تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: کمپین درخواست از پلیس راهور برای افزایش دوربین های نظارتی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض کمپین درخواست از پلیس راهور برای افزایش دوربین های نظارتی

ضمن تشکر از پلیس راهور
    دوربین های کنترل سرعت و کنترل چراغ های قرمز باعث شده خیلی ها به اجبار هم شده بیشتر از سرعت مجاز رانندگی نکنند
    و باعث کاهش تصادفات بشه
    دوستان هر چه تعداد این دوربین ها زیاد بشه میزان تصادفات رانندگی کمتر میشه
    پس از وجود این دوربین ها در جاده ها و شهرها ناراحت نشید
    و از کنترل پلیس راهور حمایت کنیم

Last edited by Sina; 11-12-2016 at 11:14.

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من خودم پليس راه خدمت کردم واقعا ى مشت راننده گاو(دور ازجون گاو) و نفهم داريم ک هيچ جوره نمى شه کنترلشون کرد...
    باجرىمه و دوربىن و اىنا چاره ساز نمى شه... بايد خود ملت رعايت کنن

3. 2 کاربر از sasan.69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

من خودم پليس راه خدمت کردم واقعا ى مشت راننده گاو(دور ازجون گاو) و نفهم داريم ک هيچ جوره نمى شه کنترلشون کرد...
    باجرىمه و دوربىن و اىنا چاره ساز نمى شه... بايد خود ملت رعايت کنن
    با حرف شما موافقم
    فرهنگ سازی بسیار ابتدایی انجام شده و برخورد با متخلفین هنوز آنچنان شدید نیست
    چون متاسفانه اکثر قشر جامعه پشت فرمان به انسان های خشن و عصبی تبدیل میشن
    یعنی به هر شکلی باید به مقصد برسن بدون توجه به رعایت نکات ایمنی
    دوربین ها هیچوقت نمیتونن این شرایط رو تغییر بدن مگر اینکه قشر جامعه یه تکونی به خودش بده

5. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

با حرف شما موافقم
    فرهنگ سازی بسیار ابتدایی انجام شده و برخورد با متخلفین هنوز آنچنان شدید نیست
    چون متاسفانه اکثر قشر جامعه پشت فرمان به انسان های خشن و عصبی تبدیل میشن
    یعنی به هر شکلی باید به مقصد برسن بدون توجه به رعایت نکات ایمنی
    دوربین ها هیچوقت نمیتونن این شرایط رو تغییر بدن مگر اینکه قشر جامعه یه تکونی به خودش بده

دوست عزیز دوربین های نظارتی تونستن عملکرد بسیار موفقی داشته باشن
    پلیس خودش اعلام میکنه که کجاها دوربین کنترل سرعت یا نظارت بر چراغ قرمز نصب شده
    به نظرتون چرا ؟
    چون می خواد راننده ها همون قسمت رو بیشتر رعایت کنن
    مثل معلم که جاهای مهم رو میگه علامت بزنید
    به تصور غلط ما معلم سوالات امتحانی رو لو می ده !!! نه اینطور نیست شما اگه همون قسمت های مهم درس رو بفهمید برای معلم یا استاد کافیه
    در مورد پلیس هم همینطور شما در قسمت های حادثه ساز سرعت مجاز رو رعایت کنید برای پلیس کافیه
    حالا اگه حمایت کنیم و این دوربین ها در اکثر جاهای شهر باشه دیگه کم کم همه رعایت می کنن و تبدیل به فرهنگ میشه
    حتی پولدارترین افراد دوست ندارن جریمه بشن اتفاقا خسیس تر میشن
    عوامل بازدارنده می تونه تا حدود زیادی موفق عمل کنه

اینکه با نصب دوربین های نظارتی مخالف باشیم نشون میده خودمون هم رعایت نمی کنیم
    کشور گرجستان تونسته با دوربین های نظارتی امنیت قوی رو در کشور داشته باشه
    حتی رو سینه پلیس ها دوربین هست
    کشور انگلیس و سایر کشورهای جهان اول هم از هوامل نظارتی استفاده می کنن
    اون وقت شما میگید بی فایده هست ؟
    Last edited by Persianhb; 11-12-2016 at 07:17.

admin Sina's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2004
    محل سكونت
    P30world

پيش فرض

یک بعد قضیه هم اینه که پلیس میره زیر تابلو 60 کیلومتر ( توی جاده های بین شهری که معمولا سرعت 95 الی 110 هست ) و ماشین هارو بر حسب انتخاب خودش جریمه میکنه
    یعنی انتظار داره شما وقتی تابلو رو دیدی چنان بزنی روی ترمز که در عرض 2 ثانیه سرعتت بیاد پایین تر از 60
    حالا اگر از پشت 10 تا ماشین کوبیدن بهت ایراد نداره ! بیمه دهد خسارت
    برام پیش اومده که میگم

8. 2 کاربر از Sina بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

یک بعد قضیه هم اینه که پلیس میره زیر تابلو 60 کیلومتر ( توی جاده های بین شهری که معمولا سرعت 95 الی 110 هست ) و ماشین هارو بر حسب انتخاب خودش جریمه میکنه
    یعنی انتظار داره شما وقتی تابلو رو دیدی چنان بزنی روی ترمز که در عرض 2 ثانیه سرعتت بیاد پایین تر از 60
    حالا اگر از پشت 10 تا ماشین کوبیدن بهت ایراد نداره ! بیمه دهد خسارت
    برام پیش اومده که میگم
    خب این واست تجربه می شه همه جا سرعت رو رعایت می کنی
    پلیس نگفته وقتی دوربین نظارتی نیست با هر سرعتی خواستی برو

منم منظورم همینه اگه همه جا دوربین باشه همه جا رعایت می کنی و نیازی نیست با سرعت بری و فقط جایی که دوربین هست پاتو بزاری رو ترمز که از پشت بزن

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

رییس پلیس راهور پایتخت خبر داد

افزایش دوربین‌های کنترل تخلفات رانندگی

رییس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ شایع‌ترین تخلفات رانندگی تهرانی‌ها را تشریح کرد و با اشاره به برنامه‌ریزی راهور برای توسعه کمی و کیفی دوربین‌های ثبت تخلفات، از نصب دوربین‌های ثبت تخلف ورود کامیون به محل‌های غیرمجاز در آینده نزدیک خبر داد.
    سردار سیدتیمور حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار«انتظامی» ایسنا، درباره استفاده از دوربین‌های جدید ثبت تخلفات رانندگی در تهران، اظهارکرد: طبق مصوبه شورای شهر بنا بود که در سال 95 شهرداری دوربین‌های ثبت تخلفات را دو برابر کند که این موضوع در حال انجام است و تاکنون به تعداد دوربین‌های پایتخت افزوده شده است.
    وی با بیان اینکه پلیس درصدد توسعه کمی و کیفی دوربین‌هاست، اظهار کرد: این یعنی علاوه بر اینکه دوربین‌های جدید برای ثبت تخلفات نصب خواهند شد به قابلیت‌های دوربین‌های فعلی نیز افزوده می‌شود.
    شایع‌ترین تخلفات رانندگی تهرانی‌ها

رییس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ درباره شایع‌ترین تخلفات رانندگی در تهران نیز گفت: ‌عمده‌ترین تخلفات مربوط به تخلفات ساکن است. توقف غیرمجاز و استفاده از تلفن همراه در صدر تخلفات رانندگی در تهران قرار دارد و تخلفاتی همچون «ورود ممنوع» و «ورود غیرمجاز به محدوده زوج و فرد» نیز از جمله دیگر تخلفاتی است که شایع است.
    حسینی درباره تخلفات رانندگی کامیون‌ها نیز اظهارکرد: همچنان تا ساعت 22 برای تردد کامیون‌ها در شهر ممنوعیت وجود دارد که این محدودیت در روزهای تعطیل و در برخی از مناطق شمالی تهران تا ساعت 24 است.
    وی با بیان اینکه سرعت کامیونها با دوربین‌ کنترل می‌شود، افزود: همچنین به دنبال این هستیم تا دوربین‌های اختصاصی برای ثبت تخلف کامیون‌ها نصب کرده و در آینده نزدیک نیز دوربین‌های ثبت تخلف ورود کامیون‌ها به محدوده‌های ممنوعه را نیز نصب خواهیم کرد.
    رییس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ با بیان اینکه با استفاده از این دوربین‌ها ورود کامیون‌ها به معابرغیرمجاز ثبت خواهد شد، خاطرنشان کرد: امیدواریم تا پایان امسال این طرح نیز اجرایی شود.

11. این کاربر از Persianhb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

حسینی درباره تخلفات رانندگی کامیون‌ها نیز اظهارکرد: همچنان تا ساعت 22 برای تردد کامیون‌ها در شهر ممنوعیت وجود دارد که این محدودیت در روزهای تعطیل و در برخی از مناطق شمالی تهران تا ساعت 24 است.

چرا شمال شهر تا ساعت 24 ولی بقیه جاها تا ساعت 22 ـه ؟

admin Sina's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2004
    محل سكونت
    P30world

13

خب این واست تجربه می شه همه جا سرعت رو رعایت می کنی
    پلیس نگفته وقتی دوربین نظارتی نیست با هر سرعتی خواستی برو

منم منظورم همینه اگه همه جا دوربین باشه همه جا رعایت می کنی و نیازی نیست با سرعت بری و فقط جایی که دوربین هست پاتو بزاری رو ترمز که از پشت بزن
    دوست عزیز شما پست من رو کامل خوندی اینطوری از بالا به پایین داری جواب میدی ؟ من کی گفتم با هر سرعت غیر مجاز و دلبخواهی رانندگی میکردم ؟
    گفتم سرعت اعلام شده توی مسیر جاده ای وقتی 110 تا هست ، اینکه یه جا تابلو بزنن 60 و همون زیرش دوربین مستقر کنن که هر کی مثلا 70 تا سرعت داشت جریمش کنن ( اونم دل بخواهی ) خیلی غیر منطقی هست !
    اتفاقا من همونجا زنگ زدم چند جا شکایت کردم تا برای اون افسر تجربه بشه بر حسب سلیقه شخصی ماشین ها رو جریمه نکنه ( اگر کارشون قانونی بود باید همه رو جریمه میکردند )

14. 4 کاربر از Sina بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

این دوربین ها واقعا مصداق بارز دزدی هستش. بعضی هاش از قصد جوری تنظیم شده که درآمد زایی کنه.

نمونه اش دوربینی در ورودی و خروجی تونل نیایش هست. داخل تونل حداکثر سرعت 70 کیلومتر هست اما به محض خروج از تونل دوربینی نصب شده با حداکثر سرعت 30 کیلومتر! و اونجا بعد از خروج از تونل سریع جریمه میشی ...

16. 3 کاربر از تانکر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •