سلام
مشکل اینه که کامپوتر تبلت و رم ریدر رو نمی شناسه و همش این پیامو میده درصورتی که هارد و فلش رو میزنم مشکلی ندارم
![]()
سلام
مشکل اینه که کامپوتر تبلت و رم ریدر رو نمی شناسه و همش این پیامو میده درصورتی که هارد و فلش رو میزنم مشکلی ندارم
![]()
رم ریدرت خراب است دوست عزیز.
متاسفانه من ندیدم رم ریدرها زیاد عمر کنند. چه مارک هایی مثل transcend ش و چه مارکهای متفرقه.
نصف خرابی های رم ریدرها بخاطر کابل نامرغوب اونهاست! البته به شرطی که مثل رم ریدر من کابل از داخل خود رم ریدر بیرون اومده باشه و سوکتی نباشه! اگر کمی از الکترونیک و لحیم کاری سر در میارید پیشنهاد میکنم یک کابل usb مرغوب و جنس خوب بخرید و با لحیم کاری جایگزین کابل فعلیش کنید! منم با رم ریدرم که سیلیکون پاور بود همین مشکل رو داشتم و فکر میکردم عمرش تموم شده و نادانسته رم ریدرهای قبلیمم همینطوری مینداختم دور! اما وقتی کمی کنجکاوری کردم دیدم کابلش اصلا مرغوب نیست و بعد از مدتی استفاده از داخل دچار مشکل شده ( بخاطر رشته بودن و ظریف بودن کابل ) . برای همین با یک کابل usb خوب ، جایگزینش کردم و الان عین چی داره کار میکنه![]()
امیدوارم مشکل شما هم اینطوری حل بشه
من هم رم ریدر transcend داشتم. البته کابل نداشت و سر خودش USB بود که مستقیم به پورت usb وصل میشد.
یک سال هم گارانتی داشت ولی حدود 1/5 سال بیشتر کار نکرد و خراب شد.
اخه داداش این مشکل هم با گوشی و تبلتم دارم اونا رو هم نمیشناسه این رم ریدر هم یو اس بی هس و تازه خریدم..
بله اینم سرخودش یو اس بی هس حالا خوبه واسه واس شما کار کرد من تازه خریدم...بخاطر اینکه تبلت و گوشیمو نمیشناسه رفتم رم ریدر گرفتم اما..........![]()
الان گوشی و تبلتت را با کابل به همین پورت USB وصل کردی و نشناخته؟
با کابل دیگر و پورت USB دیگر امتحان کردی؟
بعد از وصل کردن تبلت و موبایل به کامپیوتر، هیچ تغییری در موبایل و تبلت رخ نمیده؟ یعنی تبلت و موبایل هم نشان نمیدهند که به usb وصل شدند؟ مثلا شروع به شارژ شدن کنند و یا پیام اتصال به کامپیوتر بدهند؟
از پورتهای USB جلوی کیس استفاده میکنی؟
سیمشو عوض کردم ..ب پشت و جلو زدم..انگار ن انگار..هیچ تغییری رخ نمیده
فلش هم میزنی کار نمیکنه؟ یا هارد اکسترنال؟
ویندوزت چیه؟
دوست عزیز شاید مشکل تامین ولتاژ داره! اگر یک usb هاب آداپتور دار دارید یک بار با اون تست کنید ببینید حل میشه یا خیر!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)