سلام
دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید
میخواستم بدونم برای از بین بردن بد سکتورها باید هاردو فول فرمت کنیم یا با برنامه ای مثل HDD Regener کار کنیم؟
به نظرتون تغییری ایجاد میشه یا نه؟
اینم دو عکس از سلامت هارد من
تازگیا ویندوز تو 2 تا کار آسون هم گیج میزنه و فریز میکنه تو قسمت دانلود هم معمولا فایل های فشرده بعد از دانلود موقع باز کردن ارور cant read میده و بدجوری رو اعصابه
وتو hd tune دیشب که چک کردم بدسکتور هارو زده بود 88 تا الان نمیدونم چجوری کم شد اومده رو 39]
عکس هارو هر کاری میکنم ارور میده و انگار قانونه انجمنه
پس اطلاعاتو براتون مینویسم
تو عکس HD Tune همه قسمت هارو Ok زده ولی قسمت Current Pending Sector زده 39 و Calibration Retry Count زده 11 و با رنگ زرد Warning هایلایتش کرده
تو عکس Hard Disk Sential هم Health زده 77% و Power on time برابر 621 روز و Estimated Remaining Lifetime برابر 713 روز
با سلام .
مشکلاتی که دارید بیشتر به خاطر وجود بلاک و سکتورهایی هست که اطلاعات ذخیره شده روی آن دیگر قابل خواندن نیست . برطرف کردن این مشکل رو بطور کامل در این تاپیک (
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
) توضیح دادم ولی بطور خلاصه از یکی از راههای زیر میتوان استفاده کرد .
1. چک دیسک کردن کلیه درایوهای این هارد دیسک با استفاده از دستور زیر . دقت کنید درايو مورد نظر اگر letter ديگري دارد به جاي X در دستور زیر ، آنرا وارد كنيد .
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2. استفاده از برنامه HDD regenarator تحت داس .
3. Zero fill کردن این هارد دیسک که اطلاعات بکلی از بین میرود (آموزش این کار رو در همان تاپیکی که لینکشو گذاشتم بطور کامل توضیح دادم) .
پس از انجام یکی از روشهای بالا سه حالت کلی پیش میاد .
1. کاملاً درست میشه و در آینده هم این مشکل تکرار نمیشه پس جای نگرانی نیست .
2. کاملاً درست میشه ولی این مشکل دوباره تکرار میشه که در اینصورت باید تعویض و یا به گارانتی ارسال بشه .
3. درست نمیشه و حتی ممکن هست وضعیت هارد دیسک بعلت فشارهایی که وارد میشه بدتر بشه و در نتیجه باید تعویض و یا به گارانتی ارسال بشه .
توصیه آخر : همیشه از اطلاعات یه کپی در هارد دیسک دیگه ای داشته باشید .