تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: تو Google Maps چطوری مسیر و آدرس دو نقطه مشخص شده رو به غیر از نقطه پیش فرض پیدا کنم؟

آخر فروم باز jedivssith's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

8 تو Google Maps چطوری مسیر و آدرس دو نقطه مشخص شده رو به غیر از نقطه پیش فرض پیدا کنم؟

درود

من محل زندگیم رو به عنوان نقطه پیش فرض برای پیدا کردن مسیر بین خانه (نقطه اول) و محلی که باید برم (نقطه دوم) مشخص کردم که خیلی خوب Google Maps بهم میگه چطوری با ماشین می تونم از خونه برم به فلان نقطه تو تهران یا خارج از شهر. با این مشکلی ندارم و بلدم. اما من می خوام دو نقطه را مشخص کنم و Google Maps بهم بگه از کدوم مسیرها باید برم تا از نقطه اول به نقطه دوم برسم نه اینکه بیاد دوباره از نقطه پیش فرض من یعنی خانه و محل زندگی مشخص کنه. مثلا من خونم ستارخان است و الان من میدان آزادی هستم و می خوام از Google Maps کمک بگیرم و به هم مسیر حرکت با ماشین رو از میدان آزادی (نقطه اول) تا مثلا ولنجک (نقطه دوم) رو نقشه نشون بده و کاری به محل زندگیم که ستارخان است نداشته باشه و اونو به عنوان نقطه شروع حرکت در نظر نگیره.
    من نتونستم این کار رو بکنم و Google Maps باز محل زندگی و خونم رو به عنوان نقطه شروع حرکت برای رفتن به نقطه بعدی در نظر می گیره. اگر راهی هست که سوال و مشکل من رو حل کنه بفرمائید بدونم چطور میشه این کار رو کرد.

سپاس
    Last edited by jedivssith; 16-09-2016 at 15:35.

آخر فروم باز jedivssith's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

درود

من محل زندگیم رو به عنوان نقطه پیش فرض برای پیدا کردن مسیر بین خانه (نقطه اول) و محلی که باید برم (نقطه دوم) مشخص کردم که خیلی خوب Google Maps بهم میگه چطوری با ماشین می تونم از خونه برم به فلان نقطه تو تهران یا خارج از شهر. با این مشکلی ندارم و بلدم. اما من می خوام دو نقطه را مشخص کنم و Google Maps بهم بگه از کدوم مسیرها باید برم تا از نقطه اول به نقطه دوم برسم نه اینکه بیاد دوباره از نقطه پیش فرض من یعنی خانه و محل زندگی مشخص کنه. مثلا من خونم ستارخان است و الان من میدان آزادی هستم و می خوام از Google Maps کمک بگیرم و به هم مسیر حرکت با ماشین رو از میدان آزادی (نقطه اول) تا مثلا ولنجک (نقطه دوم) رو نقشه نشون بده و کاری به محل زندگیم که ستارخان است نداشته باشه و اونو به عنوان نقطه شروع حرکت در نظر نگیره.
    من نتونستم این کار رو بکنم و Google Maps باز محل زندگی و خونم رو به عنوان نقطه شروع حرکت برای رفتن به نقطه بعدی در نظر می گیره. اگر راهی هست که سوال و مشکل من رو حل کنه بفرمائید بدونم چطور میشه این کار رو کرد.

سپاس
    ساده بود و فقط کمی عجله کردم و جستجو نکرده اینجا سوال کردم که بد هم نشد و اگر سوال کسی بود جوابشو می گیره. فقط وقتی نقطه مبدا رو مشخص کردید باید نقطه مبدا که GPS نشون میده رو روش بزنید و یه جای دیگه به غیر از محل پیش فرض مبدا نشون میده رو با تایپ یه آدرس جدید یا با پیدا کردن روی نقشه اون رو نقطه مبدا قرار بدید. همینطور برای نقطه مقصد. اونوقت می تونید نقاط مبدا و مقصد رو هر جا که دوست دارید در نظر بگیرید. آدرس و اینکه کجا برید؛ کجا بپیچید، کجا از رمپ خارج بشید و وارد شید رو هم بصورت انگلیسی بسیار ساده و دقیق بهتون می گه که می تونید با دیگران تو هر برنامه چتی به اشتراک بزارید تا اونها رو تو پیدا کردن مسیر کمک کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •