بیمار خانم 55 ساله
دایم احساس آروغ زدن داره
کاهش اشتها
کاهش وزن
مشکل چی میتونه باشه؟
ممنون
بیمار خانم 55 ساله
دایم احساس آروغ زدن داره
کاهش اشتها
کاهش وزن
مشکل چی میتونه باشه؟
ممنون
سلام
سریعاٌ به پزشک مراجعه کنند برای بررسی بیشتر
همه احتمالی هست . حتی سرطان
قصد نگران کردن شما رو نداشتم اما پنهان کردن حقیقت هم اشتباه هست. احتمال عفونت میکروبی هست احتمال سرطان هم صفر نیست . بگین سریعاً مراجعه کنند به پزشک متخصص گوارش برای سیتی اسکن یا سونوگرافی یا اندوسکپی و آزمایش خون و ادرار و مدفوع برای تشخیص علتِ مشکل و نوع بیماری
سلام ببخشید من ازبچگی معده ضعیف بوده ولی و بدنم باد کمی میکردم ولی چند وقتی طولانی زنجفیل ورا زیان مصرف کردم ک بعدش بدنم الان ب طور عجیبی ورن نمیدونم باد کرده ک موهایش بدنم غیب میشه بدنم ماهیچه های بدنم بعضی وقتا تکون میخوره وقت میخواهد باد کن بدن گرم میشه مثلا خوردن ماست چای سبز و ماست بیشتر میشه خواهش میکنم راهنمای کنید من اینجا ب دلایلی دسترسی ب پزشک برام مقدور نیس
ببخشید لطفا متن سوال خودتان رو دوباره بنویسید.بهتره برای این کار یک تاپیک جدید ایجاد کنید
من متوجه نشدم برای چی به مدت طولانی زنجبیل و رازیانه مصرف کردید؟
چای سبز برای چی میخورید؟
اگر مشکل اضافه وزن دارید بهتره با ورزش و رژیم درست و مناسب وزنتان را کم کنید.اینو بدونید هر ماده غذایی هر چقدر هم که مفید باشه وقتی زیاد و به مدت طولانی مصرف بشه به بدن اسیب میزنه
ببخشید اینجا من زیاد وارد نیستم من مشکل معده داشتم سوزش سردل بعد زنجفیل بارازیانه مصرف کرد الان بدنم کلش ورم کرده حتی روی صدام تاثیر میزاره ماهیچه بدنم بعضی وقتا خود بخود منقبض میشه بخوردن چای سبز و ماست ورم بیشتر میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)