تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: سوال در مورد خروجی HDMIگرافیک کامپیوتر و تلوزیون 48اینچ!!

آخر فروم باز ali_mohandes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    IN System

پيش فرض سوال در مورد خروجی HDMIگرافیک کامپیوتر و تلوزیون 48اینچ!!

سلام یه تلوزیون اسمارت JUC8920 که48اینچ هستش 4K وانطباق تصویرش هم 1000هرتزهست
    حالا خروجی HDMI کارت گرافیک رو می زنم بهش کیفیتش کم میشه...ولی با مانیتور20اینچ کیفیت عالیه...این مشکل از کیفیت کم کارت گرافیکه دیگه درسته؟؟؟چون یه فیلم 4K روی یو اس بی ریختم روی تلوزیون دیدم عالی بود...حرف نداشت..
    کارت گرافیک AMD Radeon HD6570 هستش لطفا راهنمایی کنید با سپاس

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

حالا خروجی HDMI کارت گرافیک رو می زنم بهش کیفیتش کم میشه...ولی با مانیتور20اینچ کیفیت عالیه...این مشکل از کیفیت کم کارت گرافیکه دیگه درسته؟؟؟چون یه فیلم 4K روی یو اس بی ریختم روی تلوزیون دیدم عالی بود...حرف نداشت..
    بعد از وصل کردن HDMI، تنظیمات رزولوشن نمایشگر دوم را درست میکنی؟

تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    IN System

پيش فرض

بعد از وصل کردن HDMI، تنظیمات رزولوشن نمایشگر دوم را درست میکنی؟
    میشه بیشتر توضیح بدین؟؟من هم ورکاری کردم ولی نمی دونم شایدم اون تنظیمات نبوده اگه میشه بگین کجا باید این تنظیماتو پیدا کنم؟

کیفیت کم کم نیست اون جوری که میخوام نیست...با سپاس از راهنمایی

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوست عزیز
    هنگامیکه تلویزیون را به کامپیوتر وصل می کنید، کارت ویدئوی کامپیوتر را روی یکی از رزولوشن های استانداردی که در جدول زیر 2160x x 3840شده اند تنظیم کنید. تلویزیون به طور خودکار روی رزولوشنی که انتخاب کردید تنظیم می شود. توجه کنید که رزولوشن بهینه و توصیه شده
    در 60 هرتز می باشد.
    انتخاب رزولوشنی که در این جدول قید نشده ممکن است منجر به صفحه تیره شده یا فقط نشانگر نیرو روشن شود. به دفترچه راهنمای کاربر کارت گرافیک
    خود برای رزولوشن های سازگار مراجعه کنید.

فایل زیر را دانلود و آنچه در رابطه با تلویزیونتان است را مطالعه کنید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    IN System

پيش فرض

دوست عزیز
    هنگامیکه تلویزیون را به کامپیوتر وصل می کنید، کارت ویدئوی کامپیوتر را روی یکی از رزولوشن های استانداردی که در جدول زیر 2160x x 3840شده اند تنظیم کنید. تلویزیون به طور خودکار روی رزولوشنی که انتخاب کردید تنظیم می شود. توجه کنید که رزولوشن بهینه و توصیه شده
    در 60 هرتز می باشد.
    انتخاب رزولوشنی که در این جدول قید نشده ممکن است منجر به صفحه تیره شده یا فقط نشانگر نیرو روشن شود. به دفترچه راهنمای کاربر کارت گرافیک
    خود برای رزولوشن های سازگار مراجعه کنید.

فایل زیر را دانلود و آنچه در رابطه با تلویزیونتان است را مطالعه کنید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اون رزولیشن 4K و 60هرتز رو تنظیم کردم قبلا...60هرتز خیلی کمه...تلوزیون 1000هرتزه اون قت 60 هرتز؟؟؟!!
    همه کامپیوتر ها اینجورین یا نه به خاطر گرافیکه؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

اون رزولیشن 4K و 60هرتز رو تنظیم کردم قبلا...60هرتز خیلی کمه...تلوزیون 1000هرتزه اون قت 60 هرتز؟؟؟!!
    دوست عزیز
    بخاطر کارت گرافیک تان است شما باید از کارت گرافیک های با قابلیت 4k استفاده کنید مانند Firepro W9100 و-AMDFX-8150Core i5-4670K وغیره و احتمالا باید مادربورد تان هم این کارتها را پشتیبانی کند.
    شما می توانید برای اطلاعات بیشتر با متخصصین در این امور مشورت کنید. یا در بازار و یا در انجمن سخت افزاری همین سایت
    Last edited by matinpour; 10-08-2016 at 10:08.

آخر فروم باز amirpcp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    کجا زده 1000 هرتز ؟ ، همین راهنمایی که دوستمون دادند رو صفحه ی 210 رو ببینید و همینطور جداول صفحات بعد در این رزولوشن 60 هرتز زده

تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    IN System

پيش فرض

دوست عزیز
    بخاطر کارت گرافیک تان است شما باید از کارت گرافیک های با قابلیت 4k استفاده کنید مانند Firepro W9100 و-AMDFX-8150Core i5-4670K وغیره و احتمالا باید مادربورد تان هم این کارتها را پشتیبانی کند.
    شما می توانید برای اطلاعات بیشتر با متخصصین در این امور مشورت کنید. یا در بازار و یا در انجمن سخت افزاری همین سایت
    مرسی از راهنمایی
    بله سخت افزار رو بلدم فقط می خواستم مطئن بشم که کارت گرافیک کیفیتش پایینه که مطمئن شدم...
    سلام دوست عزیز
    کجا زده 1000 هرتز ؟ ، همین راهنمایی که دوستمون دادند رو صفحه ی 210 رو ببینید و همینطور جداول صفحات بعد در این رزولوشن 60 هرتز زده
    من نفگتم جایی زده تلوزیونی که خریدم انطباق تصویرش 1000هرتزه..
    ممنون که منو راهنمایی کردین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2016

پيش فرض

سلام خدمت خدمتگزاران عزیز
    من ال ای دی
    سامسونگمدل UA55HU8500 دارم خواستم گیرنده دیجیتال فعال کنم توی منو مخفی رفتم 1.لوکال ست نداره
    2.پس از کلی خربکاری تصویر وارونه شد دوباره با کلی تغییرات به حالت اولیه در اوردم و بهد از روشن شدن تصویر
    یک حالت سایه روشن پیدا کرده
    از دوستان خواهشمندم راهنمایی کنین سپاسگزارم

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوست عزیز
    شما باید از کابل با کیفیت و نسل جدید
    ،HDMI 2.0 که سرعت بالا و کیفیت عالی که برای 4k بسیار عالی است استفاده کنید.
    در این تایپیک هم توضیح کامل داده ام

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by matinpour; 09-11-2016 at 18:05.

11. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •