با سلام خدمت دوستان، پزشکان و محققان گرامی
چند وقت پیش دچار حملات مکرر پانیک شدم و بعد از ۱ ماه با تست انواع دارو ها (زیر نظر پزشک) دارم کم کم بهبود پیدا میکنم (
هنوزم اذیت میشم ولی دارم خودمو با دوچرخه سواری و بیرون رفتن با خونواده تو پارک و دیدن فیلم های کمدی سرگرم میکنم تا بهتر شم)
حسی که منو الان اذیت میکنه
پانیک نیست
بعد از ۹ ساعت از خوردن قرص "
پروپرانول ۱۰ " تپش قلب میاد سراغم اما فرقی که با تپش قلب های دیگه که تجربه کردم داره اینه که این تپش قلب به صورت ناگهانی ظهور نمیکنه و یواش یواش کوبیدنش به سینم رو حس میکنم اما افزایش ضربان قلب ندارم، همون بین ۶۵ تا ۷۵ هست که نرماله، فقط یه کوبشه که زیاد هم ناراحت کننده و قوی نیست
اکو قلب، تست ورزش، مانیتورینگ ۲۴ ساعته ضربان قلب، مانیتورینگ ۲۴ ساعته فشار خون و نزدیک ۲۰ نوار قلب هم برا پانیک قبلا گرفته بودم که توی هیچ کدومش مشکلی نبوده
اما توی تست ۲۴ ساعته ضربان قلب افت ضربان قلب در زمان خواب (۵۴ در دقیقه) و افزایش ضربان قلب در زمان خواب (۱۲۳ در دقیقه) مشاهده شد که البته چون من نزدیک ۱ ماه پروپرانول مصرف کرده بودم و برای این تست مجبور به قطع این دارو شده بودم، پزشک گفت عادیه و مشکلی نداره چون که بدنت به قرصا عادت کرده بوده و شما اون روز مصرف نکردی که همین علت باعث بالا و پایین رفتن ضربان قلب در خواب شده بود و البته گفته این افزایش و کاهش ضربان قلب دارای بی نظمی نبوده و مشکلی نیست
کوبش هیچ گونه اذیتی ایجاد نمیکنه و فقط باعث بیخوابی و فکرای ناجور میشه و گاهی اوقات ترس میشه.
پروپرانول هم روزانه ۲ عدد میخورم که الان چند روزه به خاطر کوبش قلب هر ۹ ساعت یکی میخورم
این ۲ سوالو دارم که ممنون میشم اگه اطلاع دارید جواب بدید
- من میخام بدونم کوبش قلب بدون افزایش ضربان قلب یعنی کوبش با سرعت ۷۰ در دقیقه عادیه و مشکل قلبی محاسبه نمیشه و یه جور تپش قلبه ؟
- میخام بدونم که خوردن پروپرانول در زمانی که ضربان قلب عادیه و زیاد نیست اما کوبش خفیف حس میشه خطرناک نیست؟ چون من اغلب درر زمان استراحت ضربان قلبم تا ۶۰ هم میاد که البته ۶۰ عادیه ولی میترسم با خوردن پروپرانول در اون لحظه که کوبش دارم ضربان قلب رو از ۶۰ بیاره پایین تر که این خطرناکه.
ممنون.