تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: پرسش درباره قوانین بازی پوکر

آخر فروم باز pashangparsi6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض پرسش درباره قوانین بازی پوکر

دوستان من پرسشی داشتم درباره ی قوانین بازی پوکر

فرض کنیم که در یک جمع چند نفره که دارن بازی می کنند یکی از اعضا تنها 2 تا ژتون داشته باشه و براش باقی مونده باشه

بازی آغاز بشه و در ظرط دوم یا سوم بقیه آی این ALL IN کنند ( دو سه نفر ALL IN بکنند ) و اون شخصی که 2 تا ژتون داره طبیعی هست که دوتا ژتونش رو می زاره وسط ولی اون وسط به دلیل اینکه دیگر بازی کننده ها هم آل این کردند مقدار زیادی ژتون جمع شده

فرض می کنیم همون شخص که 2 تا ژتون بیشتر نداشته برنده بشه و دستش از همه بهتر باشه

می خواستم بدونم تکلیف اون همه ژتونی که اون وسط جمع شده چیه؟ همه ی اون ژتون ها به اون شخص می رسه یا اینکه اون شخص به یک اندازه مشخص و معین باید از اون ژتون ها برداره و بقیه بین دیگر بازی کن ها تقسیم بشه؟

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

چون پوکر ورزش محسوب نمیشه من تاپیک رو به اینجا انتقال دادم

در مورد سوالتون ، مثلا من 100 دلار دارم ALL In میکنم ، شخص دوم 150 دلار داره All In رو قبول میکنه ولی 100 دلار نمیتونه بذاره وسط ، بلکه به اندازه ی بیشترین موجودی تا اون لحظه میتونه وسط بذاره

شخص سوم هم 20 دلار داره و All In رو قبول میکنه و بیست دلارش رو میگذاره وسط ، حالا :

اگه من ببرم کل 220 دلار موجود در زمین رو میبرم و فقط شخص سوم اوت میشه ، اگه شخص دوم ببره کل 220 دلار رو میبره و من و نفر سوم اوت میشیم ، اگر نفر سوم ببره بیست دلار خودش رو میبره + به اندازه ی موجودی خودش از سایر طرفین یعنی 20 دلار دیگه کلا ، و اون دو نفر نفری 90 دلار بهشون برگردونده میشه

3. این کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •