تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: مشکلت در شناخت کارت گرافیک

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2016

پيش فرض مشکلت در شناخت کارت گرافیک

سلام بچه ها من می خواستم درایور جدید کارت گرافیک AMD رو نصب کنم برا همین با نرم افزار ddu که برای پاک کردن ریشه ای درایور قبلی بود پاک کردم و الان دیگه داخل منیج گرافیک AMD رو نمیشناسه و به جاش نوشته میکروسافت بایسیک دیسپلی اداپتور. الان نمی تون درایور جدید رو هم نصب کنم الان چی کار کنم که دوباره سیستم کارت گرافیک رو بشناسه ؟ممنونم.فقط سریع جواب بدید

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام بچه ها من می خواستم درایور جدید کارت گرافیک AMD رو نصب کنم برا همین با نرم افزار ddu که برای پاک کردن ریشه ای درایور قبلی بود پاک کردم و الان دیگه داخل منیج گرافیک AMD رو نمیشناسه و به جاش نوشته میکروسافت بایسیک دیسپلی اداپتور. الان نمی تون درایور جدید رو هم نصب کنم الان چی کار کنم که دوباره سیستم کارت گرافیک رو بشناسه ؟ممنونم.فقط سریع جواب بدید
    سلام.
    خب شما الان درایور را پاک کردید، معلومه که دیگه سیستم آن را نمیشناسد.
    شما باید درایور را نصب کنید تا دوباره سیستم به جای simple microsoft درایور درست را شناسایی کند.

البته ویندوز شما چیه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2016

پيش فرض

ویندوز ده هست .اخه وقتی اول ویندوز رو نصب می کنیم خودش میشناسه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2016

پيش فرض

من الان نصب کردن جدید ترینش رو که 16.2.1 هست اما خب یه گزینه اومده amd radeon setting و مثل قبلا گزینه سویچ نداره الان چجوری بازی رو سویچ کنم چون وقتی رو بازی کلیک می کنم میگه درایور اینتلت قدیمیه !!!قبلا که با ای ام دی سویچ می کردم می .فت اخرین نسخه ای ام دی که همینه رو دان کن ولی الان باید چی کار کنم؟ ممنونم

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

شما الان لپ تاپ داری یا دسکتاپ؟

بعد از نصب درایور AMD، الان در Device manager ت هر دو تا کارت گرافیک را نشان میدهد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2016

پيش فرض

من لپ تاپ دارم .

الان تو دوایس چک کردم هر دو رو نشون داده ولی تعجب می کنم بااینکه با ddu پاک کردم و ریست شد و یکی از /رافیک ها پرید و درایوری نداشت الان که من نسخه 16.2 رو نصب کردم تو دوایس دوباره زده زده نسخه 15.3 هست که همون نسخه قدیمیه DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD .ولی به شخصه تجربه ای که دارم لپ تاپ با گرافیک amd نگیرید ولی رو دسکتاپ amd خوبه

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من لپ تاپ دارم .

الان تو دوایس چک کردم هر دو رو نشون داده ولی تعجب می کنم بااینکه با ddu پاک کردم و ریست شد و یکی از /رافیک ها پرید و درایوری نداشت الان که من نسخه 16.2 رو نصب کردم تو دوایس دوباره زده زده نسخه 15.3 هست که همون نسخه قدیمیه DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD .ولی به شخصه تجربه ای که دارم لپ تاپ با گرافیک amd نگیرید ولی رو دسکتاپ amd خوبه
    اتفاقا من گرافیک کامپیوترم AMD است. آن هم خیلی موقع نصب اذیت میکنه.
    ضمن اینکه موقع آپدیت نیازی نیست که درایور قبلی را پاک کنید. روی همان قبلی آپدیت بریزید.

الان مجددا بدون پاک کردن درایور قبلی، نسخه 16.2 را نصب کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2016

پيش فرض

دوباره نصب کردم اما بازم تغییر نکرد تو منیج :|

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •