تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: مشکل در تعویض دنده تیبا2

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض مشکل در تعویض دنده تیبا2

با سلام و عرض ادب خدمت دوستان
    دو ماهی هست که یک تیبا2 خریداری کردم. حدود 90 کیلومتر کارکرده. تعویض دنده بسیار سخت انجام میشه. مخصوصا در شروع حرکت دنده 1 به سختی جا میره. دنده عقب هم همینطوره. کلا خیلی رو مخه.
    می خواستم بدونم طبیعیه ؟ و به مرور زمان با افزایش کارکرد حل میشه مشکل ؟ یا اینکه روغن گیربکس عوض کنم؟ پیشنهادتون چیه ؟
    ممنون

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

سلام ببرین واسکازینش رو چک کنین ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام ببرین واسکازینش رو چک کنین ...
    اگر نیاز بود که واسکازین عوض بشه، چه واسکازینی پیشنهاد میدین ؟ که جواب پس داده و مطمئن باشه

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام
    همونطور که دوست عزیزمون گفت واسکازین چک بشه. البته چون مشکل شما بیشتر تو دنده 1 و عقب هست، واسکازین زیاد نمیتونه دلیلش باشه (البته موثر هست) و اگه با صدا و سفت جا میزه دلیل اصلی کلاچ هستش. شما کلاچ رو بیار بالاتر و امتحان کن. توی اکثر ماشین های ایرانی مسئله ی دیسک و صفحه خیلی خیلی شایع هستش و اگه تا حالا کارخونه ایش عوض نشده باشه احتمالا از دیسک و صفحه هستش

5. این کاربر از amir z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام
    همونطور که دوست عزیزمون گفت واسکازین چک بشه. البته چون مشکل شما بیشتر تو دنده 1 و عقب هست، واسکازین زیاد نمیتونه دلیلش باشه (البته موثر هست) و اگه با صدا و سفت جا میزه دلیل اصلی کلاچ هستش. شما کلاچ رو بیار بالاتر و امتحان کن. توی اکثر ماشین های ایرانی مسئله ی دیسک و صفحه خیلی خیلی شایع هستش و اگه تا حالا کارخونه ایش عوض نشده باشه احتمالا از دیسک و صفحه هستش
    سلام. به نظرتون تا سرویس اولیه صبر کنم؟

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام. به نظرتون تا سرویس اولیه صبر کنم؟
    آره صبر کن اگه بهتر نشد که نمایندگی برات قطعات مورد نیاز رو ثبت میکنه و تعویض میکنن

8. این کاربر از amir z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با سلام و عرض ادب خدمت دوستان
    دو ماهی هست که یک تیبا2 خریداری کردم. حدود 90 کیلومتر کارکرده. تعویض دنده بسیار سخت انجام میشه. مخصوصا در شروع حرکت دنده 1 به سختی جا میره. دنده عقب هم همینطوره. کلا خیلی رو مخه.
    می خواستم بدونم طبیعیه ؟ و به مرور زمان با افزایش کارکرد حل میشه مشکل ؟ یا اینکه روغن گیربکس عوض کنم؟ پیشنهادتون چیه ؟
    ممنون
    حتما ماشین رو ببرید نمایندگی ٬ احتمال زیاد گیرباکس ایراد فنی داره و اگر در همین کیلومتر کارکرد مشکلش رو نتونن حل کنن یک پک کامل گیرباکس نو میندازن رو ماشین شما .
    دقت کنید ماشین شما زیر ۵ هزارکیلومتر هر مشکلی داشته باشه فقط باید تعویض بشه و تعمیر نمیشه . هرکسی هم گفت بعد از ۵ هزارتا خوب میشه یا بعدا بیار میخواد از زیر این کار در بره .

10. 2 کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •