تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: تجربیات شما از مزایا و معایب اینترنت ADSL،3G،4G و wireless نسبت به همدیگر

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض تجربیات شما از مزایا و معایب اینترنت ADSL،3G،4G و wireless نسبت به همدیگر

سلام دوستان

با وضعیت خطوط مسی در ایران و مشکلات نویز و...به این دید رسیدم که ظاهرا باید قید اینترنت adsl رو در ایران زد

گفتم دوستان تجربیاتشون رو از استفاده از دیگر روش ها مثل 3g,4g و...نسبت به adsl بفرمایند تا ما هم بین انتخاب بین اینها،سبک و سنگین کنیم.

با تشکر

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

دوستان چرا این تایپیک خالی مونده،من دیدم دوستانی که هم اینترنت adsl دارند هم 3g و 4g

خب بیان مزیتها و معایب هر کدوم رو بگن نسبت به بهم،ما هم بدونیم چی به چیه،مثلا کدوم قیمتش بالاست،کدوم پینگش پایینه و...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

برای اینکه اسپم نشه خودم یه عیبی از اینترنت وایرلس رو نسب به Adsl بگم

عیبش اینه که تجهیزات گرونتری داره،شاید حداقل 400 هزارتومن پول تجهیزاتش باشه در صورتی که adsl با یه مودم نهایت 100 هزارتومنی کارتون راه میفته

قیمت هر گیگ هم تو شهرمون دیدم که یکیه،هر دوشون تقریبا 4000 تومنه

ولی از پینگ و قطع و وصلی متاسفانه خبر ندارم

با تشکر

3. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوست عزیز فقط ADSL. بقیه ثبات ندارن و اعصاب خورد کن هستن. اگه دنبال یک اینترنت باکیفیت می گردی از ADSL استفاده کن .ولی خوب بقیه(3g , lte) استیبل نیستن.

5. این کاربر از hojjat_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه britain's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

به دلیل عقب افتادگی ذهنی مسئولین مخابرات سیم های مسی کلا توصیه نمی شه ... سرعت رادیویی ها 10 الی 1000 برابر هست ... قیمت هر گیگ گران تر هست فعال

7. این کاربر از britain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه britain's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

دوست عزیز فقط ADSL. بقیه ثبات ندارن و اعصاب خورد کن هستن. اگه دنبال یک اینترنت باکیفیت می گردی از ADSL استفاده کن .ولی خوب بقیه(3g , lte) استیبل نیستن.
    adsl به تاریخ پیوسته دوست عزیز .... محدودیت سرعت هم که روی خط می زارن ... آبونمان هم که می گیرن !!!!! فقط یه مشت نمی زنن توی صورتتون .... که بازم خودش خیلی خوبه

9. این کاربر از britain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

adsl به تاریخ پیوسته دوست عزیز .... محدودیت سرعت هم که روی خط می زارن ... آبونمان هم که می گیرن !!!!! فقط یه مشت نمی زنن توی صورتتون .... که بازم خودش خیلی خوبه
    فرمایش شما کاملا صحیح است ولی در کشور ما هنوز سرویس های ترجی و فورجی با کییفیتی هنوز توسط هیچ اپراتوری ارائه نشده است.من 7 ماه به خیال اینکه اینترنت با کیفیتی و با سرعت بالایی رو با سرویس های تحت موبایل داشته باشم قطع کردم ولی در آخر مجبور شدم برگردم ADSL. در ضمن اگه یک سرچی در سایت های اینترنتی بزنید متوجه خواهید شد که پبنگ سرویس های مبتنی بر موبایل نسبت به ADSL خیلی زیاد هستش.

11. این کاربر از hojjat_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •