تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 13

نام تاپيک: ضمیر باطن و ذهن ناخود آگاه (نیاز به راهنمایی دارم)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2017

پيش فرض ضمیر باطن و ذهن ناخود آگاه (نیاز به راهنمایی دارم)

سلام دوستان.
    من جدیدا دارم یه کتابی رو میخونم که اسمش قدرت تفکره. تو این کتاب آموزش هایی رو میده که به من یاد داده باید افکار خودم رو کنترل کنم تا به وسیله ی افکار بتونم تمام زندگیم رو عوض کنم.
    مثلا از تلقین کردن یک فکر میگه ، از کاشتن یک فکز در ذهن ناخود آگاه میگه و...
    خواستم ببینم کسی اینجا هست که به من کمک کنه من بتونم بفهمم این کتاب راست میگه یا نه؟ چون تو آموزش های این کتاب اومده قدرتمند ترین نیروی ما همون ضمیر باطنه.
    ممنون

داره خودمونی میشه ramin vao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ذهن انسان خیلی قوی هست و وقتی بدرستی ازش استفاده بشه بهترین نتایج تو زندگی بدست میاد
    همه ما یاد گرفتیم مثلا اگه اتاقمون نامرتب و کثیف شد نظم بدیم و تمیز کنیم ولی فراموش کردیم مهمترین جا برای نظم و زیبایی ذهن هست
    بعنوان کسی که سالهاست این روش خود تلقینی و ... رو انجام داده میگم قویتر از هر چیزی میتونه بهت کمک کنه با کمک تلقین و باور و آوردن حس خوب
    میشه خیلی چیزها رو خلق کرد و بهش رسید.
    زیاد دنبال این نباش مردم بگن این درسته یا نه بهتره خودت این راه ها رو امتحان و تجربه کنی

پروفشنال badboys_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    گیلان - لنگرود

پيش فرض

سلام دوستان.
    من جدیدا دارم یه کتابی رو میخونم که اسمش قدرت تفکره. تو این کتاب آموزش هایی رو میده که به من یاد داده باید افکار خودم رو کنترل کنم تا به وسیله ی افکار بتونم تمام زندگیم رو عوض کنم.
    مثلا از تلقین کردن یک فکر میگه ، از کاشتن یک فکز در ذهن ناخود آگاه میگه و...
    خواستم ببینم کسی اینجا هست که به من کمک کنه من بتونم بفهمم این کتاب راست میگه یا نه؟ چون تو آموزش های این کتاب اومده قدرتمند ترین نیروی ما همون ضمیر باطنه.
    ممنون
    متکی به کتاب نباشید. خودت چی فکر میکنی همان درسته

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

بهترین راه برای برقرایری ارتباط ، ایموشن کده. یک پزشک امریکایی به نام بردلی نلسون کشفش کرده. کتابش رو هم اقای فرهاد فروغمند به فارسی ترجمه کرده. یه سمینار اموزشی هم داره این اقای نلسون که با زیر نویس فارسی تو سایت اقای فروغمند هست.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اقای فروغمند گروه تلگرام هم دارن. ادرسش توی سایت هست. اونجا بچه هایی هستن که به این شیوه واردن. میتونین ازشون سوال کنید. خود اقای فروغمند هم هست.

5. این کاربر از body_guard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام
    مرحوم استاد طاوسی (کابوک) هم کتابهائی در مورد بهبود وضعیت جسمی و روحی با هیپنوتیزم و خود هیپنوتیزم داشت .
    در نت کتابهاش به صورت pdf هست
    ==========================================
    با تلقین و افکار میشه قسمتهای مختلف بدن رو تحریک و فعال کرد
    ساده ترینش تحریک غدد بزاقی با فکر کردن به لیمو ترش و آبلیمو هست . یا گرم کردن بدن در سرما با تصورِ بودن زیر آفتاب داغ در یک روز بسیار گرم

پزشکان گاهی به جای دارو , دارونما میدند به بیمار که فقط یه مشت قرص و گپسول و شربت الکی هست اما بیمار با خوردنشون خوب میشه چون اثر تلقینی داره بر مراکز مؤثر در درمان
    شک نکنین که تلقین و خودهیپنوتیزم تاثیر قوی داره فقط مغز باید تمرین کنه تا قوی و توانا و ماهر بشه در خودهیپنوتیزم

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    مرحوم استاد طاوسی (کابوک) هم کتابهائی در مورد بهبود وضعیت جسمی و روحی با هیپنوتیزم و خود هیپنوتیزم داشت .
    در نت کتابهاش به صورت pdf هست
    ==========================================
    با تلقین و افکار میشه قسمتهای مختلف بدن رو تحریک و فعال کرد
    ساده ترینش تحریک غدد بزاقی با فکر کردن به لیمو ترش و آبلیمو هست . یا گرم کردن بدن در سرما با تصورِ بودن زیر آفتاب داغ در یک روز بسیار گرم

پزشکان گاهی به جای دارو , دارونما میدند به بیمار که فقط یه مشت قرص و گپسول و شربت الکی هست اما بیمار با خوردنشون خوب میشه چون اثر تلقینی داره بر مراکز مؤثر در درمان
    شک نکنین که تلقین و خودهیپنوتیزم تاثیر قوی داره فقط مغز باید تمرین کنه تا قوی و توانا و ماهر بشه در خودهیپنوتیزم
    انقدرم الکی نیست که به دلیل تلقین باشه ، متغییرهای زیادی این وسط دخیلن

8. این کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بهترین راه برای برقرایری ارتباط ، ایموشن کده. یک پزشک امریکایی به نام بردلی نلسون کشفش کرده. کتابش رو هم اقای فرهاد فروغمند به فارسی ترجمه کرده. یه سمینار اموزشی هم داره این اقای نلسون که با زیر نویس فارسی تو سایت اقای فروغمند هست.
    اقای فروغمند گروه تلگرام هم دارن. ادرسش توی سایت هست. اونجا بچه هایی هستن که به این شیوه واردن. میتونین ازشون سوال کنید. خود اقای فروغمند هم هست.
    گول این چزیا رو نخورید خواهشا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

نه اصلا دروغ نیست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این وبسایت اصلی هست واسه eft و برای ایموشن کد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وبسایت دکتر نلسون مبدع این روش. ترجمه کتابها هم اقای فروغمند انجام دادن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2014

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

اکثر این مباحث در زمره شبه علم و خرافه هست ، خرافه لزوما قدیمی نیست خرافات معاصر دست کمی از خرافات باستانی ندارند .
    اگه واقعا در اینخصوص و سایر موارد مشابه نیاز به راهنمائی داشتید حتما به شخصی که آکادمیک و تخصصی روی موضوع کار کرده مراجعه کنید نه لزوما کتاب ها و مقالات انگیزشی.

13. این کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •