سلام.
من خاطرات گذشته بد آزارم میده. مثلا یکی از اعضای فامیل 4 ماه پیش تو جمع ضایم کرد منم ترسیدم نتونستم جواب بدم.اینو هر وقت یادم میاد مثل آتشفشان میشم. اعصابم خورد میشه دوست دارم مشت بکوبم تا انرژی رو تخلیه کنم.
سلام.
من خاطرات گذشته بد آزارم میده. مثلا یکی از اعضای فامیل 4 ماه پیش تو جمع ضایم کرد منم ترسیدم نتونستم جواب بدم.اینو هر وقت یادم میاد مثل آتشفشان میشم. اعصابم خورد میشه دوست دارم مشت بکوبم تا انرژی رو تخلیه کنم.
خوب كاري كردين كه جواب ندادين اون خودشو ضايع كرده نه شما رو
سعي كنين فكرتون رو ببرين سمت مسايلي ديگه تا اعصابتون اروم بشه
جواب من شاید خیلی پیش پا افتاده برسه ولی بنظرم اگه توانشو دارین حتما برین پیش مشاور
تا یه مدت شب موقع خواب یه قرص آلپرازولام بخور. هم خوب میخوابی هم اعصابت صبح آرومه ...
نظرتون راجب تاثیر نسکافه در از بین بردن سروتونین مغزم چیه؟
من معتاد نسکافم از اینا
فکر کنم باعث شده سروتونین مغزم از بین بره تعادل عصبیم بهم بریزه؟
یکی این رو میخواستم بگم .
یکی هم تاثیر خوب از ان کپسولهای امگا 3 وقتی 3-4 روز پشت سر هم میخورم شبی 1 دونه حالم کلا خوب میشه دیگه فکرای بد گذشته نمیاد.
انوقت 1 سوال دیگه این کپسولهای امگا 3 رو اگر برای همیشه بخورم ضرر نداره؟ آخه خیلی ضد فکره .یه آرامشی میده وقتی تو خون بعد 3 روز گردش میکنه مغز طبیعی تر میشه برعکس اون نسکافه لعنتی مغز رو سرحال میکنه مغز خشن تر میشه
خیلی مغز انسان عجیب غریبه ..
ماهی که گرونه پول 10 تا بسته امگا 3 باید بدی 1 کیلو ماهی بخری همشم استخون داره پر از چربی روغن مایع میشه. آدم 1 بار میخوره تعبه میکنه. میگو هم که کلا خیلی گرونه سالی 1 بار .خاویار که تا حالا از تو اخبار تلوزیون دیدم فقط.صادرات خاویار دریای خزر.
پس تنها امگا 3 میتونم بخرم و راحت بخورم.فقط میخواستم بدونم ضرر نداشته باشه
Last edited by P8H61; 12-06-2016 at 00:18.
اعتیاد شدید داره آلپرازولام.میترسم معتاد شم.ولی دمت گرم از کمکت ممنون![]()
مشاور رفتم گفتش برو پیش روانپزشک.منتها نمیخوام دارو اعصاب بزنم چون من کارم و شغلم با کامپیوتره ساعتها باید بشینم تمرکز کنم و کار مردم رو تحویل بدم.
اگر قرص اعصاب بخورم خواب آلودگی و گیجی و از بین رفتن تمرکز باعث میشه نتونم کا رکنم.یعنی نمیخوام بی پول بشم.
واسه همین با چیزهای طبیعی و عوارض کمتر میخوام درمان کنم.
مثل مثلا جینسینگ یا آمپول نوروبیون یا هرچیزی که عوارضش خیلی کم باشه.
ممنون از کمکتون![]()
وقتی یک اتفاق بدی براتون افتاد سریع فراموش کنید و دیگه بیاد نیارید چون میره جزو خاطرات بلند مدتتون و دائم اذیتتون میکنه.فقط سعی کنید بعنوان یک تجربه ازش استفاده کنید.زیادم شوخی دیگران جدی نگیرید
هیچوقت برای یک کار بد دیگران لازم نیست فشاری بر خودتون بیارید و دنبال عکس العمل باشید.گاهی اوقات یک لبخند سرد از صد تا جواب نیش دار بد تره
یک دیالوگ ماندگار از فیلم A most violent year : هیچوقت به زمان گذشته ات نگاه نکن به زمان حال و اینده نگاه کن چون تنها چیزی هست که می تونی کنترلش کنی
همه قرص های اعصاب که خواب آور نیست.
اگر هم باشه اولش هست. بعدش عادی میشه
اگر این جور هست پس این کارخانه های داروسازی باید درشون تخته بشه و هیچ کسی نخوره
یا هر کسی بخوره باید بخوابه
خواب اوری ار باشه مال چند هفته اولش هست
اونم با روانپزشک بگید، دوز و زمان مصرف رو جوری میکنه که خواب اور نباشه
اتفاقا با اعصاب راحت بهتر میکنید کار و زندگی کنید
در این عصبانیت ها ، بسیار شده که آسیب به خودشون یا اطرافیانشون رسوندند که جبران ناپذیر هست
گرامی هر انسانی تو زندگیش خاطرات بد داره بنابراین شما تنها کسی نیستین که خاطرات بد داره منتها نحوه واکنش انسان ها با هم متفاوته
در مورد اینکه خاطرات ازارتون میده اگه صرفا فقط خاطرات بد هستش باید برید پیش روانشناس تا خودتون و تخیه احساسی کنید و بهترین کار هم برای اینکه یک اتفاق تو ذهنتون نمونه اینه که یاد بگیرید تو لخظه جواب بدید اگرنه دارو یک روش همیشگی باید برا شما باشه بعنی تا اخر عمرتون باید دارو مصرف کنید چون عملا هر اتفاقی براتون بی افته شما به هر دلیلی که ممکنه شاید چون در لحظه دچار اظطراب میشین نتونین جواب شخص و بدین و این جواب ندادن ها به مرور توی شما تنش ایجاد کنه به نظرم شما پیش یک متخصص رفتار درمانی باید برید و یک چیزم یادتون باشه روابط انسانی همه بازی هستند و انسان های سالم بازی های مثل صداقت و... میکنند و انسان های ناسالم بازی های ناسالم و یادتون باشه تو جامعه ما درصد اختلال بالاست
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)