمایش بالینی می تواند از عملکرد صحیح عصب واگ شما مطلع شود.

البته خود شما نیز در منزل می توانید، این آزمایش را انجام دهید، کافی است در مقابل آینه ای بایستید و کلمه Ah (آ...آ...آ...) را بگوید، در صورتی که عصب واگ در یک سمت (مثلاً چپ) دچار اختلال باشد، زبان کوچک به سمت عصب واگ سالم (راست) منحرف می شود.

این اختلال عصب واگ قابل درمانه؟
    قرص هایی که متخصص عصاب و روا تجویز کردن فقط برای دررمان اختلل پانیکه یا درمان اختلال عصب واگ
    من توی آینه این تست رو انجام دادم،‌ زبان کوچک من بدون گفتن کلمه "Aaaa" به سمت راست منحرف شده و در صورت گفتن کلمه "Aaaa" یکم کوچیک میشه اما هیچ تغییری در انحرافش ایجاد نمیشه
    به چه معناست ؟

ضمنا من فراموش کردم، من یه آزمایش MRI دادم که جوابش امروز میاد (مربوط به سر بدون تززریق) ، توی این آزمایش مشخص میشه که عصب واگ دچار اختلاله یا نه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه CHAPTER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    -_-

پيش فرض

این اختلال عصب واگ قابل درمانه؟
    قرص هایی که متخصص عصاب و روا تجویز کردن فقط برای دررمان اختلل پانیکه یا درمان اختلال عصب واگ
    من توی آینه این تست رو انجام دادم،‌ زبان کوچک من بدون گفتن کلمه "Aaaa" به سمت راست منحرف شده و در صورت گفتن کلمه "Aaaa" یکم کوچیک میشه اما هیچ تغییری در انحرافش ایجاد نمیشه
    به چه معناست ؟

ضمنا من فراموش کردم، من یه آزمایش MRI دادم که جوابش امروز میاد (مربوط به سر بدون تززریق) ، توی این آزمایش مشخص میشه که عصب واگ دچار اختلاله یا نه؟
    بله، البته باید توسط یک نورولوژیست (عصب شناس) معاینه و از نظر ابتلا به دیابت هم باید بررسی شوید.
    این قرص ها تنها برای کاهش علائم (پاک کردن صورت مسئله) است و به درمان علت اصلی کمکی نمی کند.
    انحراف زبان کوچک به سمت راست، به معنی اختلال (در بدترین حالت یک ضایعه) در عصب واگ سمت چپ بدن است، شما با گفتن کلمه "Aaaa" باعث تحریک عصب واگ می شوید، بنابراین انحراف به ظاهر تصحیح می شود. آوازخواندن، غرغره کردن، عق زدن، خندیدن، زمزمه کردن و ... از روش های دیگر تحریک عصب واگ است.
    اگر عصب واگ دچار آسیب و ضایعه فیزیکی باشد ممکن است در MRI دیده شود که در مورد شما بعید می دانم چنین حالتی پیش آمده باشد.

به هرحال سعی کنید استرس را از خود دور کنید، ورزش هایی انجام دهید که باعث تقویت عضلات بالاتنه می شوند. شب ها به پهلوی راست خود بخوابید. غذاهای سبک و سریع الهضم مصرف نمایید و از مصرف غذاهای محرک، تند و تیز مثل فلفل قرمز، زنجبیل اجتناب کنید. اگر به بیماری های گوارشی مثل سوزش سر دل، ترش کردن، زخم معده، یبوست (اسهال) مبتلا هستید، حتماً به فکر درمان غیر دارویی آنها باشید.

با تجویز پزشک نیز می توانید، مکمل های دارویی هیدروکسی تریپتوفان (5-HTP)، روی (Zinc)، روغن ماهی (EPA/DHA)، پروبیوتیک (Probotic) مصرف نمایید.

9. این کاربر از CHAPTER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamid3369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    ایلام

پيش فرض

شما معلومه اضطراب عصبی دارین از نحوه سوال و حرفاتون معلومه همه این نشانه هایی که میگین اثرات دارویی و اختلال عصب شماست و کاریش نمیشه کرد

11. این کاربر از hamid3369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

بله، البته باید توسط یک نورولوژیست (عصب شناس) معاینه و از نظر ابتلا به دیابت هم باید بررسی شوید.
    این قرص ها تنها برای کاهش علائم (پاک کردن صورت مسئله) است و به درمان علت اصلی کمکی نمی کند.
    انحراف زبان کوچک به سمت راست، به معنی اختلال (در بدترین حالت یک ضایعه) در عصب واگ سمت چپ بدن است، شما با گفتن کلمه "Aaaa" باعث تحریک عصب واگ می شوید، بنابراین انحراف به ظاهر تصحیح می شود. آوازخواندن، غرغره کردن، عق زدن، خندیدن، زمزمه کردن و ... از روش های دیگر تحریک عصب واگ است.
    اگر عصب واگ دچار آسیب و ضایعه فیزیکی باشد ممکن است در MRI دیده شود که در مورد شما بعید می دانم چنین حالتی پیش آمده باشد.

به هرحال سعی کنید استرس را از خود دور کنید، ورزش هایی انجام دهید که باعث تقویت عضلات بالاتنه می شوند. شب ها به پهلوی راست خود بخوابید. غذاهای سبک و سریع الهضم مصرف نمایید و از مصرف غذاهای محرک، تند و تیز مثل فلفل قرمز، زنجبیل اجتناب کنید. اگر به بیماری های گوارشی مثل سوزش سر دل، ترش کردن، زخم معده، یبوست (اسهال) مبتلا هستید، حتماً به فکر درمان غیر دارویی آنها باشید.

با تجویز پزشک نیز می توانید، مکمل های دارویی هیدروکسی تریپتوفان (5-HTP)، روی (Zinc)، روغن ماهی (EPA/DHA)، پروبیوتیک (Probotic) مصرف نمایید.
    خیلی ممنون
    من امروز رفتم جواب mri رو گرفتم، توی برگه ای که توضیح دادن همه چیز رو نرمال اعلام کردن و خط به خط رو ترجمه کردم و چیز خاصی نبود
    مکمل هم فعلا دارم فولیک اسید (زیر نظر پزشک) و امگا ۳ (سرخود) و البته مولتی ویتامین جوشان (سرخورد) مصرف میکنم
    تست دیابت هم دادم که ندارم خوشبختانه
    پس انحرافی که من روی زبان کوچک دارم مربوط به اختلال در عصب واگ هست؟ آخه این همینجوری انحراف داره و بدون نفس کشیدن یا Aaaa گفتن یا خرخر کردن همینجوری انحراف داره و با تحریکش فقط گاهی اوقات کوچیک میشه و یا با هااااا کردن زیاد باعث میشه بیاد سمت جلو

به هر حال ممنون، ۳ روز دیگه نوبت پزشک اعصاب و روان دارم و باید برم جواب آزمایش mri رو نشون بدم، در مورد آزمایش عصب واگ هم باهاش صحبت میکنم
    نوبت پزشک گوارش هم همون روز دارم که باید جواب سونوگرافی رو نشون بدم که لبته با توجه به توضیحاتش فکر میکنم یه سنگ ۳.۳ میلی متری کیسه صفرا هم دارم که البته نمیدونم درسته یا نه
    انگلیسیش اینو نوشته بود : C.B.D is measuring 3.3 mm

آخر فروم باز shangil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان، پزشکان و محققان گرامی

چند وقت پیش دچار حملات مکرر پانیک شدم و بعد از ۱ ماه با تست انواع دارو ها (زیر نظر پزشک) دارم کم کم بهبود پیدا میکنم (هنوزم اذیت میشم ولی دارم خودمو با دوچرخه سواری و بیرون رفتن با خونواده تو پارک و دیدن فیلم های کمدی سرگرم میکنم تا بهتر شم)

حسی که منو الان اذیت میکنه پانیک نیست
    بعد از ۹ ساعت از خوردن قرص " پروپرانول ۱۰ " تپش قلب میاد سراغم اما فرقی که با تپش قلب های دیگه که تجربه کردم داره اینه که این تپش قلب به صورت ناگهانی ظهور نمیکنه و یواش یواش کوبیدنش به سینم رو حس میکنم اما افزایش ضربان قلب ندارم، همون بین ۶۵ تا ۷۵ هست که نرماله، فقط یه کوبشه که زیاد هم ناراحت کننده و قوی نیست
    اکو قلب، تست ورزش، مانیتورینگ ۲۴ ساعته ضربان قلب، مانیتورینگ ۲۴ ساعته فشار خون و نزدیک ۲۰ نوار قلب هم برا پانیک قبلا گرفته بودم که توی هیچ کدومش مشکلی نبوده
    اما توی تست ۲۴ ساعته ضربان قلب افت ضربان قلب در زمان خواب (۵۴ در دقیقه) و افزایش ضربان قلب در زمان خواب (۱۲۳ در دقیقه) مشاهده شد که البته چون من نزدیک ۱ ماه پروپرانول مصرف کرده بودم و برای این تست مجبور به قطع این دارو شده بودم، پزشک گفت عادیه و مشکلی نداره چون که بدنت به قرصا عادت کرده بوده و شما اون روز مصرف نکردی که همین علت باعث بالا و پایین رفتن ضربان قلب در خواب شده بود و البته گفته این افزایش و کاهش ضربان قلب دارای بی نظمی نبوده و مشکلی نیست

کوبش هیچ گونه اذیتی ایجاد نمیکنه و فقط باعث بیخوابی و فکرای ناجور میشه و گاهی اوقات ترس میشه.
    پروپرانول هم روزانه ۲ عدد میخورم که الان چند روزه به خاطر کوبش قلب هر ۹ ساعت یکی میخورم
    این ۲ سوالو دارم که ممنون میشم اگه اطلاع دارید جواب بدید

1. من میخام بدونم کوبش قلب بدون افزایش ضربان قلب یعنی کوبش با سرعت ۷۰ در دقیقه عادیه و مشکل قلبی محاسبه نمیشه و یه جور تپش قلبه ؟

2. میخام بدونم که خوردن پروپرانول در زمانی که ضربان قلب عادیه و زیاد نیست اما کوبش خفیف حس میشه خطرناک نیست؟ چون من اغلب درر زمان استراحت ضربان قلبم تا ۶۰ هم میاد که البته ۶۰ عادیه ولی میترسم با خوردن پروپرانول در اون لحظه که کوبش دارم ضربان قلب رو از ۶۰ بیاره پایین تر که این خطرناکه.

ممنون.
    دوست گرامی روان شناس و روان پزشک خوب مراجعه کن. اینها اضطراب و افسردگی هست
    اینطوری هم نیس که دوستمون میگه کاری نمیشه کرد. به هیچ وجه اینطوری نیس

14. این کاربر از shangil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shangil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

قبلا هم بهت گفته بودم خودت رو الکی الاف mri و . . نکن مشکل روانی هست.

16. این کاربر از shangil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •