تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: از بین بردن بدسکتور

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض از بین بردن بدسکتور

سلام
    دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید
    میخواستم بدونم برای از بین بردن بد سکتورها باید هاردو فول فرمت کنیم یا با برنامه ای مثل HDD Regener کار کنیم؟
    به نظرتون تغییری ایجاد میشه یا نه؟
    اینم دو عکس از سلامت هارد من
    تازگیا ویندوز تو 2 تا کار آسون هم گیج میزنه و فریز میکنه تو قسمت دانلود هم معمولا فایل های فشرده بعد از دانلود موقع باز کردن ارور cant read میده و بدجوری رو اعصابه
    وتو hd tune دیشب که چک کردم بدسکتور هارو زده بود 88 تا الان نمیدونم چجوری کم شد اومده رو 39]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

عکس هارو هر کاری میکنم ارور میده و انگار قانونه انجمنه
    پس اطلاعاتو براتون مینویسم

تو عکس HD Tune همه قسمت هارو Ok زده ولی قسمت Current Pending Sector زده 39 و Calibration Retry Count زده 11 و با رنگ زرد Warning هایلایتش کرده
    تو عکس Hard Disk Sential هم Health زده 77% و Power on time برابر 621 روز و Estimated Remaining Lifetime برابر 713 روز

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید
    میخواستم بدونم برای از بین بردن بد سکتورها باید هاردو فول فرمت کنیم یا با برنامه ای مثل HDD Regener کار کنیم؟
    به نظرتون تغییری ایجاد میشه یا نه؟
    اینم دو عکس از سلامت هارد من
    تازگیا ویندوز تو 2 تا کار آسون هم گیج میزنه و فریز میکنه تو قسمت دانلود هم معمولا فایل های فشرده بعد از دانلود موقع باز کردن ارور cant read میده و بدجوری رو اعصابه
    وتو hd tune دیشب که چک کردم بدسکتور هارو زده بود 88 تا الان نمیدونم چجوری کم شد اومده رو 39]
    عکس هارو هر کاری میکنم ارور میده و انگار قانونه انجمنه
    پس اطلاعاتو براتون مینویسم

تو عکس HD Tune همه قسمت هارو Ok زده ولی قسمت Current Pending Sector زده 39 و Calibration Retry Count زده 11 و با رنگ زرد Warning هایلایتش کرده
    تو عکس Hard Disk Sential هم Health زده 77% و Power on time برابر 621 روز و Estimated Remaining Lifetime برابر 713 روز
    با سلام .

مشکلاتی که دارید بیشتر به خاطر وجود بلاک و سکتورهایی هست که اطلاعات ذخیره شده روی آن دیگر قابل خواندن نیست . برطرف کردن این مشکل رو بطور کامل در این تاپیک ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) توضیح دادم ولی بطور خلاصه از یکی از راههای زیر میتوان استفاده کرد .

1. چک دیسک کردن کلیه درایوهای این هارد دیسک با استفاده از دستور زیر . دقت کنید درايو مورد نظر اگر letter ديگري دارد به جاي X در دستور زیر ، آنرا وارد كنيد .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2. استفاده از برنامه HDD regenarator تحت داس .
    3. Zero fill کردن این هارد دیسک که اطلاعات بکلی از بین میرود (آموزش این کار رو در همان تاپیکی که لینکشو گذاشتم بطور کامل توضیح دادم) .
    پس از انجام یکی از روشهای بالا سه حالت کلی پیش میاد .
    1. کاملاً درست میشه و در آینده هم این مشکل تکرار نمیشه پس جای نگرانی نیست .
    2. کاملاً درست میشه ولی این مشکل دوباره تکرار میشه که در اینصورت باید تعویض و یا به گارانتی ارسال بشه .
    3. درست نمیشه و حتی ممکن هست وضعیت هارد دیسک بعلت فشارهایی که وارد میشه بدتر بشه و در نتیجه باید تعویض و یا به گارانتی ارسال بشه .

توصیه آخر : همیشه از اطلاعات یه کپی در هارد دیسک دیگه ای داشته باشید .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

با سلام .

توصیه آخر : همیشه از اطلاعات یه کپی در هارد دیسک دیگه ای داشته باشید .
    مرسی دوست عزیز
    دارم از اطلاعات بکاپ میگیرم
    اول یه اسکن با HDD میکنم بعد یه بارم کلا فرمت میکنم
    حالا با این وضعیت هارد به نظر شما کدوم از اون 3 حالت اتفاق می افته؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی دوست عزیز
    دارم از اطلاعات بکاپ میگیرم
    اول یه اسکن با HDD میکنم بعد یه بارم کلا فرمت میکنم
    حالا با این وضعیت هارد به نظر شما کدوم از اون 3 حالت اتفاق می افته؟
    نمیدونم مدل هارد دیسکی که دارید چی هست و اینکه باید تست بشه و یه مدت ازش استفاده کنید تا مشخص بشه کدوم حالت پیش میاد .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

نمیدونم مدل هارد دیسکی که دارید چی هست و اینکه باید تست بشه و یه مدت ازش استفاده کنید تا مشخص بشه کدوم حالت پیش میاد .
    نمیدونم لب تاب lenovo z510 هاردش چیه
    فقط بعد از اسکن با HDDبرای zero fill که توضیح دادید با همون برنامه hard sential تو قسمت Surface test کافیه؟
    یا از برنامه جدا برای این کار اسفاده کنم؟
    low level format چند جا دیدم (حجمش هم زیر 1 مگه)؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نمیدونم لب تاب lenovo z510 هاردش چیه
    فقط بعد از اسکن با HDDبرای zero fill که توضیح دادید با همون برنامه hard sential تو قسمت Surface test کافیه؟
    یا از برنامه جدا برای این کار اسفاده کنم؟
    low level format چند جا دیدم (حجمش هم زیر 1 مگه)؟
    بعد از اینکه با برنامه HDD regenetaror هارد دیسک رو Scan & Repair کردید فعلاً ضرورتی نداره هارد دیسک رو Zero Fill کنید . برنامه HD Tune (قسمت Health) رو بررسی کنید و ببینید چه تغییری داشته . اگر بهتر شده با لپتاپ کار کنید و اقدام دیگه ای لازم نیست . ولی اگر بهتر نشده میتونید یکبار هارد یدسک رو Zero Fill کنید اما نه با برنامه Hard Disk Sentinel چون این برنامه تحت ویندوز اجرا میشه و زمانی میتونید یک هارد دیسک رو Zero Fill کنید که بعنوان هارد دیسک دوم باشه . پس برای Zero Fill کردن هارد دیسک تحت داس میتونید از برنامه Active@ KillDisk استفاده کنید .
    نحوه استفاده از برنامه Active@ KillDisk و لینکهای دانلود در همان تاپیک موجوده .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

بعد از اینکه با برنامه HDD regenetaror هارد دیسک رو Scan & Repair کردید فعلاً ضرورتی نداره هارد دیسک رو Zero Fill کنید . برنامه HD Tune (قسمت Health) رو بررسی کنید و ببینید چه تغییری داشته . اگر بهتر شده با لپتاپ کار کنید و اقدام دیگه ای لازم نیست . ولی اگر بهتر نشده میتونید یکبار هارد یدسک رو Zero Fill کنید اما نه با برنامه Hard Disk Sentinel چون این برنامه تحت ویندوز اجرا میشه و زمانی میتونید یک هارد دیسک رو Zero Fill کنید که بعنوان هارد دیسک دوم باشه . پس برای Zero Fill کردن هارد دیسک تحت داس میتونید از برنامه Active@ KillDisk استفاده کنید .
    نحوه استفاده از برنامه Active@ KillDisk و لینکهای دانلود در همان تاپیک موجوده .
    بعد از 3 ساعت 680 تا بد سکتور پیدا وریکاور کرد
    الان تو HD Tune قسمت Current pending sector از رو 39 اوده رو 3 و Calibration Retry Count هم همون 11

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بعد از 3 ساعت 680 تا بد سکتور پیدا وریکاور کرد
    الان تو HD Tune قسمت Current pending sector از رو 39 اوده رو 3 و Calibration Retry Count هم همون 11
    تعداد Current pending sector خیلی کمتر شده ولی انتظار میرفت صفر بشه . یه مدت از لپتاپ استفاده کنید و ببینید بازهم بیشتر میشه یا خیر .
    Calibration Retry Count هم با این نرم افزار برطرف نمیشه و تغییری نخواهد کرد .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

تعداد Current pending sector خیلی کمتر شده ولی انتظار میرفت صفر بشه . یه مدت از لپتاپ استفاده کنید و ببینید بازهم بیشتر میشه یا خیر .
    Calibration Retry Count هم با این نرم افزار برطرف نمیشه و تغییری نخواهد کرد .
    عزیز بیشتر شد
    الان sector رفته رو 11 و calibration رفته رو 12

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •