تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 19

نام تاپيک: عزت نفس

داره خودمونی میشه super smart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض عزت نفس

سلام دوستان عزیز

مطمئنم خیلی از شما با عزت نفس آشنایی دارین و میدونین که یکی از مهمترین عوامل در زندگی انسانه

متاسفانه برخی از ماها عزت نفس نداریم

بنظرتون چه عواملی باعث شده که عزت نفس در ما بمیره؟

عزت نفس رو چطور افزایش بدیم؟

کلا نظرتون در مورد عزت نفس چیه؟

2. 4 کاربر از super smart بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام
    ممنون از تگتون دوست عزیز.

من خودم عزت نفسی ندارم و دلیلش رو هم در رفتار نادرست پدر و مادرم با من بویژه در جامعه و بین آشنایان و آن هم در دوران نوجوانی که این مساله بسیار پر رنگ بود میدونم ...

من هم در سنین حساس نوجوانی مشگلاتی داشتم اما درست نبود که پدر و مادرم بجای پشتیبانی، به تخریب شخصیت ام بپردازند که امروز این چنین سرخورده و بی غرور باشم ... من هم مانند جمله ی "آینه چون نقش تو بنمود راست خود شکن آیینه شکستن خطاست" سالهاست که خودم را شکسته ام.

دلیل پر رنگش این بود و دلایل دیگری همچون عشق کاملا یک طرفه هم در از بین رفتن عزت نفس ام بسیار تاثیر گذار بود... کسی را دوست داشتم که از من متنفر شده بود ...

4. 4 کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه stabesh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام
    ممنون از تگتون دوست عزیز.

من خودم عزت نفسی ندارم و دلیلش رو هم در رفتار نادرست پدر و مادرم با من بویژه در جامعه و بین آشنایان و آن هم در دوران نوجوانی که این مساله بسیار پر رنگ بود میدونم ...

من هم در سنین حساس نوجوانی مشگلاتی داشتم اما درست نبود که پدر و مادرم بجای پشتیبانی، به تخریب شخصیت ام بپردازند که امروز این چنین سرخورده و بی غرور باشم ... من هم مانند جمله ی "آینه چون نقش تو بنمود راست خود شکن آیینه شکستن خطاست" سالهاست که خودم را شکسته ام.

دلیل پر رنگش این بود و دلایل دیگری همچون عشق کاملا یک طرفه هم در از بین رفتن عزت نفس ام بسیار تاثیر گذار بود... کسی را دوست داشتم که از من متنفر شده بود ...
    سلام
    ای بابا چرا این طوریه روحیه تون
    قبول دارم خانواده و اطرافیان خیلی تاثیرگذارند اما از یه سنی خود آدم متوجه میشه که در شکستن خودش زیاده روی کرده و باید مهربان تر با خودش برخورد کنه منم این مشکل رو دارم اونم به خاطر اینکه اطرافم آدمایی بودن که اعتماد به سقف داشتن و خودخواه بودن این شد که من تصمیم گرفتم مثل اونا نباشم اما فکر کنم زیاده روی کردم و خودمو خیلی دست کم میگیرم البته با یه مشاور صحبت کردم گفت تو خوبی نرمالی فکر می کنی چون دور بریات خیلی زیادی اعتماد به سقف دارن اما یه مدت قبلش دنبالش بودم راههای بیشتر شدن اعتماد به نفس و عزت نفس رو پیدا کنم اما چیزی خاصی پیدا نکردم دوستان اگه میدونن راهنمایی کنن
    ممنونم

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

6. 4 کاربر از stabesh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام
    ای بابا چرا این طوریه روحیه تون
    قبول دارم خانواده و اطرافیان خیلی تاثیرگذارند اما از یه سنی خود آدم متوجه میشه که در شکستن خودش زیاده روی کرده و باید مهربان تر با خودش برخورد کنه منم این مشکل رو دارم اونم به خاطر اینکه اطرافم آدمایی بودن که اعتماد به سقف داشتن و خودخواه بودن این شد که من تصمیم گرفتم مثل اونا نباشم اما فکر کنم زیاده روی کردم و خودمو خیلی دست کم میگیرم البته با یه مشاور صحبت کردم گفت تو خوبی نرمالی فکر می کنی چون دور بریات خیلی زیادی اعتماد به سقف دارن اما یه مدت قبلش دنبالش بودم راههای بیشتر شدن اعتماد به نفس و عزت نفس رو پیدا کنم اما چیزی خاصی پیدا نکردم دوستان اگه میدونن راهنمایی کنن
    ممنونم

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
    درون درگه عشق چه محتاج نشستم
    تو هر شام مهتاب بیادت شکستم.

8. 3 کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه سرهنگ معمر قذافی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    IslamicShitPublic

پيش فرض

عزت نفس اگر در یک برهه زمانی (مخصوصا نوجوانی ) ب هر دلیلی تحت تاثیر قرار گرفت تاثیرشو در آینده میذاره (حتی ممکنه آینده رو ب نابودی بکشونه )

حیف هزینه هایی که برای هیپنوتراپی کردم!

راهکارش خود فریبی و تظاهر ولاغیر

10. 2 کاربر از سرهنگ معمر قذافی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

ممنون از مشارکتتون

پیرو صحبت های دوستان من نظرم اینه که عزت نفس در دوران کودکی ما تو نطفه خفه شده وقتی که پدر و مادر جلوی همه، ما رو تحقیر میکردن (در حالی که خودشون نمیدونستن این باعث میشه

عزت نفس در ما بمیره ) اما الان میشه عزت نفس رو تقویت کرد عزت نفس یه چیز اکتسابیه که به زعم من مث دماسنج میمونه که با رفتارای ما کم و زیاد میشه

اگه بخوایم صادق باشیم تو زندگیمون هیچ احترامی واسه خودمون نذاشتیم و همش به فکر نظر دیگران بودیم. آدمای مهر طلب!

ما 80 درصد روزمون رو با خودمون هستیم و مابقیش با دیگران پس باید خودمونو بیشتر از دیگران دوست داشته باشیم

البته یه چیزم هست که عزت نفسمون رو نابود میکنه و اونم منتقد درونه!

12. 4 کاربر از super smart بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

نمیدونم به موضوع ربط پیدا میکنه یا نه ، ولی من تقریبا از نوجوانی تا قبل از خدمت خیلی سر نترسی داشتم به اصطلاح جسور بودم حقم رو هر چی بود با هر روشی میگرفتم اصلا در مقابل هیچ چیز و هیچ کس کم نمیاوردم
    ولی الان چون به همه چیز عقلانی نگاه میکنم مثلا با خودم میگم اینجا اگه حق من فلان قدر از دست رفته حالا با دوندگی و دعوا و ... که حساب کنی نمیصرفه اینجا برم دنبالش چون چیزی که هزینه میکنم بیشتر از چیزی هست که بدست میارم. خیلیا شاید فکر کنن من کم میارم یا چیز دیگه ولی الان خوشحال ترم نسبت به قبل.

14. 3 کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه navidbozorgtar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

ببین عزت نفس رو چی معنی میکنی ؟! عزت نفس برا من یعنی گور پدر صحبت بقیه ...برای شما شاید یعنی چیزی که بقیه میگن مهمه یا درسته که من میگم شاید "درسته" ولی " به درک" ... چرا به درک ؟ چون من دنیای خودمو دارم /سوالات ذهنی خودم / دغدغه های خودم و انقدر دغدغه ذهنی دارم که عملا دیگه حوصله فکر کردن به چرت و پرت های واقعی یا دروغی دیگران حتی خانوادم هم ندارم ... ببین شاید همه ما تو بچگی حالا نگم تحقیر یه نوع توهین هایی شنیدیم اما اینوری نیست که عزت نفست خاموش بشه عین کلید ... شرایط تغییر میکنه یا تغییرش میدی یا ممکنه به جایی برسی (بنده) که این کلمه برات بی معنی بشه ... به عبارتی بجای اینکه نگران عزت نفست باشی سعی کنی زندگی کنی ... به نظرم عزت نفس شما یا هرکسی ازونجایی ضربه میخوره که در اعماقتون با حرف توهین امیز طرف مقابل یجورایی موافقین و اون دید رو نسیت به خودتون دارین ...

16. 2 کاربر از navidbozorgtar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

ببین عزت نفس رو چی معنی میکنی ؟! عزت نفس برا من یعنی گور پدر صحبت بقیه ...برای شما شاید یعنی چیزی که بقیه میگن مهمه یا درسته که من میگم شاید "درسته" ولی " به درک" ... چرا به درک ؟ چون من دنیای خودمو دارم /سوالات ذهنی خودم / دغدغه های خودم و انقدر دغدغه ذهنی دارم که عملا دیگه حوصله فکر کردن به چرت و پرت های واقعی یا دروغی دیگران حتی خانوادم هم ندارم ... ببین شاید همه ما تو بچگی حالا نگم تحقیر یه نوع توهین هایی شنیدیم اما اینوری نیست که عزت نفست خاموش بشه عین کلید ... شرایط تغییر میکنه یا تغییرش میدی یا ممکنه به جایی برسی (بنده) که این کلمه برات بی معنی بشه ... به عبارتی بجای اینکه نگران عزت نفست باشی سعی کنی زندگی کنی ... به نظرم عزت نفس شما یا هرکسی ازونجایی ضربه میخوره که در اعماقتون با حرف توهین امیز طرف مقابل یجورایی موافقین و اون دید رو نسیت به خودتون دارین ...
    با جمله آخر شما موافقم ادم تا وقتی خودشو نتونه باور کنه از دید دیگران به خودش نگا میکنه

امضاتون هم که یه دنیا حرفه Fargo

18. این کاربر از super smart بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه amirmahmod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

سلام
    این عزت نفس واقعا موضوع توداریه من خودم هنوز دارم ریشه های عزت نفس پایینم رو پیدا میکنم ولی حداقل دیگه افسردگی ندارم
    همونطور که دوستان گفتن تحقیرای که دیگران به ما کردن باعث کمبود عزت نفس شده ولی موضوع خیلی عمیق تر از این حرفاست موضوع سردر باورهای مذهبی فرهنگ ومحیط داره منظورم اینکه عوامل زیادی وجود داره
    ولی میتونم بگم اصلی ترین دلیلش احساس گناه هستش که به خورد ما دادن و ما واقعا خیال میکنیم این احساس گناهی که داریم درسته در صورتی که این احساس گناه زاییده افکاریه که ما به اشتباه از فرهنگ مذهب برداشت کردیم.
    ما خودمون رو دوست نداریم به خاطر همین اگه دقت کرده باشید خیلی ها دوست ندارن صدای ضبط شده خودشونو گوش بدن واحساس بدی پیدا میکنن
    و راهشم اینکه یه خورده به این احساس گناه شک کنیم و تحقیق بیشتری کنیم و خدایی رو باور کنیم که گناهان مارو میبخشه .
    نباید کمال گرا بود نمیشه انتظار داشت که هیچ وقت در زندگی شکست نخوری در حالی که باید شکست بخوری تا یاد بگیری چجوری برنده باشی کمال گرا بودن رو تصمیم گیری ما هم تاثیر میزاره باعث میشه انرژی وحشتناکی رو موقع تصمیم گیری از ما بگیره و آخر سرهم میبینی هیچ رضایتی از تصمیمی که با اون همه انرژی گرفتی نداری چون فکر میکنی باید بهترین تصمیم ممکن رو بگیری در حالی که اشتباه میکنی هیچ وقت نمیشه بهترین تصمیم ممکن رو گرفت میدونید چرا چون اولا مثلا برای خرید یه کتونی مناسب باید تمام فروشگاهای جهان رو گشت تا بشه بهترین کتونی در جهان رو که پولشم نداری پیدا کنیدوما برای اینکه تصمیم درستی بگیری باید از قبل تصمیم های غلط زیادی گرفته باشی تا تجربه داشته باشی و تصمیم خوب بگیری پس کمال گرا نباش.
    چرا گفتم کمال گرا چون افراد با عزت نفس پایین بسیار کمال گرا هستند و دیر تصمیم میگیرن وخیلی هم زود ازتصمیمشون منصرف میشن درحالی که اونایی که عزت نفس بالایی دارن به سرعت تصمیم میگرن و ادامش میدن و با جرات میتونم بگم که 90 درصد افراد درجامعه عزت نفسشون پایینه
    و میشه ساعت ها درباره این موضوع بحث و گفتگو کرد مقاله ها نوشت برای همین میگم موضوع تو داریه امیدوارم فقط تونسته باشم سرنخی داده باشم برای شناخت بهتر عزت نفس.

20. 8 کاربر از amirmahmod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •