تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: آیا مشکلات عصبی من برای طلسم شدن است!؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

5 آیا مشکلات عصبی من برای طلسم شدن است!؟

سلام من متولد 68 هستم. من مشکلات روانپریشی و اضطراب و خشم و افسردگی و عدم کنترل خود و ترس از مردم غریبه وشخصیت حساس و شکننده هستم.

مادرم از 1 نفر که به گفته مادرم خیلی انسان والایی و ریاضت کشیده پرسیده گفته پسر شما رو طلسم کردن باید باطل کنیم طلسمشو .

به خاطر اینکه من از خونه بیرون نمیرم. کار نمیکنم . تقریبا همیشه تو خونم شاید هفته ای 2 ساعت برم بیرون .

مادرم گفت دعا میخونه تو آب اون آب رو روزی 1 بار میخوری تا 1 هفته بعد شاید خوب بشی بری بیرون از خونه سر کار .

سوال من اینه که آیا جادو و طلسم کردن اصلا وجود داره؟

2. این کاربر از سام تهرانی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال ریاضیات javad2015's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

والا هر کی از دید خودش دنیا رو میبینه.....رمال به جادو و ... ربطش میده.دکتر هم دلیل علمیش رو میگه.من که قبول ندارم.

4. 2 کاربر از javad2015 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

قطعا همین طور هست ، شما باید به یک رمال حرفه ای و کاربلد مراجعه که با استفاده از علوم غریبه ضد آن طلسم رو برای شما بده و اون رو باطل کنه ، به هیچ وجه هم به خزعبلاتی مثل پزشکی و ... اعتماد نکنید که فقط به فکر جیبشون هستند.

6. 3 کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال akpa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام من متولد 68 هستم. من مشکلات روانپریشی و اضطراب و خشم و افسردگی و عدم کنترل خود و ترس از مردم غریبه وشخصیت حساس و شکننده هستم.

مادرم از 1 نفر که به گفته مادرم خیلی انسان والایی و ریاضت کشیده پرسیده گفته پسر شما رو طلسم کردن باید باطل کنیم طلسمشو .

به خاطر اینکه من از خونه بیرون نمیرم. کار نمیکنم . تقریبا همیشه تو خونم شاید هفته ای 2 ساعت برم بیرون .

مادرم گفت دعا میخونه تو آب اون آب رو روزی 1 بار میخوری تا 1 هفته بعد شاید خوب بشی بری بیرون از خونه سر کار .

سوال من اینه که آیا جادو و طلسم کردن اصلا وجود داره؟
    تو قرن 21 این سوالات عجیبه
    شما برای این مشکلاتتون تا حالا پیش روان پزشک رفتین؟

8. 3 کاربر از akpa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

من خودم فکر میکنم از 17 سالگی یهویی طلسم شدم.اول از بچگی ترسو بودم 17 سالگی یهویی پررو شدم. اون طلسم گره اول پروم کرد بعد که دید طلسمش کار میکنه طلسم ترس رو اجرا کرد.

زنگ زدم به 1 مشاور تلفنی ازش پرسیدم. گفتش برو روانپزشک:

این صحبتهای من و مشاور تلفنیه که ظبطش کردم:میشه آنلاین گوش داد بدون دانلود

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. این کاربر از سام تهرانی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال ریاضیات javad2015's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

شما همین که داری به خودت تلقنی طلسم و .... میکنی بده.....اگه با خودت بگی یه افسردگی کوتاه مدت بوده و تموم شده این خودش 70 درصد درمان هست....همه چی دست خودته.

12. 2 کاربر از javad2015 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

خب طلسم شدین چرا نرفتین سرکتاب باز کنین؟ چرا آب سحر تهیه نکردین؟ چرا نرفتین سراغ دفع جادو ؟ دعا نویس و رمال که تعدادشون از پزشک بیشتره پریستیژشون هم ماشالا بالاتره.
    شما تکلیفت رو با خودت معلوم کن. دکتر و جادو باهم نمیشه. نمیخوام توهین کنم که خرافاتی هستین؛ نه. ولی پزشکی و درمان یه مقوله هست و دعانویسی و دفع طلسم یه مقوله دیگه. هیچ اشتراکی باهم ندارن. فقط میتونین یکی از این مسیرها رو طی کنین. دعا نویسی مثل روانشناسی نیست که بگیم شما در کنار مصرف داروی اعصاب پیش روانشناس هم 5 جلسه برای رواندرمانی بری. یا پزشک یا دعانویس و طلسم دفع کن؛ فقط یکی رو انتخاب کنین. نه هردو نه هیچکدوم فقط باید یکی رو انتخاب کرد. انتخاب هم دست خودتون هست میتونین تعداد افرادی که از درمان در مراکز درمانی نتیجه گرفتن رو با تعداد افرادی که توسط رمال و ساحر و دعانویس بهبودی پیدا کردن رو مقایسه کنین بعدا انتخاب کنین.

14. 3 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز روانپریش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

من خودم فکر میکنم از 17 سالگی یهویی طلسم شدم.اول از بچگی ترسو بودم 17 سالگی یهویی پررو شدم. اون طلسم گره اول پروم کرد بعد که دید طلسمش کار میکنه طلسم ترس رو اجرا کرد.

زنگ زدم به 1 مشاور تلفنی ازش پرسیدم. گفتش برو روانپزشک:

این صحبتهای من و مشاور تلفنیه که ظبطش کردم:میشه آنلاین گوش داد بدون دانلود

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    نميشه دانلودش كرد چرا؟فقط انلاين پخش ميشه

پروفشنال amin_947's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوست عزیز
    طلسم و جادو و اینها توی قرن بیست و یک خزعبلاتی بیش نیست
    اغلب مشکلات روانی با مشاوره خوب میشن
    همۀ اینها از تلقین کردن ناشی میشه
    شما اون مثلا آب دعا خونده رو می خوری و بعد به خودت میگی که این رو خوردم و پس حتما خوب میشم. یعنی به خودت تلقین می کنی که داری خوب میشی! در حالی که اون آب هیچ کاری رو برای شما انجام نمیده!!
    پس بهتره که به جای اینکار بری پیش یه روانپزشک تا حداقل به صورت علمی مشکل شما رو برطرف کنه نه اینکه پولتون رو به رمال و جادوگر و کلاهبردار بدید!!!

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

سلام ...

اولا مشکل شما یه مشکل نایابی نیست که فقط شما به اون دچار باشی. پس درمانش هم ممکن هست.

ثانیا شما بدون مراجعه به پزشک این نتیجه رو گرفتید. در حالی که ممکنه مشکلتون به سادگی قابل حل باشه.

ثالثا اگه خود اون شخص بتون گفته باید طلسمتو باطل کنم پس احتمال این رو بدید که فقط میخواد ازتون پول میگیره.

رابعا این رمالی ها و دعا نویسی ها در اکثر مواقع حتی پایه ی مذهبی هم ندارن و خرافاتی بیش نیستن. نمونه اش خانمی که با یک برگ A5 دعا به لوازم تحریری اومده بود و 10 تا کپی گرفت. دعا نویس ازش خواسته بود روزی به دونه شو بسوزونه در حالی که تو برگه اسامی و آیات مقدس بود. بنابراین کارشون از نظر مذهبی هم مشکل دار هست.

خامسا علم آسان ترین راه برای حل مشکلاته. ممکن اتفاقاتی که ما از اون به عنوان ماورا و و طلسم و ... یاد میکنیم یه تعریف ساده ی علمی داشته باشه.

برای مثال چیزی که ما ازش به عنوان بختک یاد میکنیم حالت خفقان و سنگینی بدن در هنگام خوابه که دلایل علمی زیادی داره ولی عوام معتقدن موجودی خیالی قصد خفه کردن شخص رو داره.

18. 3 کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •