تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: درخواست راهنمایی خیلی مهم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض درخواست راهنمایی خیلی مهم

سلام دوستان.

من قصد خرید از سایت خارجی رو دارم ،بعلت اینکه ایران تحریم هست که خب نمیشه با آی پی خودم وصل بشم،از طرفی هم ارز به یورو هست و باید حتما خرید با آی پی آلمان باشه،ولی هر کاری که میکنم خریدم رد میشه در جوابش هم میگن که شما از وی پی ان استفاده میکنی! وی پی اس هم خریدم بازم مشکل پیش اومد اینبار مشکل زیپ کد و آی پی.
    در کل هربار تحت هر شرایطی پیام anonymized ip میگیرم و رد میشه خرید.

حالا میخواستم بدونم اینا چطوری استفاده از وی پی ان رو تشخیص میدن و چه راهی هست برای رفع این مشکل؟

ممنون.

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

سلام دوست عزیز اگرم بتونی خرید کنی ممکنه اصلا به دستت نرسه یا بستگی به سفارش مورد نظر با هزینه های سنگین گمرکی و پستی به دستت برسه که در بعضی مواقع از قیمت خود کالا بیشتر میشه

3. این کاربر از EhsanCPU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام دوست عزیز اگرم بتونی خرید کنی ممکنه اصلا به دستت نرسه یا بستگی به سفارش مورد نظر با هزینه های سنگین گمرکی و پستی به دستت برسه که در بعضی مواقع از قیمت خود کالا بیشتر میشه
    سلام آرت ورک هست،بعد از خرید اجازه پرینت در ابعاد اصلی رو میده،چیزی بصورت فیزیکی ارسال نمیشه.

از یه طرف ایران هنوز تو یلک لیست خیلی از سایتها هست! از طرفی سیستم اینا به وی پی ان و وی پی اس حساسه!

الان یا باید یکی از دوستان بزرگواری کنه یه راهی پیشنهاد بده یا اینکه باید مقدار ناچیزی کارمزد بدیم به دوستان واسطه علاوه بر دوبل شدن هزینه اون کار هم بیوفته دست شخص دیگه علاوه بر من

ماشالا کلا ایرانی تو دنیا دارای ارزش بسیار زیادیه ! اینو که میگم تا کسی خودش کارش گیر نکنه محاله درک کنه،خود من چن سال پیش پدر و مادرهایی که دربدر دنبال راهی میگشتن تا برای فرزندشون پول بفرستن یا اونایی که دربدر دنبال دارو بودن رو شاید درست درک نمیکردم ناراحتیشون رو ولی الان کاملا میفهمم
    Last edited by saman123123; 31-08-2016 at 10:26.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •