از هر جا كه ميخوني بازم كمه
از هر جا كه ميخوني بازم كمه
اگه بتوني Ebook هاي انتشارات Wrox رو پيدا كني خيلي عاليه . راحت ميتوني ترجمه كني ( بهترين منبعي كه ميشناسم همينه )
دوست عزیز شما اول از همه باید به برنامه نویسی علاقه داشته باشید چرا که در زمینه برنامه نویسی مشکلات زیاد است ونباید شما از این مشکلات دل سرد بشوید اگر مطمئن شدید که میخواهید کار برنامه نویسی را ادامه دهید به من اطلاع دهید تا یک کتاب که به صورت Pdf است را برايتان آپلود كنم تا بتوانيد كل اصول اوليه ويژوال بيسيك را فرا بگيريد .
آرش جان نکانی که دوستان اشاره کردن واقعا مهم هست . باید بری دنبالش در ضمن به یک منبع بسنده نکن من نزدیک 7-8 تا Ebook کامل دارم با تمام کتاب های انتشارات فارسی زبان اما خیلی از مشکلاتم حل نشده . اما هم چنان دارم پیگیری میکنم . در ضمن نمیدونم تا الان چه برنامه نویسی کار کردی و در چه Level ? اما منتظر جواب در این تاپیک هم نباش بشین فعلا از یک کتاب و سرچ در اینترنت شروع کن . مباحث رو دنبال کن هرجا مشکل داشتی همه در خدمتیم . البته بنده در اون حد نیستم اما بالاخره از اینور اونور یکی پیدا میشه کمکت کنه .
منم خيلي دوست دارم ياد بگيرم ولي نميشه
ببینید آقایون آرش وسالار منم مثل شما دنبال برنامه نویسم ولی هنوز اول های کارم من سال سوم کامپیوتر با گرایش برنامه نویسی رو تموم کردم و دیپلم رو زدم تو گوشش . میخواستم بدونم شما هم درس برنامه نویسی خوندید یا دارید میخونید یا دارید از روی علاقه تو خونه برنامه مینویسید؟ در ضمن شما الان چه برنامه هایی رو میتونید با وی بی بنویسید؟
سلام به علاقمندان باحال برنامه نویسی مخصوصا عشق من VB![]()
![]()
![]()
اولین و مهمترین قدم در یادگیری برنامه نویسی ، الگوریتم هست.
اگه الگوریتم رو کامل یاد بگیری و به قول معروف استاد بشی ، می تونم بگم هفتاد -- هشتاد درصد راه رو رفتی.
بیس -- سی درصد باقیمونده بستگی به نوع زبونیه که میخوای یاد بگیری.
قسمتهای مختلیف زبان برنامه نویسی
توابع و علائم در زبان مورد نظر
و ...
که بیشتر توابع در زبانهای مختلف یک شکل دارند ، ولی نحوه استفاده تفاوت داره.
پس هر چی الگوریتم کار کنید ، زیربنای برنامه نویسیتون قویتر میشه.
ازشما دوست عزيزم ممنونم چند تا سايت كه ebook هاي كامل و در عين حال با زباني ساده مطرح كردند رو به من معرفي كنيد
فارسي يا انگليسي بودنش مهم نيست
من و شرمنده كردي كردي اگه ebook ها رو برام آپلود كني.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)