تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: یک نواختی و روزمرگی در زندگی

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

2 یک نواختی و روزمرگی در زندگی

سلام دوستان
    من مدتی هست که یه اداره دولتی استخدام شدم همین مدت کم کافی بوده که از من یه آدم ماشینی بسازه میرم سر کار بر میگردم خونه استراحت میکنم که فردا دوباره برم سر کار ، من قبلا خیلی فعال بودم کارم آزاد بود با اینکه زمان کارم بیشتر بود گاهی وقتا یه روز کامل از صبح تا آخر شب ولی انرژی و انگیزه هم بیشتر بود . قبلا کتاب میخوندم باشگاه میرفتم موسیقی گوش میکردم فیلم میدیدم (اینا روزمره بود) یعنی میتونم بگم هفته ای هم حداقل یه ماجراجویی داشتم یا غواصی میرفتم یا مسافرت با کشتی یا باشگاه تیراندازی یا فدراسیون اتومبیل رانی و موتور سواری الان تو خونه یه کاناپه هست کلا روی همون زندگی میکنم! اصلا حال و حوصله ازم گرفته شده .
    شما هم تو همچین موقعیتی بودید یا هستید ؟ راهکار یا برنامه ای برای تغییر مثبت ندارید ؟
    Last edited by Captain_America; 21-10-2016 at 21:24.

2. این کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

شما آمریکا هستید یا ایران؟چون مسافرت با کشتی بیشتر ایرانیهای آمریکا میرن با کشتی کروز.دکتر هلاکویی چارتر میکنه براشون

4. این کاربر از سعید سیستم بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

یکی از دلایلی که بر خلاف بیشتر مردم از کارمند بودن بدم میاد همینه (روزمرگی). درسته که امنیت شغلی داره ولی آزادی رو از آدم میگیره

6. این کاربر از [Mohsen] بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

شما آمریکا هستید یا ایران؟چون مسافرت با کشتی بیشتر ایرانیهای آمریکا میرن با کشتی کروز.دکتر هلاکویی چارتر میکنه براشون
    جنوب ایران تور جزایر ، تور دلفین ها و ... با انواع شناور ها اینجا برگزار میشه ، تازگی هم بین ایران و عمان خط کشتیرانی مسافرتی ایجاد شده. حتما یه بار تو زندگی تجربه کنید دریا و خشکی دو تجربه کاملا متفاوت هستند.
    یکی از دلایلی که بر خلاف بیشتر مردم از کارمند بودن بدم میاد همینه (روزمرگی). درسته که امنیت شغلی داره ولی آزادی رو از آدم میگیره
    یعنی اگه یه ذره استعداد هر کاری غیر کارمندی تو خودت می بینی برو به همون بچسب . خستگی روحی و دلزدگی و روزمرگی اش قابل وصف نیست . همه اینا به کنار جو زیرآب زنی و پاچه خواری و تظاهر و ریا رو هم داشته باشید بعد از اون برای چیزی که حق شماست مثل مرخصی استحقاقی باید اندازه یه پادگان بری و امضا بگیری ، مرخصی استعلاجی که نگو ۹۹ درصد فکر میکنن دروغه !
    Last edited by Captain_America; 21-10-2016 at 22:16.

8. 3 کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

اصولا ربطی به شغل آزاد و دولتی نداره چون شغل آزاد هم روزمرگی میاره،شما سوپر مارکت بزن یا نانوایی داشته باش یا....اون هم باز روزمرگی داره

کاریش نمیشه کرد،زندگی ملال آور است به قول آرتور شوپنهاور

راهکاری که برای خودم کمی جذاب هست و شاید بتونه درمان کوچکی باشه براش اینه که به طبیعیت رو بیارید

یه باغچه ای داشته باشید و توش سبزی بکارید یا گل و گیاه یا ...

10. 2 کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

اصولا ربطی به شغل آزاد و دولتی نداره چون شغل آزاد هم روزمرگی میاره،شما سوپر مارکت بزن یا نانوایی داشته باش یا....اون هم باز روزمرگی داره

کاریش نمیشه کرد،زندگی ملال آور است به قول آرتور شوپنهاور

راهکاری که برای خودم کمی جذاب هست و شاید بتونه درمان کوچکی باشه براش اینه که به طبیعیت رو بیارید

یه باغچه ای داشته باشید و توش سبزی بکارید یا گل و گیاه یا ...
    به نظرم یکم ربط داره مثلا من بازار قدیم که بودم از صبح که میرفتم سر کار با کسبه دیگه دمخور بودیم صبحانه و چایی و فوتبال و فیلم و... یکی میگفت هوا خوبه بریم ساحل یه ساعتی موتور چهارچرخ سواری نه رئیس در کار بود که اجازه بده نه قانونی که بگه نمیتونی اینقدر ساعت در طول ماه مرخصی ساعتی بری میرفتیم همین اتفاق ساده موتورسواری میشد خاطره اونروز ، ما هر روز تقریبا یه همچین تفریحات سالمی و ساده ای رو داشتیم .

12. 2 کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز matr!x_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

به نظرم یکم ربط داره مثلا من بازار قدیم که بودم از صبح که میرفتم سر کار با کسبه دیگه دمخور بودیم صبحانه و چایی و فوتبال و فیلم و... یکی میگفت هوا خوبه بریم ساحل یه ساعتی موتور چهارچرخ سواری نه رئیس در کار بود که اجازه بده نه قانونی که بگه نمیتونی اینقدر ساعت در طول ماه مرخصی ساعتی بری میرفتیم همین اتفاق ساده موتورسواری میشد خاطره اونروز ، ما هر روز تقریبا یه همچین تفریحات سالمی و ساده ای رو داشتیم .
    خب چرا کار ازاد رو اومدی بیرون و رفتی سمت کارمند شدن؟ اابته ببخشید میپرسما... ولی در کل ما که در به در دنبال کاریم.. هر چند هر جور کاری سختی و مزیتای خودشو داره

تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

خب چرا کار ازاد رو اومدی بیرون و رفتی سمت کارمند شدن؟ اابته ببخشید میپرسما... ولی در کل ما که در به در دنبال کاریم.. هر چند هر جور کاری سختی و مزیتای خودشو داره
    خیر سرم یه مدرک کارشناسی ارشد دارم همیشه میگفتم چرا ۶ سال وقت گذاشتم براش و بعدش ۲۱ ماه خدمت و ... (با فواصلی که افتاد یعنی حدود ۱۰ سال زندگیم صرف درس و خدمت وظیفه شد) این تو ذهنم بود که یه جایی باید یه استفاده ای میکردم از این مدرک این شد که سر از این اداره در آوردم.
    و بازار هم دیگه رونق سابق رو نداره هر چند نسبت به دوره قبلی بهتر شده ولی دوباره فعال نشده اونجوری که می بایست .

15. این کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال AMHSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015
    محل سكونت
    Khozestan

پيش فرض

کارای کارمندی معمولا همه همینجورن، حالا شما چون قبلن تجربه کار غیردولتی و آزادی اون رو داشتین براتون سخت تر هست. احتمالا با گذشت زمان براتون عادی میشه و این حالت کسالت آور بودنش رو تا حدی از دست خواهد داد

17. این کاربر از AMHSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سختش 100 سال اوله جیگر بقیش دیگه راحت میشه

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •