تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: شناخته نشدن هارد بعد از low level format

داره خودمونی میشه hyesteghlal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض شناخته نشدن هارد بعد از low level format

سلام دوستان من یه هارد pqi 500gig دارم خواستم بدمش به کسی استفاده کنه و قبلش برای این که دیگه اطلاعاتم قابل برگشت نباشه با نرم افزار Hard disk Low level format فرمتش کردم خیلی طول کشید اما فرمت شد و تمام شد
    اما بعد از فرمت وقتی وصلش مبکنم به لپتاپ چراغش روشن میشه فعال میشه و دیسک هم میچرخه و تو قسمت devices هم میاد و مینویسه که وصل شده اما تو فایل اکسپلورر نمیاد و جزو درایو ها شناخته نمیشه
    تو قسمت پارتیشن بندی هم هست اما unlocated هیت و هیچ گزینه ایش فعال نیست که بشه کاریش کرد
    روی چتدتا دستگاه دیگه هم امتحان کردم اجرا نشد
    چکارش باید بکنم؟؟
    Last edited by hyesteghlal; 30-08-2016 at 15:35.

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان من یه هارد pqi 500gig دارم خواستم بدمش به کسی استفاده کنه و قبلش برای این که دیگه اطلاعاتم قابل برگشت نباشه با نرم افزار Hard disk Low level format فرمتش کردم خیلی طول کشید اما فرمت شد و تمام شد
    اما بعد از فرمت وقتی وصلش مبکنم به لپتاپ چراغش روشن میشه فعال میشه و دیسک هم میچرخه و تو قسمت devices هم میاد و مینویسه که وصل شده اما تو فایل اکسپلورر نمیاد و جزو درایو ها شناخته نمیشه
    تو قسمت پارتیشن بندی هم هست اما unlocated هیت و هیچ گزینه ایش فعال نیست که بشه کاریش کرد
    روی چتدتا دستگاه دیگه هم امتحان کردم اجرا نشد
    چکارش باید بکنم؟؟
    با سلام .

بعد از LLF کردن هارد دیسک حتماً باید Initialize (بصورت MBR) و پارتیشن بندی و با یکی از فایل سیستمها مثلاً NTFS فرمت بشه . برای انجام اینکارها پیشنهاد میکنم از نرم افزار MiniTool Partition Wizard Professional استفاده کنید .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •