تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: خاموش شدن كامپيوتر پس از ٥ دقيقه كاركرد...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض خاموش شدن كامپيوتر پس از ٥ دقيقه كاركرد...

سلام خدمت شما من يك مشكلي دارم كه وقتي دكمه پاور رو ميزنم كامپيوتر روشن ميشه خيلي عادي اما بعد نيم ساعت خاموش ميشه و بعد از اينكه ميام دوباره دكمه پاور رو ميزنم روشن كنم روشن ميشه و ٢ ثانيه بعد خاموش ميشه!! دماي سي پي يو در سخت ترين شرايط به ٥٥ درجه ميرسه حتي به ٦٠ درجه هم نرسيده تا حالا!? Cpu usage هم موقع نصب برنامه ها و...حدودا به ٢٠ درصد ميرسه نوسان داره اما بالا نميره؟!تو حالت عادي هم ٠ درصد و١ يا ٢ است! چند وقت قبل هم خمير سيليكون يا خمير حرارتي زدم پخشش كردم رو سطح سي پي يو و ٣٠ دقيق بعد روشن كردم ولي دوباره خاموش ميشد بعد پنج دقيقه.يه سوال هم داشتم اگه خمير سيليكون رو بلافاصله بعد از ماليدن ، كامپيوتر روشن كنيم مشكلي ايجاد نميكنه؟لطفا راهنمايي كنين باتشكر از شما

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

سلام
    به احتمال زیاد ، مشکل از پاور هست .

اگه نباشه جاش خالی می مونه ms1ove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

سلام ابتدا پاور رو تست کنید .
    بعد سی پی یو و رم و ...
    به هر حال من یه بار دقیقا همین مشکل رو داشتم که بعد از تست همه مشخص شد مادربردم مشکل داره .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

سلام
    به احتمال زیاد ، مشکل از پاور هست .
    سلام.پاور ارزش تعمير داره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

سلام ابتدا پاور رو تست کنید .
    بعد سی پی یو و رم و ...
    به هر حال من یه بار دقیقا همین مشکل رو داشتم که بعد از تست همه مشخص شد مادربردم مشکل داره .
    سلام.خودم ميتونم عيب يابي كنم؟بنظر خودم مشكل از پاور.ولي به قول شما كه ميگيد اين مشكل رو قبلا داشتيد،من الان ميخوام ببينم ايا پاور هست يا ساير قطعات!؟شما چجوري عيب يابي كردي؟

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

سلام.پاور ارزش تعمير داره؟
    میتونید یک پاور گرین کارکرده 300 تا 535 وات ( مناسب برای سخت افزاری که دارید ) بین 30 تا 70 تومان خریداری کنید .
    فکر نمی کنم تعمیر کردنش به صرفه باشه ، مگر اینکه پاور مارک و با وات بالایی باشه !
    شما اول مطمئن بشید مشکل از پاور هست .

قبلا این مشکل را تجربه کردم و چون نوشتید یکبار نیم ساعت کار میکرده و گاهی بلافاصله بعد از روشن شدن خاموش میشه احتمال زیاد مشکل پاور هست .
    برای دمای سی پی یو هم می تونید بعد از روشن کردن سیستم وارد بایوس بشید و دمای سی پی یو را چک کنید .

اگه نباشه جاش خالی می مونه ms1ove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

سلام.خودم ميتونم عيب يابي كنم؟بنظر خودم مشكل از پاور.ولي به قول شما كه ميگيد اين مشكل رو قبلا داشتيد،من الان ميخوام ببينم ايا پاور هست يا ساير قطعات!؟شما چجوري عيب يابي كردي؟
    من یه سیستم دیگه هم داشتم تک به تک قطعات رد با اون سیستم تعویض کردم تا بالاخره مشکل از مادربرد بود .
    شما هم اگه خودت یا یکی از دوستات سیستم دیگه ای داره میتونی تست کنی ولی مواظب باش نسوزونی همرو

فرستاده شده از GT-S7582ِ من با Tapatalk

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

میتونید یک پاور گرین کارکرده 300 تا 535 وات ( مناسب برای سخت افزاری که دارید ) بین 30 تا 70 تومان خریداری کنید .
    فکر نمی کنم تعمیر کردنش به صرفه باشه ، مگر اینکه پاور مارک و با وات بالایی باشه !

قبلا این مشکل را تجربه کردم و چون نوشتید یکبار نیم ساعت کار میکرده و گاهی بلافاصله بعد از روشن شدن خاموش میشه احتمال زیاد مشکل پاور هست .
    برای دمای سی پی یو هم می تونید بعد از روشن کردن سیستم وارد بایوس بشید و دمای سی پی یو را چک کنید .
    مرسي از شما

- - - Updated - - -

من یه سیستم دیگه هم داشتم تک به تک قطعات رد با اون سیستم تعویض کردم تا بالاخره مشکل از مادربرد بود .
    شما هم اگه خودت یا یکی از دوستات سیستم دیگه ای داره میتونی تست کنی ولی مواظب باش نسوزونی همرو

ممنون دوست عزيز

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

قبل از اينكه سيستم من يه چنين مشكلي براش پيش بياد،وقتي خاموشش ميكردم با اينكه خاموش بود از اسپيكر صدا بوق مانند ضعيف ميومد مثل صداي سوت ضعيف شما ميدونين از چي ميتونه باشه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

قبل از اينكه سيستم من يه چنين مشكلي براش پيش بياد،وقتي خاموشش ميكردم با اينكه خاموش بود از اسپيكر صدا بوق مانند ضعيف ميومد مثل صداي سوت ضعيف شما ميدونين از چي ميتونه باشه؟

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •