تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: علت سردرد در نواحیه گیجگاه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2017

پيش فرض چراسردرد در نواحیه گیجگاه دارم

سلام دوستان عزیز
    من چند سالی میشه ک دچار سردرد های بدی در نواحی گیجگاهی هستم بطوری که دوست دارم چنگ بزنم و موهامو بکنم و بعضی وقتا دوست دارم اون ناحیه از سرمو سوراخ کنم خلاصه دردش خیلی شدیده من چندین بارم دکتر رفتم و نوار مغزه و عکسم گرفتم ولی دکترا میگن ک هیچیت نیست ولی مگه میشه ک این دردا بی علت باشه خلاصه بعد این همه دکتر رفتن یکی از این متخصصین مغز بعد از کلی معاینه (جاهای مختلف بدنمو فشار میداد و می پرسید ک درد دارم یا نه ک من تو اون لحظه هیچ دردی نداشتم ولی به محض اینکه از مطب اومدم بیرون کمردرد شدیدی گرفتم ک تا چندروزی هم ادامه داشت)بعد دکتر برام قرصای افسردگی تجویزکرد. منم مشکل افسردگی نداشتم ولی با خوردن اون قرصا پیدا کردم(یعنی اینجوری بود ک هر وقت میخواستم قرص بخورم غصه میخوردم ک چرا کارم ب این قرصا رسیده و...ک همین افکارمزخرف باعث شد ک واقعن افسردگی بگیرم)حالا بعد گذشتن حدود۵سال من هنوزم از دست این سردردا نجات پیدا نکردم سابقه ی عدم کنترل خشونت و عصبانیت شدیدم ندارم
    درتوصیف دوباره ی این سردرد هم بگم ک در حال حاضر انگار دندونای تیزی توی سرم فرو رفته سنم۱۹و مشغول درس خواندن هستم ک بشدت باعث مشکل شده برام و یک نکته ی دیگه هم اینکه موقع درس خوندن این نواحی دردش خیلی بیشتر میشه جوری ک چشمامو میبندمو فقط اون ناحیه رو بشدت فشار میدم
    معذرت میخوام ک طولانی شد و ممنون میشم کمکم کنید
    Last edited by mino*; 26-01-2017 at 06:59.

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    من چند سالی میشه ک دچار سردرد های بدی در نواحی گیجگاهی هستم بطوری که دوست دارم چنگ بزنم و موهامو بکنم و بعضی وقتا دوست دارم اون ناحیه از سرمو سوراخ کنم خلاصه دردش خیلی شدیده من چندین بارم دکتر رفتم و نوار مغزه و عکسم گرفتم ولی دکترا میگن ک هیچیت نیست ولی مگه میشه ک این دردا بی علت باشه خلاصه بعد این همه دکتر رفتن یکی از این متخصصین مغز بعد از کلی معاینه (جاهای مختلف بدنمو فشار میداد و می پرسید ک درد دارم یا نه ک من تو اون لحظه هیچ دردی نداشتم ولی به محض اینکه از مطب اومدم بیرون کمردرد شدیدی گرفتم ک تا چندروزی هم ادامه داشت)بعد دکتر برام قرصای افسردگی تجویزکرد. منم مشکل افسردگی نداشتم ولی با خوردن اون قرصا پیدا کردم(یعنی اینجوری بود ک هر وقت میخواستم قرص بخورم غصه میخوردم ک چرا کارم ب این قرصا رسیده و...ک همین افکارمزخرف باعث شد ک واقعن افسردگی بگیرم)حالا بعد گذشتن حدود۵سال من هنوزم از دست این سردردا نجات پیدا نکردم سابقه ی عدم کنترل خشونت و عصبانیت شدیدم ندارم
    درتوصیف دوباره ی این سردرد هم بگم ک در حال حاضر انگار دندونای تیزی توی سرم فرو رفته سنم۱۹و مشغول درس خواندن هستم ک بشدت باعث مشکل شده برام و یک نکته ی دیگه هم اینکه موقع درس خوندن این نواحی دردش خیلی بیشتر میشه جوری ک چشمامو میبندمو فقط اون ناحیه رو بشدت فشار میدم
    معذرت میخوام ک طولانی شد و ممنون میشم کمکم کنید
    سلام

یه سر برید دندانپزشکی یک نگاهی کنه ببینه به خاطر دندان عقل نیست

این دندان عقل اگر مشکل داشته باشه و کج باشه دردش میزنه به مغز،

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2017

پيش فرض

باشه حتما میرم خیلی ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •