تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 16

نام تاپيک: این شغل چقدر درآمد داره ؟ (بپرسید و پاسخ دهید)

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض این شغل چقدر درآمد داره ؟ (بپرسید و پاسخ دهید)

سلام دوستان
    این سوالِ خیلی از مردم هست که فلان شغل چقدر درآمد داره ؟
    در این تاپیک درآمدِ شغلِ موردِ نظرتون رو بپرسین و اگر پاسخ سوال دیگران رو هم میدونین پاسخ بدین
    نکته ی مهم :
    خیلی از مشاغل درآمدهای کاملاً متفاوت داره که بستگی به میزان سرمایه , مدتِ کار کردن , زمانِ کار کردن , مکانش و تجربه و مهارت در کار داره پس تعجب نکنین اگر 2 نفر درآمدهای متفاوت دارند اما شغلشون یکی هست
    =================================
    برای شروع , بنده درآمد 2 شغل رو میپرسم
    1- کارمند تازه استخدام شده در بانک درآمدش چقدره ؟ دولتی چنده ؟ خصوصی چنده ؟ با چه مدرکی ؟
    2- درآمد راننده تاکسی تلفنی در شهرهای مختلف چنده ؟ روزی چند ساعت کار میکنه ؟ ماشین دوگانه سوزه یا بنزینی ؟ در چه شهری ؟
    با تشکر

2. 4 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سوال یکی از دوستامه ممنون میشم راهنمایی کنید:

سلام دوستان من لیسانس حقوق دارم و قصد دارم در اینده دفتر وکالت تاسیس کنم ولی خب سرمایه ای ندارم
    قصد دارم یه مدت دست فروشی کنم.میخوام بدونم درآمدش چه قدره
    من تو دهنم که حساب میکنم میتونه درآمد فوق العاده ای داشته باشه
    مثلا یه چیزی که می بینم جلو در دانشگاهمون یه وانت میومد پشت ماشینش دو تا دیگ گذاشته بود به عنوان غذا بیرون بر ...جلوی در خوابگاه دخترها ...این ها این قدر ازش میخریدند که من فکر کنم خیلی درامدش خوب بود
    به نظرتون از این دست کارها مثلا میشه ساندویچ درست کنی(مثل کالباس) بذاری توی یه سبد ببری جاهایی مثل همین مثلا در خوابگاه و در مدرسه بفروشی.
    مثلا اینجوری میگم...آدم بره 100 تا ساندویچ کالباس درست کنه...بعد با قیمت خیلی کم مثلا دو هزار تومن بفروشه...هزار تومنش هم سود باشه...صد تاش میشه صد هزار تومن...این واسه یه شیفت
    دوباره موقع تعطیل شدن مدرسه هم صدتا بفروشه...این میشه دوباره صد تومن که روی هم رفته میشه دویست هزار تومن
    یعنی ماهی شش میلیون تومن...
    البته توی ساعات دیگه هم میتونه جاهای دیگه شلوغ بره...یعنی روزی سیصد تا بفروشه آخر ماه میشه حدودا ماهی ده میلیون تومن و اینجوری من بعد از یک سال میتونم دفتر وکالتمو بزنم

به نظرتون خوبه یا بده؟؟...چون من دارم از بیرون شرایظش می بینم خیلی خوبه یا شاید دارم اشتباه میکنم؟؟
    Last edited by mehdi_mh71; 30-11-2016 at 13:59.

4. 2 کاربر از mehdi_mh71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2016

پيش فرض

سلام دوستان من لیسانس حقوق دارم و قصد دارم در اینده دفتر وکالت تاسیس کنم ولی خب سرمایه ای ندارم
    مثلا یه چیزی که می بینم جلو در دانشگاهمون یه وانت میومد پشت ماشینش دو تا دیگ گذاشته بود به عنوان غذا بیرون بر ...جلوی در خوابگاه دخترها ...این ها این قدر ازش میخریدند که من فکر کنم خیلی درامدش خوب بود
    به نظرتون از این دست کارها مثلا میشه ساندویچ درست کنی(مثل کالباس) بذاری توی یه سبد ببری جاهایی مثل همین مثلا در خوابگاه و در مدرسه بفروشی.
    مثلا اینجوری میگم...آدم بره 100 تا ساندویچ کالباس درست کنه...بعد با قیمت خیلی کم مثلا دو هزار تومن بفروشه...هزار تومنش هم سود باشه...صد تاش میشه صد هزار تومن...این واسه یه شیفت
    دوباره موقع تعطیل شدن مدرسه هم صدتا بفروشه...این میشه دوباره صد تومن که روی هم رفته میشه دویست هزار تومن
    البته توی ساعات دیگه هم میتونه جاهای دیگه شلوغ بره...یعنی روزی سیصد تا بفروشه آخر ماه میشه حدودا ماهی ده میلیون تومن و اینجوری من بعد از یک سال میتونم دفتر وکالتمو بزنم

به نظرتون خوبه یا بده؟؟...چون من دارم از بیرون شرایظش می بینم خیلی خوبه یا شاید دارم اشتباه میکنم؟؟
    کار خیلی خوبیه ولی شما میدونی که باید به شهرداری هم پول بدید؟ چون اجازه نمیده به راحتی بیاید و این همه سود کنید.چون اونا با این شغلها آشناتر از شمان.
    دم یکی از پاساژهای تهران هم من همین شغل رو دیدم. اگر به شهردار پول ندن هم بساطشونو جمع میکنه هم کتکشون میزنه.
    شما 1 هفته آزمایشی وایسید اگر جواب داد بعد روش حساب باز کنید.بزارید تمام مشکلات و نقص ها رو ببینید بعد روی این کار حساب باز کنید.

6. 3 کاربر از Cortexan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

قصد دارم یه مدت دست فروشی کنم.

چه جمله ی تحقیر آمیزی....
    اونوقت بعضی ها میگن چرا نمیرید کار یاد نمیگیرید.
    نفسشون از جای گرم بلند میشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام خیلی ممنون از پاسختون
    اخه نمیخوایم که بساط کنیم اونجا میخواد یه سبد باشه اونجا رد بشه و بفروشه
    البته درسته باید یه هفته ازمایشی دوستمون بره ببینه بعد بفهمه چی کار کنه
    ممنون از شما

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

چه جمله ی تحقیر آمیزی....
    اونوقت بعضی ها میگن چرا نمیرید کار یاد نمیگیرید.
    نفسشون از جای گرم بلند میشه.
    متوجه نشدم
    یعنی کار ما تحقیر امیزه؟
    دزدی که نکرده میخواد پول حلال در بیاره اونم با نون بازوی خودش
    قرار هم نیست تا اخر عمر این کارو انجام بده سرمایشو که بدست اورد میره دنبال تحصیلات و شغل اصلی خودش
    لازم به ذکره این دوست ما جز نفرات اول دانشگاهشون بوده
    لطفا دیدتون رو عوض کنید نسبت به شغل و کار
    کار عار نیس

10. 3 کاربر از mehdi_mh71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

دفتر وکالت رو نمیشه همینجوری تاسیس کرد باید یه سال روزی ۶ ساعت حداقل درس خوند تا آزمون وکالت قبول شد امسال هم که ظرفیت کانون مرکز نصف شد ، شما برای قضاوت هم امتحان بدید آسون تر هستش و درآمدش خوب و ثابت هست بعدش که تعهد خدمتتون تموم شد برای وکالت اقدام کنید .
    دست فروشی خدمتت بگم خیلی باند بازی هستش هر جایی نمیشه بساط پهن کنی ولی درامدش زیاده من خودم مغازه داشتم تو ایام عید قشم خیلی شلوغ میشه شهر میشه شبانه روزی کلی جنس از انبار باید بیاری مغازه یه شاگرد خیلی زرنگ تو بازار بود گفت من جنسای تو انبار رو مال چندین مغازه یه سریش که مشکل ظاهری داشت مثلا کارتونش خراب بود یا بسته بندی نداشت و اینجور چیزا رو بدیم بهش دستفروشی بفروشه پورسانت بگیره جدی میگم اندازه مغازه یا بیشتر هم سود کرد همون دو هفته عید!
    ولی زرنگ بود میگذاشت پشت ماشین میچرخید تو شهر جایی که میدونست مشتریش هست این شخص میرفت انبارها جنس بار میکرد میفروخت همینجور یکسره . خلاصه میخوام بگم باید اینکاره باشی واقعا.

12. این کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام

با وانت چه کارهایی میشه انجام داد و درآمد هر کدوم چقدره حدودا؟

مثلا درآمد میوه فروختن تو خیابون یا فروختن کوچه به کوچه چقدره؟
    دور زدن تو بازار خلازیر یا هر بارار دیگه ای و جابجا کردن کالاهای خریداری شده چقد درآمد داره؟

با وانت چه کارهای دیگه ای میشه کرد؟
    بین شهری چی میشه جابجا کرد و درآمدش چقدره؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

متوجه نشدم
    یعنی کار ما تحقیر امیزه؟
    دزدی که نکرده میخواد پول حلال در بیاره اونم با نون بازوی خودش
    قرار هم نیست تا اخر عمر این کارو انجام بده سرمایشو که بدست اورد میره دنبال تحصیلات و شغل اصلی خودش
    لازم به ذکره این دوست ما جز نفرات اول دانشگاهشون بوده
    لطفا دیدتون رو عوض کنید نسبت به شغل و کار
    کار عار نیس
    از اونور قضیه نگاه کن دوست عزیز

شخصی که لیسانس حقوق داره و جز اشخاص باسواده ولی ناچار شده دست فروشی کنه.
    اینجا تحقیر آمیزه..!

کار عار نیست ولی هرکسی شخصیتی و جایگاهی داره.

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام

با وانت چه کارهایی میشه انجام داد و درآمد هر کدوم چقدره حدودا؟

مثلا درآمد میوه فروختن تو خیابون یا فروختن کوچه به کوچه چقدره؟
    دور زدن تو بازار خلازیر یا هر بارار دیگه ای و جابجا کردن کالاهای خریداری شده چقد درآمد داره؟

با وانت چه کارهای دیگه ای میشه کرد؟
    بین شهری چی میشه جابجا کرد و درآمدش چقدره؟
    اگه هدفتون حمل بار هست شما مراجعه کنید نزدیک ترین وانت تلفنی ازشون شرایط همکاری رو جویا بشید یه مدت که کار کنید متوجه میشید با کجاها میتونید شخصا همکاری کنید اکثرا فروشگاه های مبلمان .
    اگه میخواهید صرفا جنسی رو از این دست بخرید به اون دست بفروشید به رقبا و خلأ قانونی و برخورد عوامل شهرداری هم توجه کنید.

16. 3 کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •