کمک کمک : چه جوری میتونم برنام خودم رو در تسک منیجر مخفی کنم؟
کمک کمک : چه جوری میتونم برنام خودم رو در تسک منیجر مخفی کنم؟
با سلام
منظورتون اينه كه مي خواهيد هنگام اجرا شدن از ديد ويندوز مخفي بمونه ؟
امكان نداره.
هر برنامه اي كه توي حافظه رزيدنت باشه توي تسك منجر مياد.
ولي اگه ميخواي ويروس يا يك چيزي مثل اين بسازي بايد اصول كاري رو بلد باشي.
يعني بايد برنامه خودت رو توي يك از فايلهاي اصلي ويندوز تزريق كني كه كار خيلي سختيه و اينجوري ديده نميشود.
سلام
اول از همه - يك جا سوال خودتون رو مطرح كنيد.
دوم - اگر مي خواهيد فرم و برنامه رو قائم كنيد . راه هايي داره.
اما اگر مي خواهيد در تسك منيجر نشون نده. هيچ راهي نداره.
اگر خواستيد . فرم رو قائم كنيد. توي اين تاپيك نتايج خيلي خوبي گرفته شده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باي
راستشو بخواین تو نت ورک من بعضیها برای بعضی کارها کارت شبکه شونو در می ارن.
من میخام یه برنامه بنویسم تا دایما اتصال به نتورکو چک کنه و اگه قطع بود یه کاری بکنه.
در ضمن میخام این یوزرهای مزاحم اجرا بودن برنامه رو نبینن ونتونن اونو ببندن.
شذيذا موافقم.نوشته شده توسط soldier
دقت كن رفيق.
امیر جان بهتر بود یه تاپیک برای این پرسشتون میذاشتید چون هم زودتر به پاسخ می رسیدید هم اینکه نظم تاپیک های دیگه را به هم نمی زدیدنوشته شده توسط amirtak2007
این کار یعنی اینکه برنامه ی شما اجرا نشه و برای همین کار غیر ممکنیه در اصل تسک منیجر یه پنجرس که هر برنامه ای که جزیی از فضای ram را اشغال كرده نشون ميده پس اين كار غير ممكنهنوشته شده توسط amirtak2007
سلام
خوبه كه در هرموردي كاربران نظر ميدهند ولي اينكه چطور با اين اطمينان ميگيد نميشه من نميدونم!!
چيزي كه هميشه بايد به خاطر داشته باشيد اين است كه شمااولين برنامه نويس تاريخ نيستيد و قبل از شما هم ديگران به اين سوالات برخورد كرده اند و مطمئن باشيد براي 99.99 سوالات هم پاسخ پيدا شده.
در مورد مخفي كردن يك Process بايد از Rootkit استفاده كنيد. تو قسمت دات نت هم سوال مشابه اي مطرح شده است كه يك كتاب و يك سايت معرفي شده . ميتوانيد به اونجا يك نگاهي بيندازيد.
در اين مورد هم كه هربرنامه اي كه تو حافظه مياد بايد تو تسك منيجر بياد هم اينطور نيست . مثلا سرويسهايي كه روي دستگاه شما اجراشده اند را مي توانيد در تسك منيجر ببينيد؟!
اولاً ببخشید که این قدر با قاطعیت گفتم که امکان نداره اما ما هر موقع از تسک منیجر شنیدیم گفتن امکان این کار وجود نداره حالا حتماً شما تمام این افراد را هم زیر سوال بردید اما منظورتون از سرویسهایی که اجرا میشه چیه؟نوشته شده توسط NoneForce
در ضمن پس تسک منیجرچجوری برنامه های فعال و غیر فعال را تشخیص میده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)