با سلام
من حدود 800 میخوام پول بدم میخواستم ببینم یه گوشی خوب از همه نظر و زیبا توی این رنج قیمت چیست؟
و کلا کدوم مارک گوشی بهتره سامسونگ, سونی یا هواوی ؟
با تشکر
با سلام
من حدود 800 میخوام پول بدم میخواستم ببینم یه گوشی خوب از همه نظر و زیبا توی این رنج قیمت چیست؟
و کلا کدوم مارک گوشی بهتره سامسونگ, سونی یا هواوی ؟
با تشکر
Last edited by Alinda; 27-06-2016 at 10:43.
باید بگین اولویت اصلیتون دقیقا چیه؟؟دوربین خوب...باتری ...صفحه بزرگ یا کوچیک...زیبایی و شیکی...کیفیت صدا...و...
هیچ گوشی نیس ک همه چیش کامل باشه!
اما بهرحال ب نظر من
هواوی رو ک کلا فرموش کنین...
از سونی میشه Sony Xperia Z2 D6503 حدود 800تومن خرید یا با حدود 900تومن Sony Xperia Z3
از سامسونگ Samsung Galaxy J5 2016 هم گزینه خوبیه حدود 750تومن و البته Samsung Galaxy J7 2016 با صفحه بزرگتر و مشخصات کمی بهتر حدود 800
از اچ تی سی هم HTC One M8 حدود 850 و البته HTC One E8 حدود 750 و همچنین HTC Desire 826 حدود 750 گوشیای خوبین...
از الجی هم LG G3 - 32GB حدود 800تومنه و قابل بحثه...
کلا سونی ها جز ظاهر نسبتا شیک چیز خاص دیگه ای ندارن...
سامسونگ هایی ک معرفی کردم جدیدا و مشخصات کلی خوبی دارن مخصوصا باتری عالی و دوربین خوب و کیفیت صفحه خوب...اما خب زیبایی خاصی ندارن...
اچ تی سی ها دوربین متوسطی دارن و باتری قابل قبول اما کیفیت صدای عالی و ظاهر بسیار شیک مخصوصا m8 و رابط کاربری دوس داشتنی تر...
الجی جی3 هم دوربین خوبی داره کیفیت صفحه قابل قبولی داره اما خب باتریش خوب نیس و جنس بدنه و زیبایی خاصی نداره...
در نهایت ب نظر من j5 یا j7 نسخه 2016 ب نظرم انتخاب بهتری هستن...
اینو میگم فراموش نکن .
هرگز به گوشی های هوآوی فکر نکن . داشتنش که هیچی ..حتی موقع فروشش هم یک چهارم قیمت هم ازت نمیخرن !
تا این قیمت سامسونگ سری J خیلی خوبه . J5 2016 گیر اوردی حتما بخری . بهترین هست .
سلام
دوست من به galaxy a5 و galaxy a3 2016 هم نگاهی بنداز .
زیبا و خوش دست و قدرتمندن.
خیلی ممنون از راهنمایی های همتون
نظرتون در مورد اینکه میگند گوشی های سامسونگ خیلی هنگ میکنه چیه؟
Last edited by Alinda; 30-06-2016 at 23:33.
سونی ژاپن بهترین گزینه هست
سامسونگ از نظر پشتیبانی اندروید افتضاح هست
و هوآوی هم از هر نظر آشغال چینی هست
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
جمع بستن در مورد همه گوشی های یه شرکت درست نیست شما بهتره یه مدل رو انتخاب کنید و بعد برین راجع بهشن تحقیق کنید
مثلا همین هواوی من خودم یه بار نقره داغ شدم از دستش ولی الان مدل honor 4c داره که من دیدم و خوشم اومده ازش ولی در کل هواوی نخرین!
سامسونگ مدل های سری j و a در میان رده ها عالین فقط توجه کنید بعضی از مدل ها چراغ نوتیفیکشن یا سنسور تنظیم نور یا یو اس بی otg ممکنه نداشته باشن( همه رو با هم نه ولی ممکنه یکی دوتاشون رو نداشته باشن )
گوشی های سونی از نظر اپدیت خیلی خوبن (پرچم دارهاش سونی زد با 4.1 اومد تا 5.1 همه اپدیت ها رو گرفت!) ولی یه عیبی که دارن سیستم عامل پرچم دارش و میان رده و پایین رده همه مثل همه و بجز مشخصات و بعضی امکانات سخت افزاری بین اندروید m4 و z4 تقریبا هیچ تفاوتی نیست ولی برعکس سامسونگ بین سری های مختلف امکانات نرم افزاری مختلفی هم میزاره
در مورد اچ تی سی اصلا نظری ندارم چون کار نکردم
من 5 ماهی میشه که Honor 4C خریدم. بغیر از موضوع باتری اش که آن هم با آپدیت به آندروید 6 اصلی و خاموش کردن 3G اش، خیلی خیلی بهتر شده است، واقعا خیلی خیلی ازش راضی هستم. تا به حال حتی یک بار هم هنگ نکرده، دوربینش خیلی خوبه. عکسهایش را در تلویزیون هم ببینید خیلی خوب است، کیفیت صدا و آنتن دهی و ... هم خوب است.
واقعا اینکه یک برند را کلا بخواهید زیر سوال ببرید و بگویید که خوب نیست، اصلا درست نیست. برادرم هم بیش از 10 ماه است که Honor 6 گرفته و کوچکترین مشکلی باهاش نداشته.
یک نکته ی مهم اینکه از جای مطمئن گوشی اصلی و با ضمانت نامه مطمئن خریداری کنید.
و ضمنا به اندازه ی پولی که میدهید از گوشی تان انتظار داشته باشید.
دوستان می آیند و هواوی 500 هزار تومانی را با اپل که 4 برابرش قیمت دارد مقایسه میکنند و ایراد میگیرند.
الان تکنولوژی ساخت موبایل های هوشمند خصوصا بر پایه پلتفرم اندروید در دسترس تر از همیشه است یعنی هر برندی بخری با توجه به قیمت مدلی که میخرید البته فرق چندانی با هم ندارند.
این نوآوری و بازاریابی هست که برندها رو از هم متمایز میکنه. در کل اولا به اندازه پولی که میدی انتظار داشته باش از گوشی دوم اینکه گوشی متفرقه و بی نام و نشان نباشه گارانتی و ... هم برای من که مهم نبوده مشکلی هم نداشتم .
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بستگی به اولویت تون داره انتخاب برند ، حتی تو خود برند ها هم خوب و بد داریم ...
توی پایین رده و میان رده ، هوآوی و سامسونگ خوب هستن ... ولی بازم بستگی به اولویت داره
برند های مثل سونی - الجی - htc - xiaomi و ... همه خوب هستن و تقریبا هر کدوم توی یه کاری بهترن
این سوال ها رو از خودتون بپرسید:
اولویت تون چی هست؟ چه کار هایی که رو میخوایید از گوشی بکشید؟؟
واسه بازی و سخت افزار قوی میخوایید؟
دوربین خوب و سریع میخوایید؟
کیفیت صدا؟؟ کیفیت بدنه ؟؟ وب گردی؟ کار های معمولی؟؟ و ...
" البته فراموش نکنید بودجه یک محدود ایجاد میکنه "![]()
ولی با 800 میشه گوشی های خوبی خرید
Galaxy J7 2016
Honor 5X
Xiaomi note 3 pro - Sony Z2 - LG G3 و ...
تا 500-600 تومان که هواوی (honor 4c و P8lite) با اختلاف بهترین دوربین ها رو دارن
4c تو روز روشن که جز بهترین هاست
و در نور با توجه به پایین رده بودن عالی هست
شب هم خوبه ولی فلشش به پای پرچمدارا نمیرسه ...
جلوش هم جز بهترین ها در گوشی های هم قیمت هست ...
ولی کاش این باتری خوری زمان sleep رو نداشت
Last edited by Iloveu-ALL; 04-07-2016 at 20:50.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)