تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: سوال در مورد خرید از سایت های خارجی

پروفشنال moh72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اردبیل

14 سوال در مورد خرید از سایت های خارجی

سلام من قصد خرید از یه وبسایت خارجی رو دارم و طبق ایمیلی که بهشون زدم با ارسال به ایران هم مشکلی ندارن حالا میخواستم بدونم کسی میدونه ارسال اینجور خرید ها چجوری انجام میشه؟ یعنی تا دم در میارن؟ آیا پست هم پول جدا میگیره؟(حدود 15 دلار فروشگاه هزینه ارسال میگیره)
    یه سوالم در مورد نوشتن آدرس دارم اینجور آدرس درسته که مثلا شهرک آزادگان رو Shahrak e Azadegan بنویسم چون معادل انگلیسیه درست حسابی نداره آخر سر هم قراره یه ایرانی بسته رو واسم برسونه اینطور نیست؟یا من در اشتباهم؟
    فروشگاه تو اسپانیا هست و بیت کوین هم قبول میکنه، معتبر هم هست کالای مورد نظر هم بذر هستش.
    اگه کسی اطلاعی داره یا تجربه همچین خریدی داشته منو راهنمایی کنه خیلی ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام من قصد خرید از یه وبسایت خارجی رو دارم و طبق ایمیلی که بهشون زدم با ارسال به ایران هم مشکلی ندارن حالا میخواستم بدونم کسی میدونه ارسال اینجور خرید ها چجوری انجام میشه؟ یعنی تا دم در میارن؟ آیا پست هم پول جدا میگیره؟(حدود 15 دلار فروشگاه هزینه ارسال میگیره)
    یه سوالم در مورد نوشتن آدرس دارم اینجور آدرس درسته که مثلا شهرک آزادگان رو Shahrak e Azadegan بنویسم چون معادل انگلیسیه درست حسابی نداره آخر سر هم قراره یه ایرانی بسته رو واسم برسونه اینطور نیست؟یا من در اشتباهم؟
    فروشگاه تو اسپانیا هست و بیت کوین هم قبول میکنه، معتبر هم هست کالای مورد نظر هم بذر هستش.
    اگه کسی اطلاعی داره یا تجربه همچین خریدی داشته منو راهنمایی کنه خیلی ممنون
    سلام
    اگه فروشگاه مطمئن هست و واقعا کالا رو میفرسته
    بله معمولا با پست میفرستن و اکثر مواقع تا دم در هم میارن (بعضی اوقات هم زنگ میزنن باید حضوری برین اداره پست مرکزی شهرتون)
    پست ایران هم پول جدا میگیره حدود 20 تومن فکر کنم(اگه بهش گمرک نخوره - اگه شامل گمرک بشه هزینه اونم جدا ازتون میگیرن)
    در ضمن تمامی بسته ها توسط مامور گمرک چک میشه و نباید شامل ممنوعات پستی باشه
    نگران آدرس نباشین اگه به هر دلیلی نتونه اداره پست آدرس خونتون رو بخونه با شماره موبایل خودتون که رو بسته نوشته شده تماس میگیره
    ولی آدرس رو فینگلیش بنویسین(فارسی با حروف انگلیسی) بهتره و مشکلی معمولا پیش نمیاد

3. این کاربر از ho3in2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال moh72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

خیلی ممنون از جواب کاملتون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •